אף פעם לא היה לי כזאת תקופה כזאת שאני לא רעב, למשל לפני חודשיים-שלוש שעשיתי ss הצלחתי לטחון כמה שאני רוצה בלי בעיה אבל בזמן האחרון פשוט אין לי חשק לתאבון אני קם בבוקר אין לי מקום אפילו לחתיכת עוגה (גם אם תביאו את העוגה הכי טעימה בעולם לא יהיה לי חשק לאכול אותה) אז אני אוכל בכוח ומצליח לדחוף קצת אוכל לאחר מכאן ב-10 בבית ספר אני מרגיש שפשוט לא בא לי על הכריך למרות שהוא טעים בדר כלל אני יכול לאכול אותו אבל זה יהיה ממש בכוח לעומת שנה שעברה בבית ספר הייתי כל כך רעב הייתי מסוגל לאכול 5 סטייקים בהפסקת 10 עכשיו אין לי תאבון לכריך, גם בצהריים אני האמת קצת רעב אבל לא כל כך אני מצליח לאכול חצי ממה שהייתי יכול לדחוף פעם, חוץ מזה לפעמים בין הערב לצהריים לא יוצא לי לאכול בכלל 4-5 שעות ההבדל מפעם שלא היה עובר שעתיים וחצי גג והייתי כבר רעב, אני לא חושב שזה בעיה במטבוליזם (אני נכנס לשירותים אותו מספר פעמים כמו פעם).
חוץ מזה אני יכול להגיד לכם שזה לא נובע מלחץ אני דיי בטוח או חוסר זמן לאכול מה גם שעוד מוזר זה שיש לי אפילו 3-4 פעמים בשבוע שאני משחק כדוריד וכל אימון הוא אינטנסיבי ואני שורף בוא המון קלוריות אין לי חשק לרעב אבל בחופש הגדול שלא רצתי אפילו פעם אחת כל החופש היה לי תאבון גדול.
יכול להיות שזה נובע מחוסר ויטמינים או מינרלים ?
וזה בעיה כי אני בתקופת מסה עכשיו ואני רוצה לעלות במשקל...
קצת חפירה אבל מקווה שתעזרו.
חוץ מזה אני יכול להגיד לכם שזה לא נובע מלחץ אני דיי בטוח או חוסר זמן לאכול מה גם שעוד מוזר זה שיש לי אפילו 3-4 פעמים בשבוע שאני משחק כדוריד וכל אימון הוא אינטנסיבי ואני שורף בוא המון קלוריות אין לי חשק לרעב אבל בחופש הגדול שלא רצתי אפילו פעם אחת כל החופש היה לי תאבון גדול.
יכול להיות שזה נובע מחוסר ויטמינים או מינרלים ?
וזה בעיה כי אני בתקופת מסה עכשיו ואני רוצה לעלות במשקל...
קצת חפירה אבל מקווה שתעזרו.