1. זה שמסרב לקחת את המוט, כי יש לך עוד ...
2. זה ששוכח לעזור כי הוא עסוק במשהו אחר
3. זה שחוטף את המוט ברגע שקצת נתקעת
4. זה שעומד עם הביצים שלו מעל הפנים שלך לאורך כל הסט
מוזמנים להוסיף:-)
זה שאתה רואה אותו נוגע במוט בחזרות שלך וטוען אח״כ שלא עזר ושהכל ״איזה, מפתאום, אתה לבד אחי!״. זה ששואל ״מה אחי למ לא עשית עוד 2, היה לך קל!״
זה שאחרי לחיצה לא כלכך מוצלחת מנסה לדחוף לך את תאוריית הבנץ׳ פרס ומתחיל לתקן את הטכניקה שלך.
זה ששואל ״עחי למה אתה מתקפל ככה, זה לא שוברתגב?!״
בילדרים טיפשים שמרימים את התחת לתקרה בלחיצה, אבל טוענים שעם גשר הם ילחצו לפחות 50% יותר מאשר בלי.
אני לא סובל כאלה שעוזרים ולא מבינים שכל נגיעה קלה במוט עוזרת בצורה משמעותית, ואז אומרים "לא נגעתי בכלל"... אנשים חלשים מרימים משקל הרבה יותר גדול ממה שהם יכולים כי הם בטוחים שלא עזרו להם
אלה שלפני הסט אני אומר להם - אל תיגעו במוט, אפילו אם אני נתקע לשנייה יש סיכוי שאני יצליח בכל זאת. תגעו במוט רק אם הוא עוד דקה נופל לי על הפנים והם אומרים סבבה ועל החזרה השנייה הם נוגעים במוט ובסוף הסט אומרים לא הרמתי כלום - רק שמתי ידיים.
אלה שבטוחים שהמטרה שלי זה לא להתאמן אלא להסתכל עליהם עושים כפיפת מרפק כשאני שוכב על ספה.
אנשים שרואים שאתה מתאמץ בסקוואט (בניגוד לכל המתאמנים במכון) אז הם מרגישים צורך להתקרב לי לתחת למקרה שאני אתקע.
בכללי שאני קורא למישהו להשגיח עליי בבנץ' והוא לא השגיח עליי לפני הוא מקבל תדריך מפורט שמסתכם ב- "אל תיגע, עולה לאט, אל תיגע, אל תכניס ידיים, אל תשים אצבעות, כלום! אם אני לא יכול אני יגיד לך לעזור לי" ואז אני דופק חיוך צבוע כדי שלא ירגיש מאויים.