הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניית תפריט לירידה במשקל למבוגר

• פותח/ת השרשור sn69
  • פורסם בתאריך

sn69

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
אני צריך לדעת כמה פחמימות חלבון ושומן בן אדם בגיל 50 על משקל גוף של 90-93 170 ס"מ עם אחוז שומן גבוהה (אני לא יודע להעריך בדיוק אבל אחוז גבוהה מאוד) צריך לצרוך בשביל לרדת במשקל.
אם יש תפריט מוכן או משהו דומה אני אשמח לקבל.

אני לא בטוח כמה אפשר להסתמך על המחשבונים ועל הידע שאנחנו מכירים לגילאים שלנו.
בעניין כזה צריך ייעוץ מיקצועי.

אני צריך לדעת כמה פחמימות חלבון ושומן בן אדם בגיל 50 על משקל גוף של 90-93 170 ס"מ עם אחוז שומן גבוהה (אני לא יודע להעריך בדיוק אבל אחוז גבוהה מאוד) צריך לצרוך בשביל לרדת במשקל.
אם יש תפריט מוכן או משהו דומה אני אשמח לקבל.

לדעתי אם אתה רוצה להיות רציני ולא סתם לתלוש איזה משהו מהרשת , תפנה לאיש מיקצוע , איזה דיאטיקנית שתרכיב לו תפריט רציני ונכון בהתיחסות גם למאכלים שהוא אוהב לא אוהב וכאלה...

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
לדיאטנית אני תמיד יכול ללכת ולשלם אבל חשבתי שאולי אפשר גם בלי (רק לתת נתונים יבשים כמה קלוריות כמה גרם פחמימה וכו' לא ממש לבנות תפריט שלם) אולי בכל זאת מישהו יודע?

לדיאטנית אני תמיד יכול ללכת ולשלם אבל חשבתי שאולי אפשר גם בלי (רק לתת נתונים יבשים כמה קלוריות כמה גרם פחמימה וכו' לא ממש לבנות תפריט שלם) אולי בכל זאת מישהו יודע?
תעשה חישוב BMR , יש מחשבונים באינטרנט... תגיד לנו כמה יצא

• פותח/ת השרשור
חישבתי ויצא במחשבון אחד 1733 ובשני 1836
גם באחד המחשבונים היה כתוב "עליך לצרוך כ 2000 קלוריות ביום"

ספירת קלוריות זה לא דבר שמתאים לכולם ( אישית לא מתאים לי)
במשקל עודף שהוא נמצא ספירת קלוריות זה דבר שולי לכן אני ממליץ על הדברים הבאים:
1: להוריד לגמרי דברים מתוקים/מעובדים/ג'אנק
2. לדאוג לאכול מספיק ירקות ביום
3. להקפיד על שתיית מים מרובה
.4. להתחיל בשביל ההתחלה לעשות 3-4 פעמים פעילות אירובית בשבוע באופן קבוע ועם הזמן לעלות תדירות ואורך
5. לזכור שהשינוי צריך להיות באורח חיים ובהרגלי אכילה כדי שהוא יישמר לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובה
זה גם מה שאני חושב אבל רציתי רק לדעת בערך סדר גודל של כמויות אוכל במיוחד את כמות הפחמימות המומלצת.
בנתיים אני ינסה את מה שאמרת ונראה לאט לאט איך זה מתקדם .

זה גם מה שאני חושב אבל רציתי רק לדעת בערך סדר גודל של כמויות אוכל במיוחד את כמות הפחמימות המומלצת.
נכון ,להוציא כסף כדי לקבל הדרכה מקצועית זה קצת מבעס , מסכים איתך.
אך מניסיון רק בעל מקצוע מנוסה בתחום הכולל מעקב הדוק ופנייה רציפה של שאלות ו"בעיות" שאתה נתקל מידיי יום
תוכל להוביל אותך למטרה.
נשמע שאתה נחוש בדעתך להצליח ואתה לוקח ברצינות את בעיית המשקל או אחוז השומן בגופך.
פה תקבל את כל העזרה אך באופן דיי כללי {לפי דעתי} בכל אופן זו המלצתי.

בתור התחלה אימוני התנגדות בחדר כושר והורדה של כל גאנק/שתייה שהיא לא מים יעשה פלאים יוריד בשומן ויכול מאוד להיות שיעלה בשריר
אחרי שיירד כמה קילואים טובים אפשר להתחיל לשלב הליכות ולהתחיל לבנות תפריט מסודר כמו שצריך. אבל בהתחלה פשוט לא צריך את זה

Back
למעלה תחתית