הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספוטרים שצריך להרוג

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
חזרה 5,אני נחנק, תקוע עם המוט בחצי תנועה- והוא: "אחי לעזור?"

להרוג את האדיוט שרואה אותךקצת נלחם ורץ מהקצה השני של המכון כדי לעזור לך

זה ששם ידיים מתחת למוט ברגע שאתה מסיים חזרה ו הוא לא מבין שהוא מסתיר לך הכלללל

זה שאומרים לו לפני זה לעזור רק אם ממש נתקעים והוא דוחץ את הידיים שלו כל הסט

האלו ששומרים עלייך בבאנץ ולמרות שאמרת להם במפרוש "אל תגע עד שאני לא אומר לך"- בסופו של דבר עושים דדליפט עם המוט שלך

באחד מהאימונים השבוע ביקשתי מאיזה מישהו שישמור עלי, עשיתי לו את התדריך:
לא לגעת במוט לא משנה מה אלא אם אני מנסה לעלות עד הסוף ולא מצליח ומתחיל ליפול עם המוט.
לא לגעת במוט לא משנה מה אלא אם אני נכשל בסוף
לא לגעת במוט
לא לגעת במוט יא מזדיין
לא לגעת במוט

אחלה, עבר את התדריך עם ציון טוב, אני נכנס לסט אפ, הוא כמובן לא מבין ממש למה אני "מעקם את העמוד שידרה" אבל אני מרים את המוט, פתאום אני קולט אותו שם ידיים על המוט, ממתחת תוך כדי אני שואל אותו למה לעזאזל הוא נוגע במוט?
הוא עונה שהוא עושה לי פסיכולוגיה הפוכה והוא לא ממש דוחף את המוט, בקיצור, עשינו בנץ ביחד, תרתי משמעת.

אחר כך שניסיתי להסביר לו שעדיף שהוא לא יגע במוט במשך הסט אלא אם יש כשל או משהו בסיגנון הוא התעקש שהפסיכולוגיה ההפוכה שלו טובה.

בקיצור, שבוע הבא חוזר על אותו משקל. (SS)

הזה שאתה אומר לו שאתה מתכוון לעשות 3 חזרות וכשאתה מסיים הוא אומר "יאללה עוד 2 אני איתך" ומחזיק את המוט

האלה ששואלים ''להרים לך?''
לא אני ברגיל שלי נחנק ממוט עזוב שטויות

זה שאתה מנסה לקבוע שיא אישי בסינגל בבנץ,והוא בדיוק קיבל הודעה מאמא ונופל לך על החזה.
יענו אמא שלך מזדיינת עם סודנים,לא אכפת לי לא עכשיו היא צריכה לשתף אותך !!!!!!!
בסוך מסתבר שהבן זונה בכלל צחק איתי ולא היה שום הודעה,סתם הסתכל עליי כמה שניות תקוע עם הבנץ על החזה,פשוט בן זונה.

זה שאתה מנסה לקבוע שיא אישי בסינגל בבנץ,והוא בדיוק קיבל הודעה מאמא ונופל לך על החזה.
יענו אמא שלך מזדיינת עם סודנים,לא אכפת לי לא עכשיו היא צריכה לשתף אותך !!!!!!!
בסוך מסתבר שהבן זונה בכלל צחק איתי ולא היה שום הודעה,סתם הסתכל עליי כמה שניות תקוע עם הבנץ על החזה,פשוט בן זונה.
וזה ידידי למה הולכים עם חברים לחדכ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית