הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום יש לי תוכנית, דבר ראשון אל תגידו לי להכניס דדליפט כי אסור לי לעשות אותו במכון שלי אחרי השעה 4 לא יודע למה אני עובר עוד מעט מכון אני יכניס אותו
A:חזה כתף יד אחורית

חזה:
בנצ פרס 4*6-8
בנצ פרס שיפוע עליון דאמבלים 8-10*3
פרפר בכבלים 12-15*3

כתפיים:
לחיצת כתפיים במוט 6-8*3
ארנולד פרס 2*8-10
הרחקה לצדדים 2*12-15

יד אחורית
בנצ צמוד 8-10*3
משיכה בכבל בפולי 12-15*3

B:רגליים גב יד קידמית
רגליים
סקואט 4*8-10

גב :
מתח 3*MAX
חתירה בבודדות 3*10
פולי עליון 3*12

יד קידמית:
כפיפות מרפקים בW 4*10-12
פטישים 2*10

תנו חוות דעת בבקשה ובבקשה אל תריבו איתי להכניס דדליפט אני לא יכול לעשות בינתיים

גיל 16.5
משקל 64
גובה 1.72
אחוז שומן 11-12

אין טעם ב-3 תרגילים לכתפיים.. מספיק לחיצת כתפיים במוט... גם יד אחורית אפשר להוריד תרגיל אחד...
ברגליים, אם אתה לא יכול לעשות דדליפט תעשה דדליפט רומני (המוט לא נוגע ברצפה אז שלא יזיינו לך את השכל)..
לא רואה טעם גם בפולי עליון וגם במתח... אתה יכול להחליף את הפולי עליון בפור אובר
יד קדמית אפשר להוריד תרגיל אחד...

• פותח/ת השרשור
אין טעם ב-3 תרגילים לכתפיים.. מספיק לחיצת כתפיים במוט... גם יד אחורית אפשר להוריד תרגיל אחד...
ברגליים, אם אתה לא יכול לעשות דדליפט תעשה דדליפט רומני (המוט לא נוגע ברצפה אז שלא יזיינו לך את השכל)..
לא רואה טעם גם בפולי עליון וגם במתח... אתה יכול להחליף את הפולי עליון בפור אובר
יד קדמית אפשר להוריד תרגיל אחד...
שווה לי להתחיל ללמוד טכניקה של רומני? אני נשאר במכון הזה או חודש מהיום או שלוש חודשים אני לא יודע עוד כי אני לא רוצה סתם להתחיל עם דדחיפט רומני בלי טכניקה הייתי עושה דדליפט שעוד היה אפשר עם טכניקה שלמדתי להאינטרנט וכאב לי הגב לשבועיים וזה יהיה ביזבוז זמן קצת עם הרומני לא ככה?

שווה לי להתחיל ללמוד טכניקה של רומני? אני נשאר במכון הזה או חודש מהיום או שלוש חודשים אני לא יודע עוד כי אני לא רוצה סתם להתחיל עם דדחיפט רומני בלי טכניקה הייתי עושה דדליפט שעוד היה אפשר עם טכניקה שלמדתי להאינטרנט וכאב לי הגב לשבועיים וזה יהיה ביזבוז זמן קצת עם הרומני לא ככה?

חודש או שלושה חודשים ואז מה?

לא יהיה בזבוז זמן. אם יש לך אפשרות תעשה. דדליפט רומני זה מאוד פשוט

• פותח/ת השרשור
חודש או שלושה חודשים ואז מה?
ואז אני עובר חדר כושר אולי יותר קטן אבל אפשר לעשות דדליפט אבל אין בו כלוב סקואט יש רק לג פרס והמכונות של הקיפולי רגליים ואני עובר עוד חודש אני יוכל לעבור לשמה אחרי החגים רק

ואז אני עובר חדר כושר אולי יותר קטן אבל אפשר לעשות דדליפט אבל אין בו כלוב סקואט יש רק לג פרס והמכונות של הקיפולי רגליים ואני עובר עוד חודש אני יוכל לעבור לשמה אחרי החגים רק

למה אתה נרשם לחדר כושר של ליצנים? מה זה אין אפשרות לעשות סקוואט? אני בטוח שיש בחדר כושר הזה עוד כמה "אין " לגבי מיכשור אחר.

אתה צריך לחפש חדר כושר שיתאים לאימון שלך ולא להתאים תאימון שלך לחדר כושר כאילו WTF ???

בכול מקרה לגבי התוכנית שלך , מה ששחר רשם לך לגבי הורדה של תרגילים והחלפה אני מחזק.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
למה אתה נרשם לחדר כושר של ליצנים? מה זה אין אפשרות לעשות סקוואט? אני בטוח שיש בחדר כושר הזה עוד כמה "אין " לגבי מיכשור אחר.

אתה צריך לחפש חדר כושר שיתאים לאימון שלך ולא להתאים תאימון שלך לחדר כושר כאילו WTF ???

בכול מקרה לגבי התוכנית שלך , מה ששחר רשם לך לגבי הורדה של תרגילים והחלפה אני מחזק.

בהצלחה!
זה יעלה לי 40 שקל בחודש וזה דקה מהבית שלי ואין שמה כלוב יש לג פרס במקום זה מספיק?

אם אתה
זה יעלה לי 40 שקל בחודש וזה דקה מהבית שלי ואין שמה כלוב יש לג פרס במקום זה מספיק?

אם אתה אומר 40 שקל לחודש שזה מחיר יותר נמוך ממתנ"ס ממוצע בהרבהההההה אז אין לך על מה להתלונן...
בגדול לג פרס יכול לבוא במקום סקוואט ובלי להרחיב יותר מידי ...

בהצלחה!
אתה מסכים איתי???????? יששששששש 😃

Back
למעלה תחתית