הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לרדת במשקל?

• פותח/ת השרשור Shroud
  • פורסם בתאריך

Shroud

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
שלום חברים, מה שלומכם?

לפני חודשיים וחצי התחלתי דיאטה ובה הורדתי קצת יותר מ-18 ק"ג. אני רץ 3 פעמים בשבוע (שיפרתי 3 ק"מ מ-40 דקות ל-18 דקות) ואוכל כ-1350 קלוריות ביום (אטקינס, בהתחלה התחלתי עם 1650 וירדתי ל-1350 ק"ל ביום).

בחודש האחרון אני שם לב שאני כמעט ולא יורד במשקל. למרות שאני לא חורג מהק"ל היומיות ולא מוותר על אף אימון.

השאלה שלי, האם להירשם למכון כושר יעזור לי במשהו? או להמשיך עם האירובי 3 פעמים בשבוע?

תודה מראש לעוזרים.

אתה אוכל מעט מדי. הגוף שלך נכנס להלם ומסרב לרדת.

• פותח/ת השרשור
חששתי שזה מה שקרה באמת. טיפים להוציא את הגוף מההלם הזה? אני אף פעם לא מרגיש רעב, שכן רוב האוכל שלי הוא בשרים שכך אני תמיד "מלא".

אגב, מה עם המכון כושר? אני פנוי בבקרים, ושמעתי שזה אחלה זמן לעשות אימונים בגלל שאין הרבה אנשים והמכון ריק יחסית.

מכון מן הסתם זה תמיד טוב, אבל תצטרך לאכול יותר פחמימות וחלבונים כדי שלא תקרוס.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא, האם להרשם למכון בשביל התרגילי כוח? או את האירובי אני יכול להמשיך בחוץ, אז להרשם למכון רק בשביל ההליכון קצת לא בא בחשבון.

מה אומר?

השאלה שלי היא, האם להרשם למכון בשביל התרגילי כוח? או את האירובי אני יכול להמשיך בחוץ, אז להרשם למכון רק בשביל ההליכון קצת לא בא בחשבון.

מה אומר?

תעשה שבוע ניטרלי כדי להחזיר לתיקניות את החילוף חומרים שלך לקצב הרגיל שלו.
7-10 ימי ניטראלי(שיש סיכוי טוב שתאבד שומן בזמן הזה)
*אל תיבהל אם אתה עולה במשקל, דבר זה יגרם כנראה בגלל אגירת נוזלים ולא שומן
*תדאג להכניס את הקלוריות שאתה מוציא באימונים.

בהצלחה.

תתחיל בינתיים לעבוד על כוח עם משקל גוף מתח, מקבילים וכו',
מכון כושר הוא לא הכרחי כדי להמשיך לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות!

אפשר לנסות גם לעלות בצורה הדרגתית את מס' הריצות שאתה מבצע ל4+ (ממליץ על שש פעמים בשבוע)

אפשר לנסות גם לעלות בצורה הדרגתית את מס' הריצות שאתה מבצע ל4+ (ממליץ על שש פעמים בשבוע)

איך אתה ממליץ לרוץ שישה פעמים בשבוע ? הוא רץ על אספלט הוא רץ על הליכון על מה הוא רץ ?

חביבי - אני ממליץ 200 דק אירובי מאקס בשבוע תחלק את זה ל4 אימונים על אלפטיקול , הרבה יותר בריא מריצה.

פותח הפוסט.

כול מה שרשמו לך פה זה אפשריות , המגוון אין סופי , אתה רק לא רשמת מה המטרות שלך, למה אתה רוצה להגיע.
אם אתה רוצה להרשם לחדר כושר צריכה להיות מטרה מסויימת , אז אנא ממך תרשום אותה שלא יענו לך בכול הכיוונים אלה רק למטרה שלך.

תשמע אתה קם בבוקר אין שתיה מתוקה יודע למה כי רוב האנשים משמינים ושתיה מתוקה ואם אתה שותה אז אתה עולה במשקל ויורד בגלל האימון
אז אתה קם אתה אוכל פרוסה אחת וכוס קפה משהו בלי עוגות וגם בלי חטיפים ברור ובלי סוכריות לא משנה איזה אתה הולך לאימון חוזר עובד קצת
צהורים אתה אוכל גם פרוסה ושוב בלי חטיפים ושתיה מתוקה רק מים ובוטנים משמינים מאוד מאוד מאוד ואז ארוחת ערב אתה אוכל סלט ירקות
והולך לישון

Back
למעלה תחתית