עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בפעם הראשונה שעשית דדליפט, כנראה בלי לקרוא יותר מדי, החלטת לעשות 100 ק"ג?
אני לא אוהב את איך שהסט נראה, יש יותר מדי טעויות.
תקרא פה ותעלה עוד סרטון.
אז נכון, הנעליים מגוחכות, האחיזה המשולבת מיותרת, העלייה על העקבים בנעילה טיפשית והקפיצות בשתי החזרות האחרונות מקולקלות אבל בגדול טכניקה סבירה ביותר, המכניקה הכללית בחזרות הראשונות נראית לא רע בכלל. אני מרגיש כאילו ראינו סרטון אחר.
אגב, אני חושב שהוא התכוון שהמשקל הזה הוא PR וזה פעם ראשונה שהוא עושה אותו ולא את התרגיל, אבל הוא כבר יגיד.
אם זה הדדליפט הראשון בחייו, והוא נותן כמעט פעמיים משקל גוף לחמישייה בגיל 15 הוא קרוב לוודאי המבורך גנטית בפורום כולו.
מצטער על התגובה המאוחרת, איכשהו ההתראה הזו הלכה לאיבוד בין שאר ההתראות שלי.
אני יכול לסבול הרבה דברים בדדליפט - גב לא ישר לגמרי, מוט לא מעל אמצע כף הרגל, זווית לא נייטרלית של הצוואר, אבל אני לא מסוגל לראות דדליפט שמבוצע עם הידיים!
עכשיו, סתם בשביל הכיף, הנה סרטון של מישהו שמדדלפט עם מרפק כפוף, שים לב מה קורה ליד בסופינציה:
עריכה: הייתי רוצה עכשיו לפרט את כל הדברים שלא טובים בטכניקה, אבל פותח השרשור הסיר את הסרטון וקיבל אזהרה.
למקרה שזה לא ברור, אני אבהיר לכל מי שקורא את ההודעה הזו - אם אתם מעלים סרטוני טכניקה, אל תמחקו אותם אחרי שקיבלתם את התשובות שלכם. יש כאן אנשים שרוצים ללמוד מהסרטונים שהעלתם ומהביקורת שאנשים נתנו לכם. להוריד את הסרטון אחרי ארבעה ימים ואחרי שקיבלתם התייחסות מאנשים זה פשוט...מכעיס אותי יותר מלראות בנאדם מדדלפט עם הידיים.
איך אפשר להימנע מלמשוך ככה ?
מצטער על התגובה המאוחרת, איכשהו ההתראה הזו הלכה לאיבוד בין שאר ההתראות שלי.
אני יכול לסבול הרבה דברים בדדליפט - גב לא ישר לגמרי, מוט לא מעל אמצע כף הרגל, זווית לא נייטרלית של הצוואר, אבל אני לא מסוגל לראות דדליפט שמבוצע עם הידיים!
עכשיו, סתם בשביל הכיף, הנה סרטון של מישהו שמדדלפט עם מרפק כפוף, שים לב מה קורה ליד בסופינציה:
עריכה: הייתי רוצה עכשיו לפרט את כל הדברים שלא טובים בטכניקה, אבל פותח השרשור הסיר את הסרטון וקיבל אזהרה.
למקרה שזה לא ברור, אני אבהיר לכל מי שקורא את ההודעה הזו - אם אתם מעלים סרטוני טכניקה, אל תמחקו אותם אחרי שקיבלתם את התשובות שלכם. יש כאן אנשים שרוצים ללמוד מהסרטונים שהעלתם ומהביקורת שאנשים נתנו לכם. להוריד את הסרטון אחרי ארבעה ימים ואחרי שקיבלתם התייחסות מאנשים זה פשוט...מכעיס אותי יותר מלראות בנאדם מדדלפט עם הידיים.
זה אחד הדברים היותר מזעזעים שראיתי.