עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א.תודה.סקוואט נראה סבבה
דדליפט - הגב שלך בסכנה אם תמשיך לעבוד ככה ותעלה משקלים, הגב שלך מקומר, החזה שלך בפנים.
א.תודה.
ב. הנה סרטונים מהיום:
סקוואט, תיקנתי את התחת אחורה, לא אהבתי את זה ממש..
דדליפט, תיקנתי הכל.
דדליפט:
סט 1 -
אחרי זה שמתי לב שבטעות שכחתי קמה דברים שלמדתי אז עשיתי שוב פעם(למרות שעדיין זה נראה בסדר..) - בשני הטכניקה יותר טוב?
סקוואט -
סקוואט -
סרטונים של חבר שלי:
אז הסט הראשון בדדליפט יותר טוב מהשני? ולשים דגש לירידה? בשני הורדתי יותר את התחת, זה פחות טוב?הדדליפט (סט ראשון) נראה הרבה יותר טוב. שים שבירידה, המנח גב שלך לא טוב כמו בעליה (זאת טעות שגם אני לפעמים עושה, צריך לשים לב).
הסט השני פחות טוב - את החזרה הראשונה התחלת עם המוט רחוק מהרגליים, בחזרה השניה ברחה לך רגל אחורה (לא ברור לי איך אבל כנראה סימן שהמרכז כובד שלך והמוט היו רחוקים אחד מהשני), ובשאר החזרות הזווית גוף שלך קהה מידי - שים לב למיקום של הכתפיים שלך בסט השני ביחס לראשון.
בראשון הוא קצת יוצא מהמוט, בשני אתה ממש מושך את המוט לכיוונך.
סקוואט - נראה לי סבבה, אבל אני גם לא מומחה גדול ל-LB
אז הסט הראשון בדדליפט יותר טוב מהשני? ולשים דגש לירידה? בשני הורדתי יותר את התחת, זה פחות טוב?
@shahar18, @SmokingSnake,@Psycho,. אשמח אם גם תגיבו.. 😃
תודה. אשמח לעוד ביקורת אם יש מה לשפר. @power rack ראיתי שאתה מבין ועוזר פה, יש לך משהו לתקן?כן, הראשון יותר טוב מהשני.
הורדת יותר תחת, ככה שהוא היה כמעט בגובה הבירכיים שלך (במקום באמצע בין הכתפיים לברכיים), והכתפיים היו מאחורי המוט במקום לעבור אותו כמו בראשון.
למה לא? תבהיר מה לא טוב.. וראיתי את הסרטון של הדדליפט והסקוואט כמה פעמים כבראתם לא מוכנים להתחיל SS
תקראו את הספר וצפו שוב ושוב בסרטוני טכניקה של ריפטו.
תבהיר לחבר שלך שלא יעבוד עם נעליים כאלה יותר.