הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מתחיל SS, סרטוני טכניקה

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון
סקוואט:

דדליפט:

דדליפט של חבר:

יש לי עכשיו 3 שבועות ללמוד טכניקה ועוד חודש ככה אתחיל SS

נערך לאחרונה:
סקוואט נראה סבבה
דדליפט - הגב שלך בסכנה אם תמשיך לעבוד ככה ותעלה משקלים, הגב שלך מקומר, החזה שלך בפנים.

• פותח/ת השרשור
סקוואט נראה סבבה
דדליפט - הגב שלך בסכנה אם תמשיך לעבוד ככה ותעלה משקלים, הגב שלך מקומר, החזה שלך בפנים.
א.תודה.
ב. הנה סרטונים מהיום:
סקוואט, תיקנתי את התחת אחורה, לא אהבתי את זה ממש..
דדליפט, תיקנתי הכל.
דדליפט:
סט 1 -
סט 2 - בשני הטכניקה יותר טוב?
סקוואט -
סקוואט -
סרטונים של חבר שלי:

נערך לאחרונה:
א.תודה.
ב. הנה סרטונים מהיום:
סקוואט, תיקנתי את התחת אחורה, לא אהבתי את זה ממש..
דדליפט, תיקנתי הכל.
דדליפט:
סט 1 -
אחרי זה שמתי לב שבטעות שכחתי קמה דברים שלמדתי אז עשיתי שוב פעם(למרות שעדיין זה נראה בסדר..) - בשני הטכניקה יותר טוב?
סקוואט -
סקוואט -
סרטונים של חבר שלי:

הדדליפט (סט ראשון) נראה הרבה יותר טוב. שים שבירידה, המנח גב שלך לא טוב כמו בעליה (זאת טעות שגם אני לפעמים עושה, צריך לשים לב).
הסט השני פחות טוב - את החזרה הראשונה התחלת עם המוט רחוק מהרגליים, בחזרה השניה ברחה לך רגל אחורה (לא ברור לי איך אבל כנראה סימן שהמרכז כובד שלך והמוט היו רחוקים אחד מהשני), ובשאר החזרות הזווית גוף שלך קהה מידי - שים לב למיקום של הכתפיים שלך בסט השני ביחס לראשון.
בראשון הוא קצת יוצא מהמוט, בשני אתה ממש מושך את המוט לכיוונך.

סקוואט - נראה לי סבבה, אבל אני גם לא מומחה גדול ל-LB

• פותח/ת השרשור
הדדליפט (סט ראשון) נראה הרבה יותר טוב. שים שבירידה, המנח גב שלך לא טוב כמו בעליה (זאת טעות שגם אני לפעמים עושה, צריך לשים לב).
הסט השני פחות טוב - את החזרה הראשונה התחלת עם המוט רחוק מהרגליים, בחזרה השניה ברחה לך רגל אחורה (לא ברור לי איך אבל כנראה סימן שהמרכז כובד שלך והמוט היו רחוקים אחד מהשני), ובשאר החזרות הזווית גוף שלך קהה מידי - שים לב למיקום של הכתפיים שלך בסט השני ביחס לראשון.
בראשון הוא קצת יוצא מהמוט, בשני אתה ממש מושך את המוט לכיוונך.

סקוואט - נראה לי סבבה, אבל אני גם לא מומחה גדול ל-LB
אז הסט הראשון בדדליפט יותר טוב מהשני? ולשים דגש לירידה? בשני הורדתי יותר את התחת, זה פחות טוב?
@shahar18, @SmokingSnake,@[URL='http://www.lbs.co.il/members/7377/']Psycho,.[/URL] אשמח אם גם תגיבו.. 😃

נערך לאחרונה:
אז הסט הראשון בדדליפט יותר טוב מהשני? ולשים דגש לירידה? בשני הורדתי יותר את התחת, זה פחות טוב?
@shahar18, @SmokingSnake,@Psycho,. אשמח אם גם תגיבו.. 😃

כן, הראשון יותר טוב מהשני.
הורדת יותר תחת, ככה שהוא היה כמעט בגובה הבירכיים שלך (במקום באמצע בין הכתפיים לברכיים), והכתפיים היו מאחורי המוט במקום לעבור אותו כמו בראשון.

• פותח/ת השרשור
כן, הראשון יותר טוב מהשני.
הורדת יותר תחת, ככה שהוא היה כמעט בגובה הבירכיים שלך (במקום באמצע בין הכתפיים לברכיים), והכתפיים היו מאחורי המוט במקום לעבור אותו כמו בראשון.
תודה. אשמח לעוד ביקורת אם יש מה לשפר. @power rack ראיתי שאתה מבין ועוזר פה, יש לך משהו לתקן?

אתם לא מוכנים להתחיל SS
תקראו את הספר וצפו שוב ושוב בסרטוני טכניקה של ריפטו.
תבהיר לחבר שלך שלא יעבוד עם נעליים כאלה יותר.

• פותח/ת השרשור
אתם לא מוכנים להתחיל SS
תקראו את הספר וצפו שוב ושוב בסרטוני טכניקה של ריפטו.
תבהיר לחבר שלך שלא יעבוד עם נעליים כאלה יותר.
למה לא? תבהיר מה לא טוב.. וראיתי את הסרטון של הדדליפט והסקוואט כמה פעמים כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית