הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר תאבון בזמן האחרון

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך

asf

משתמש פעיל
591
61
נק' מוניטין:
373
591
61
אף פעם לא היה לי כזאת תקופה כזאת שאני לא רעב, למשל לפני חודשיים-שלוש שעשיתי ss הצלחתי לטחון כמה שאני רוצה בלי בעיה אבל בזמן האחרון פשוט אין לי חשק לתאבון אני קם בבוקר אין לי מקום אפילו לחתיכת עוגה (גם אם תביאו את העוגה הכי טעימה בעולם לא יהיה לי חשק לאכול אותה) אז אני אוכל בכוח ומצליח לדחוף קצת אוכל לאחר מכאן ב-10 בבית ספר אני מרגיש שפשוט לא בא לי על הכריך למרות שהוא טעים בדר כלל אני יכול לאכול אותו אבל זה יהיה ממש בכוח לעומת שנה שעברה בבית ספר הייתי כל כך רעב הייתי מסוגל לאכול 5 סטייקים בהפסקת 10 עכשיו אין לי תאבון לכריך, גם בצהריים אני האמת קצת רעב אבל לא כל כך אני מצליח לאכול חצי ממה שהייתי יכול לדחוף פעם, חוץ מזה לפעמים בין הערב לצהריים לא יוצא לי לאכול בכלל 4-5 שעות ההבדל מפעם שלא היה עובר שעתיים וחצי גג והייתי כבר רעב, אני לא חושב שזה בעיה במטבוליזם (אני נכנס לשירותים אותו מספר פעמים כמו פעם).
חוץ מזה אני יכול להגיד לכם שזה לא נובע מלחץ אני דיי בטוח או חוסר זמן לאכול מה גם שעוד מוזר זה שיש לי אפילו 3-4 פעמים בשבוע שאני משחק כדוריד וכל אימון הוא אינטנסיבי ואני שורף בוא המון קלוריות אין לי חשק לרעב אבל בחופש הגדול שלא רצתי אפילו פעם אחת כל החופש היה לי תאבון גדול.
יכול להיות שזה נובע מחוסר ויטמינים או מינרלים ?
וזה בעיה כי אני בתקופת מסה עכשיו ואני רוצה לעלות במשקל...

קצת חפירה אבל מקווה שתעזרו.

קורה. הדבר הכי טוב שיצא לי לעשות היה לנסוע לשבוע חופש לאכל מה שמתחשק לי וכשחזרתי היה תאבון

זה קורה בתקופות, אם אתה מרגיש שאתה ממש לא מצליח להגיע לערכים תתסף בגיינר,
(או כל השיטות עם החמאת בוטנים, אוריאו וחלב וכו וכו)

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה? אולי נגמרה תקופת הגדילה שלך ואתה צריך פחות קלוריות כדי להתקיים?
כנראה שזה לא זה כי רק לפני כמה חודשים התגלחתי בפעם הראשונה(ראית מה זה אני עיראקי, כנראה מזוייף), אני עדיין ממשיך לגבוהה, ואני די בטוח שיש לי עוד הרבה לאן לגדול...אני רק בן 15.

קורה. הדבר הכי טוב שיצא לי לעשות היה לנסוע לשבוע חופש לאכל מה שמתחשק לי וכשחזרתי היה תאבון
עכשיו חופש ובחופשים תמיד יוצא לי לאכול המון נראה אם זה יחזור אלי

זה קורה בתקופות, אם אתה מרגיש שאתה ממש לא מצליח להגיע לערכים תתסף בגיינר,
(או כל השיטות עם החמאת בוטנים, אוריאו וחלב וכו וכו)
תודה, אני חושב שאם עוד שבוע החוסר תאבון הזה ימשיך אני ינסה לאכול כל מיני דברים אחרים קצת יותר "משמינים"...

תודה על התגובות, אם זה ימשיך ככה אני ינסה למצוא פתרונות אחרים, בנתיים אני הולך לאכול 🍽️🥹

עוד שאלה אחרונה וממש חשובה, יכול להיות שזה קשור לכך שגם בזמן האחרון החשק המיני שלי ירד בהרבה מפעם ?

כנראה שזה לא זה כי רק לפני כמה חודשים התגלחתי בפעם הראשונה(ראית מה זה אני עיראקי, כנראה מזוייף), אני עדיין ממשיך לגבוהה, ואני די בטוח שיש לי עוד הרבה לאן לגדול...אני רק בן 15.

עכשיו חופש ובחופשים תמיד יוצא לי לאכול המון נראה אם זה יחזור אלי

תודה, אני חושב שאם עוד שבוע החוסר תאבון הזה ימשיך אני ינסה לאכול כל מיני דברים אחרים קצת יותר "משמינים"...

תודה על התגובות, אם זה ימשיך ככה אני ינסה למצוא פתרונות אחרים, בנתיים אני הולך לאכול 🍽️🥹

עוד שאלה אחרונה וממש חשובה, יכול להיות שזה קשור לכך שגם בזמן האחרון החשק המיני שלי ירד בהרבה מפעם ?
זה מראה על שינוי הורמונאלי, די בטוח שזה קשור אחד לשני.
קרה לי בקטנה כשעשיתי AD.

זה יעבור לבד ?

לא יודע בוודאות להגיד לך, אבל אני מאמין שכן.
כשאתה משנה בקיצוניות את הרגלי המחיה ותזונה שלך, יש תגובה לגוף(הורדת שומן, עלייה במסה וכו'),
כמו כן אם נרצה או לא יש תגובה הורמונאלית שאחראית להרבה דברים, בין היתר לתאבון וחשק מיני.

לא יודע בוודאות להגיד לך, אבל אני מאמין שכן.
כשאתה משנה בקיצוניות את הרגלי המחיה ותזונה שלך, יש תגובה לגוף(הורדת שומן, עלייה במסה וכו'),
כמו כן אם נרצה או לא יש תגובה הורמונאלית שאחראית להרבה דברים, בין היתר לתאבון וחשק מיני.
גם לי קורה שיש חוסר תיאבון מדי פעם. יש משהו לעשות בקשר לזה או פשוט לחכות שזה יעבור ולדחוף כמה אוכל שאפשר בכוח?

גם לי קורה שיש חוסר תיאבון מדי פעם. יש משהו לעשות בקשר לזה או פשוט לחכות שזה יעבור ולדחוף כמה אוכל שאפשר בכוח?

לא יודע אם יש משהו לעשות, אני מעמיס אוכל בכוח.
גם אני כרגע במסה ודוחף אוכל להגיע ל3000 קלוריות.
ואני לא קטן בכלל.

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לחופשים, שבוע חופש מכל האימונים וכל מה שקשור אליהם, לאכל כמה שבא לך ומה שבא לך

וואיי תותח, הזכרת לי שעשיתי את זה פעם וזה ממש עזר לי השבוע הזה חזרתי רענן העלתי משקלים והרגשתי ממש טוב אחרי זה.
אני חושב שאני ינסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית