הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פצעים

• פותח/ת השרשור D.HOOK
  • פורסם בתאריך

D.HOOK

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
20
53
5
שלום לכולם
זה סייקל ראשון שלי, אני כבר שבוע וחצי לוקח קלן 4 כדורים ביום וונסטרול 3 כדורים והתחילו לצאת לי פצעים שקופים בידים מעין נקודות כאלה, לא מגרד לי לא כואב אבל זה משהו שבחיים לא קרה לי לפני. משהו מכיר את התופעה?
יכול להיות שאין קשר בין כל הדברים?
תודה לכולם!

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח ווינסטרול בלי טסט? חבל שאתה לא קורא קצת לפני שאתה מחליט שאתה לוקח סטרואידים
תראה דבר ראשון אני לא מבין גדול אבל קראתי הרבה לפני שהתחלתי לקחת חומרים הבעיה הגדולה שיש כל כך הרבה דברים שסוטרים אחד את השני.
קניתי טסט אבל עדין לא התחלתי לקחת אותו. וזה מכיוון שעדין לא הצלחתי להבין מתי לשלב אותו וכמה לקחת. יש כל כך הרבה דעות אני כבר מבולבל.
הסייקל הזה בנה לי המדריך בחדר כושר והוא אמר שלפעם ראשונה אין צורך בטסט.
אשמח לכל עזרה

אחי אין לי מושג בסטרואידים אבל רק מקריאה של כמה אשכולות כמו שלך אפשר להבין שעושים סייקל ראשון רק טסט.

שלום לכולם זה סייקל ראשון שלי, אני כבר שבוע וחצי לוקח קלן 4 כדורים ביום וונסטרול 3 כדורים והתחילו לצאת לי פצעים שקופים בידים מעין נקודות כאלה, לא מגרד לי לא כואב אבל זה משהו שבחיים לא קרה לי לפני. משהו מכיר את התופעה? יכול להיות שאין קשר בין כל הדברים? תודה לכולם!

לא רעיון טוב לקחת אוראליים בלבד... אתה לוקח משהו שיעזור לכבד?

• פותח/ת השרשור
לא רעיון טוב לקחת אוראליים בלבד... אתה לוקח משהו שיעזור לכבד?
עדין לא, אני מתחיל לקחת LIV 52 בשבוע ה8 לסייקל עכשיו אני בשבוע ה-2.
משבוע הבא אני מספיק לקחת קלן (ממשיך אם ונסטרול אותו מינון 3 כדורים) למשך שבוע ואז שוב פעם חוזר לקלן ולונסטרול באותה כמות.
מתי להכניס את הטסט לכל הסיפור הזה וכמה לקחת?
אחי אין לי מושג בסטרואידים אבל רק מקריאה של כמה אשכולות כמו שלך אפשר להבין שעושים סייקל ראשון רק טסט.
נכון גם אני קראתי על זה. ושמעתי שעדיף לקחת פעם ראשונה טסט נקי. אבל זה לא המטרה שלי אני רוצה להתחטב שזה בעיתי אצלי.
מבחינת לעלות במסה אין לי שום בעיה (אפילו אם היא לא כל כך נקיה).

שלום לכולם
זה סייקל ראשון שלי, אני כבר שבוע וחצי לוקח קלן 4 כדורים ביום וונסטרול 3 כדורים והתחילו לצאת לי פצעים שקופים בידים מעין נקודות כאלה, לא מגרד לי לא כואב אבל זה משהו שבחיים לא קרה לי לפני. משהו מכיר את התופעה?
תודה לכולם!

אם זה משהו שלא קרה לך בחיים לפני וזו לא אלרגיה - ייתכן שאתה רגיש למשהו מהתכשירים.
וחבל שאתה מקשיב לאנשים שמסבר שאין להם מושג.

• פותח/ת השרשור
מה אומרים מישהו מכיר את התופעה?​

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 21.9 · צפיות: 241
אם תמשיך את הסייקל ללא טסט יירד לך החשק מיני לרצפה ויש מצב שגם לא יעמוד לך ... קח בחשבון , אתה חייב להתחיל עם טסט פרופ (קצר) או פרובירון שזה תחליף לטסט , אל תשחק עם זה

נערך לאחרונה:
אלוף אתה אחי! אין כמו לשלב כמה דברים ביחד בלי לדעת מה עושים :-]
בהצלחה בבדיקות דם הבאות

• פותח/ת השרשור
אלוף אתה אחי! אין כמו לשלב כמה דברים ביחד בלי לדעת מה עושים :-]
בהצלחה בבדיקות דם הבאות
לא מבין מה הסיפור של אנשים כמוך שתוקפים סתם.
אני יתיעצתי אם אנשים מנוסים שהרבה זמן לקחו חומרים והם לא המליצו לי לקחת טסט בחיטוב. הרבה דברים שרשומים פה אנשים, זה מדברים ששמעו מפה ומשם ומיזה הם הרכיבו תאוריה משל אצמם. עוד פעם הרבה דברים אבל לא הכל.

הדברים פה לא מבוססים משמועות אלא על מאמרים שמסבירים מה זה כל חומר , שזה אומר שדקה משבית את החשק המיני , ווינסטרול משבית , טרן משבית .
בגלל זה חייב לקחת טסט עם משביתים

אני יתיעצתי אם אנשים מנוסים שהרבה זמן לקחו חומרים והם לא המליצו לי לקחת טסט בחיטוב. הרבה דברים שרשומים פה אנשים, זה מדברים ששמעו מפה ומשם ומיזה הם הרכיבו תאוריה משל אצמם. עוד פעם הרבה דברים אבל לא הכל.

אני לא תוקף אחי , פשוט אם היית קורה היית מבין שהווינסטרול משבית אחי , ולא לוקחים אותו בלי טסט .
תתחיל להוסיף מעכשיו , ויהיה בסדר .

זה הבעיה שכאן אנשים לא ממצאים, כאן יש אנשים אם ידע של שנים וניסיון ואתה בוחר לאמין ליוסי יד 50 במכון כושר שלך בגלל זה תוקפים אותך כל התאוריות שיש בפורום מקובלות בכל העולם....תמיד יש מטומטים בחדר כושר שדוחפים חומרים סתם כדי להרוויח כסף בדרך זאת או אחרת .... אז בקיצר.......אין כזה דבר תאוריות אלה פיזיקה וחבל שאתה סתם עושה שטיות ומאמין שטתה עושה טוב לעצמך.

• פותח/ת השרשור
זה הבעיה שכאן אנשים לא ממצאים, כאן יש אנשים אם ידע של שנים וניסיון ואתה בוחר לאמין ליוסי יד 50 במכון כושר שלך בגלל זה תוקפים אותך כל התאוריות שיש בפורום מקובלות בכל העולם....תמיד יש מטומטים בחדר כושר שדוחפים חומרים סתם כדי להרוויח כסף בדרך זאת או אחרת .... אז בקיצר.......אין כזה דבר תאוריות אלה פיזיקה וחבל שאתה סתם עושה שטיות ומאמין שטתה עושה טוב לעצמך.
ראיתי פה כל מיני שאלות שהתשבות של אנשי הפורום היו סוטרים אחד את השני אנשים בעלי מוניטין.
אני בטוח שאף אחד לא שולף תשובה מהשרוול אבל ניראה שיש כמה דרכים לשימוש בחומרים-עוד פעם כל אחד מגיב אחרת.

ראיתי פה כל מיני שאלות שהתשבות של אנשי הפורום היו סוטרים אחד את השני אנשים בעלי מוניטין.
אני בטוח שאף אחד לא שולף תשובה מהשרוול אבל ניראה שיש כמה דרכים לשימוש בחומרים-עוד פעם כל אחד מגיב אחרת.

על זה נאמר אתה חיי במציאות מדומה

אולי זה בכלל איציק יד 80?

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם
תודה לכולם!
חברים רציתי לעדכן שהפצעים עברו ולא הפסקתי אם הסייקל ככה שכנראה אין קשר בין הדברים. תודה רבה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית