הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקופת מסה "פליאוליטית"

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
היי.

לפני שבועיים בערך יצאתי מתקופה של 6 שבועות של UD2 ב-mass vatiation ובתקופה הזאת הייתי רוב הזמן על דיאטה יעני פליאוליטית שבה רוב מוחלט מהקל' שלי הגיעו משומן ורוב האוכל ממקורות טבעיים חוץ מחצי גביע קוטג' ביום ופרוסת לחם קל(תקנו אותי אם אני טועה בהבנה שלי לגבי מהי דיאטה פליאוליטית), ומאוד אהבתי את הדבר וזה כבר הפך למעין הרגל ואורח חיים ככה שהחלטתי לנסות גם תקופת מאסה בסגנון.

התפריט שלי מורכב מ45-50 אחוז שומן ושאר ה-50% מתחלקים באופן די שווה בין פחמימה לחלבון.

השאלה הגדולה שלי היא האם מישהו התנסה בתקופת מאסה בסגנון? פשוט אני קצת חושש שאולי לא אראה תוצאות באותה רמה כמו בתקופת מאסה רגילה. עקרונית אין סיבה שלא אראה כל עוד אני בפלוס קלורי של 300 ושומר על מספיק פחמימות ביום בכדי שלא אגיע איכשהו לריקון של גליקוגן(150-200 גר' פחמימה בהחלט לא יביא אותי לזה נכון?) אבל עדיין אני רוצה לוודא. אז אם מישהו התנסה בתקופת מסה בסגנון או מכיר את הנושא ויכול להגיד לי למה לצפות זה מאוד יעזור(:

חבל על הזמן שלך, גם אם תצליח להגיע לפי 2 חלבון ממשקל גוף
המקורות שלך הם מן הצומח ולא מן החי.

אם אני לא טועה פליאו מעודדת אכילת בשר אדום

• פותח/ת השרשור

אני לא מבין למה אתה מתכוון ואולי בגלל שהטעיתי בכוונה שלי לפליאו... אני כן אוכל עוף ובשר למרות החומרים הלא סימפטיים שמוכנסים שם, בגלל שמן הסתם זה הכרח. אז אני בהחלט אגיע לפי 2 ממשקל הגוף שלי ובעיקר מן החי.

אם אני לא טועה פליאו מעודדת אכילת בשר אדום

אני מניח שאתה צודק. שוב, לא התיימרתי לדיאטת פליאו all the way אלא אימצתי כמה עקרונות של הדיאטה\אורך חיים הזה.

טעות שלי אז. הצגת את זה כמשהו אחר 😃
זה אותו סגנון כמו AD לא?

• פותח/ת השרשור
אממ.. אפשר להגיד אבל לא ממש.. בAD (למיטב הבנתי) מעורב הרבה שומן רווי בכדי לעודד ייצור הורמונים סטרואידיים ורוב התזונה שם לא בדיוק תוכתר כבריאה ביותר (המון אוכל מעובד) וגם אני ממש לא מתקרב לקתוזיס או ריקון כלשהו של גליקוגן.
אני פשוט מקפיד על תזונה טבעית ככל האפשר (סוג של טבעונות רק עם בשר חח) ופשוט אני מנסה לעשות תקופת מסה שמבוססת על זה

להפך, תזונת פלאו אומרת שצריך להמעיט בפחמימות מעובדות כמו דגנים קטניות וממתקים, ולכן משתמשת בבשר בתור מקור אנרגיה עיקרי

לפותח האשכול לפי דעתי פלאו לא יגרום למסה לא לעבוד אבל תחכה לקרוספיטרים שיגיבו

להפך, תזונת פלאו אומרת שצריך להמעיט בפחמימות מעובדות כמו דגנים קטניות וממתקים, ולכן משתמשת בבשר בתור מקור אנרגיה עיקרי

כן היה לי פה איזה בלבול קטן עם משהו דומה.

• פותח/ת השרשור

קרוספיטרים נכנסים לפה?\: ואין שום סיבה שלא בתכלס.. כל עוד הגוף יקבל אנרגיה מעבר למה שהוא צורך הוא יפנה את העודפים למאגרים.

Back
למעלה תחתית