נק' מוניטין:
147
- 294
- 45
היית אמור להבין שהייתי ציני.Lost me there
חתיכת שמן !
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היית אמור להבין שהייתי ציני.Lost me there
אתה לא יודע כמה זה מציק בעין למי שקצת יודע אנגלית.אני יודע,וכבר העירו לי על זה
אבל עם הצופציק הזה זה נראה יותר טוב!
איזה חבר טובזה שאתה מנסה לקבוע שיא אישי בסינגל בבנץ,והוא בדיוק קיבל הודעה מאמא ונופל לך על החזה.
יענו אמא שלך מזדיינת עם סודנים,לא אכפת לי לא עכשיו היא צריכה לשתף אותך !!!!!!!
בסוך מסתבר שהבן זונה בכלל צחק איתי ולא היה שום הודעה,סתם הסתכל עליי כמה שניות תקוע עם הבנץ על החזה,פשוט בן זונה.
בקרוב, יום אחד מן הימים...בלי לחץ כולנו חברים בקרוב נסגור לך 5000 מוניטין ואז לא יהיה מה להתבייש 😃
כי עם המשקלים שלך קשה לשבור מוט.הבקרוב הזה יהיה עוד 4 וחצי שנים כמו שלקח לך? 😆
סתם לא,אני בקרוב יעלה מוניטין אל דאגה!
אגב,אני מנסה לצלם סקוואט\דד\בנץ שאני שובר,אבל לא כלכך הולך לי ...
לא זה לא...אני יודע,וכבר העירו לי על זה
אבל עם הצופציק הזה זה נראה יותר טוב!
טרייספס זה לחלשים, כרס זה לחזקים.Lost me there
זה בסדר אל תתבייש, במקסימום ינדו אותך מהאתר.היית אמור להבין שהייתי ציני.
חתיכת שמן !
כן איזה קטע הוא אידיוט.אתה לא יודע כמה זה מציק בעין למי שקצת יודע אנגלית.
חשבתי שדווקא פה הילדים האידיוטים שמנסים להציק לא צצים פה,טעיתי אה?איזה חבר טוב
בקרוב, יום אחד מן הימים...
כי עם המשקלים שלך קשה לשבור מוט.
לא זה לא...
טרייספס זה לחלשים, כרס זה לחזקים.
זה בסדר אל תתבייש, במקסימום ינדו אותך מהאתר.
כן איזה קטע הוא אידיוט.
חשבתי שדווקא פה הילדים האידיוטים שמנסים להציק לא צצים פה,טעיתי אה?
חשבתי שדווקא פה הילדים האידיוטים שמנסים להציק לא צצים פה,טעיתי אה?
אין סיבה לעודד אותו עם שפה כמו שלו,למקרה שלא שמת לב יש לו רצון עז להציק פה להמון אנשים בטענה שהוא "מטריל".
דרך אגב כל המכון שלנו מתאים לנושא הזה,אני פשוט עצלן מדי לכתוב חצי מהם אפילו.
אם כבר מדברים על ספוטרים שצריך להרוג,יש בנצרים שפאקינג צריך להרוג !
היום אני מפמפם טרייספס קצת,פתאום באמצע שום מקום מישהו בן 30+- בא אליי עם שאלה מפגרת "אתה יכול לאבטח אותי?" דפקתי לו כזה:"מה?"
חשבתי מנסים להרוג אותו והוא צריך שאני יהיה שומר אישי שלו,אומר לי שוב,"יש מצב אתה מאבטח אותי?" ומצביע על הבנץ.ירדה לי אבן מהלב ואמרתי לו,אה בבנץ,כמובן!
הבנאדם נראה כאילו הוא הולך לפרק את המוט ולאכול אותו לארוחת ערב (סה"כ היה על המוט 80,בדיחה לאיך שהוא נראה)
אני בא לשמור,פתאום שניה לפני שהוא מתחיל הוא דופק לי"תיזהר,אני יצטרך פה הרבה עזרה" אמרתי כמה נורא זה כבר יכול להיות? מקסימום לשים 2 אצבעות בחזרה האחרונה .... "צריך הרבה עזרה"
בכל מקרה,הוא מתחיל את הסט,נותן חזרה ראשונה בקושי עולה! משום מה הוא החליט להמשיך ל6 חזרות,זה פאקינג 6 חזרות שאני מפמפם בייספס בשביל לשמור על הבריאות של הבנאדם שיחיה! זה אשכרה היה אבטוח אמיתי!!
בכל מקרה,החזרה האחרונה הוא בקושי עזר לי,מה גם שהוא לא נוגע בחזה אז אין את המומנטום שמכה בחזה נותנת!
חזרה אחרונה הוא בקושי עזר לי,שתינו נלחמים על המוט בשביל שפאקינג יעלה! כמעט נפל לבנאדם על הראש כי הוא חשב לעזאזל שאני יכול לעלות 80 קילו בייספס ... שאלוהים ישמור אותו !!!
אני בא לחזור לכבלים ליד אחורית,פתאום הבן **** דופק לי,בוא לאן אתה הולך אני בדרופ סט 🤦♂️
באותו רגע,האשכים שלי קיבלו כלבת,הוריד במצח יצא לי והזעתי כמו אחרי מרתון.
אני אומר לו "הפעם תעזור לי,אל תיתן לי לעבוד יד קידמית היום! זה רק מחר." אמר לי "אין בעיה,בקטנה אני מצליח ותחזור לתרגיל שלך"
כמו שאתם מתארים לעצמכם,הבנאדם ירד ל60 קילו,אבל? כלום לא השתנה!!!!!!
אני פאקינג שוב מפמפם בייספס בשביל שהוא יחיה ולא יקבל מוט לצוואר ויחנק למוות,רציתי פשוט לעזוב וללכת אבל הייתי מואשם במוות ברשלנות ...
בכל מקרה הסתיים הסט הזה (משום מה,חזרה ראשונה הוא רואה הוא לא מצליח לבד אפילו 1,ולא מפסיק,גורר אותי ל6 חזרות של בייספס)
אני בא לחזור לכבלים,שוב הוא דופק לי בוא סט אחרון,אמרתי לו עזוב אותי האימון יד קידמית שלי מחר והלכתי.
במקום לרדת על הספוטרים,צריך לרדת על הבנצרים שלא יודעים מתי להפסיק !!
אם הייתי יכול הייתי עושה את זה ..אני פשוט מחזיר להם את המוט אחרי החזרה הראשונה שהם לא מצליחים ואז הם לא קוראים לי יותר בשביל שטויות כאלה
חחחח הוא הסתלבט עליך, בקטע של- אתה ספוטר שצריך להרוג 😆😆😆מי חיפש אותי?
אם הייתי יכול הייתי עושה את זה ..
אני חשבתי הוא יחזיר לבד כי הוא רואה שהוא לא מצליח בלי העזרה שלי(עזרה=הרמתי תמוט לבד!)
אבל טעיתי,והוא המשיך,ועוד לדרופ סט 😣
חחחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה המכון שלנו כזה ייחודי אל תשכח !טוב אז בוא נלך עכשיו על המכון ה"נהדר" שלנו.
ספוטרים במכונות ובסמית?יש.
ספוטרים שאונסים לך את המוט ואומרים לך "תמשיך אני איתך"?יש.
אנשים שמבקשים ספוטינג כשנכשלים בחזרה הראשונה בסט של 8?יש.(ממשיכים)
ספוטרים נדחפים ברגע שאתה עושה עצירה על החזה או פאוז סקוואט?יש.
ספוטר שפאקינג נדחף לי לראק באמצע פרס(מי שציטטתי יבין אותי כי נכנסים לראק דרך הטווח תנועה של המוט)?יש.
למה אנחנו עדיין שם?כי אפשר דדליפט אבל מעירים לך אם אתה בלי חגורה.
אה כן וכמובן הכי אהוב עליי זה "זה הכל אתה אחי,הכל פסיכולוגי"לא זה לא פסיכולוגי זה מוט שמוחץ אותי.
דרך אגב המקרה בין הכי גרועים היה שמישהו שאני מכיר(הר אדם מהלך בגיל שלי,בערך בגובה שלי אבל 10 קילו מעל הגובה חטוב)נתן לי כאפות בחזה באמצע בנץ להכניס אותי לרייג' וגרם לי לאבד כל כיווץ שאי פעם היה לי.
סעממק יצאתי טמבל רציניחחחח הוא הסתלבט עליך, בקטע של- אתה ספוטר שצריך להרוג 😆😆😆
חחחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה המכון שלנו כזה ייחודי אל תשכח !
אתה עוד מדבר?
אני פעם ניסיתי רמ1 של הבנץ שלי,ששמתי 110 על המוט ואמרתי יאללה ניכנס לרייג' וזין על מי שנמצא לידי,פשוט דפקתי צעקות לפני שהרמתי את המוט,אתה יודע מי שמר עליי? ניסים.
זה היה הטעות הגדולה של החיים שלי !
הוא ראה שאני נכנס לרייג' כדי להתחבר למצב,מה עשה? דפק לי 3 כאפות של מזדיין בחזה,ופשוט השאיר לי אדום וחשק לבכות ...
רציתי לקום לדפוק לו פלטה לראש,אבל אם רק הייתי קם,אני הייתי מקבל תפלטה לראש ....