הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור Baamm
  • פורסם בתאריך

Baamm

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן, עושה SS בן 15 שוקל 57, סרטון בדיקת טכניקה שלי עם משקל שעשיתי פעם ראשונה היום אשמח לביקורת 😃
תודה

נראה סבבה.
תנסה להמנע מהקפיצות שאתה עושה בחזרות האחרונות, אתה לוקח "תנופה" כדי להרים והגב שלך קמור לגמרי - לא בריא בכלל.
תנועה איטית ובטוחה- לא מצליח לשמור על הגב כמו שצריך? תוריד את המוט, סיימת את הסט.

אז בפעם הראשונה שעשית דדליפט, כנראה בלי לקרוא יותר מדי, החלטת לעשות 100 ק"ג?
אני לא אוהב את איך שהסט נראה, יש יותר מדי טעויות.
תקרא פה ותעלה עוד סרטון.

אז בפעם הראשונה שעשית דדליפט, כנראה בלי לקרוא יותר מדי, החלטת לעשות 100 ק"ג?
אני לא אוהב את איך שהסט נראה, יש יותר מדי טעויות.
תקרא פה ותעלה עוד סרטון.

אז נכון, הנעליים מגוחכות, האחיזה המשולבת מיותרת, העלייה על העקבים בנעילה טיפשית והקפיצות בשתי החזרות האחרונות מקולקלות אבל בגדול טכניקה סבירה ביותר, המכניקה הכללית בחזרות הראשונות נראית לא רע בכלל. אני מרגיש כאילו ראינו סרטון אחר.
אגב, אני חושב שהוא התכוון שהמשקל הזה הוא PR וזה פעם ראשונה שהוא עושה אותו ולא את התרגיל, אבל הוא כבר יגיד.
אם זה הדדליפט הראשון בחייו, והוא נותן כמעט פעמיים משקל גוף לחמישייה בגיל 15 הוא קרוב לוודאי המבורך גנטית בפורום כולו.

• פותח/ת השרשור
תודה על התיקונים, אני אנסה ליישם את מה שאמרתם
רק כמה שאלות:
למה האחיזה המשולבת מיותרת?
ואיזה נעליים לקנות? פשוט נעלי כדורגל הן הנעליים הכי שטוחות וקשות שיש לי... חשבתי על ממש נעליים לPL משהו בסגנון של adidas power lift trainer

וזאת לא פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל, אני עושה SS ואני באימון ה9 אז יצא לי לעשות כבר דדליפט

תוציא יותר חזה....
בנוסף לאורך כל הסט אתה נשען אחורה משום מה... כבר מהסט אפ תתחיל כשהגוף שלך נוטה קדימה, תעבור עם הכתפיים את המוט (שהשכמות יהיו מעל המוט), ואל תעשה את ההישענות המוגזמת הזאת אחורה.. המוט צריך לעלות למעלה ולא להמשך כלפיך בהגזמה (שהמוט לא יגע לך ברגליים שרק ישפשף)...

אז נכון, הנעליים מגוחכות, האחיזה המשולבת מיותרת, העלייה על העקבים בנעילה טיפשית והקפיצות בשתי החזרות האחרונות מקולקלות אבל בגדול טכניקה סבירה ביותר, המכניקה הכללית בחזרות הראשונות נראית לא רע בכלל. אני מרגיש כאילו ראינו סרטון אחר.
אגב, אני חושב שהוא התכוון שהמשקל הזה הוא PR וזה פעם ראשונה שהוא עושה אותו ולא את התרגיל, אבל הוא כבר יגיד.
אם זה הדדליפט הראשון בחייו, והוא נותן כמעט פעמיים משקל גוף לחמישייה בגיל 15 הוא קרוב לוודאי המבורך גנטית בפורום כולו.

מצטער על התגובה המאוחרת, איכשהו ההתראה הזו הלכה לאיבוד בין שאר ההתראות שלי.

אני יכול לסבול הרבה דברים בדדליפט - גב לא ישר לגמרי, מוט לא מעל אמצע כף הרגל, זווית לא נייטרלית של הצוואר, אבל אני לא מסוגל לראות דדליפט שמבוצע עם הידיים!

עכשיו, סתם בשביל הכיף, הנה סרטון של מישהו שמדדלפט עם מרפק כפוף, שים לב מה קורה ליד בסופינציה:

עריכה: הייתי רוצה עכשיו לפרט את כל הדברים שלא טובים בטכניקה, אבל פותח השרשור הסיר את הסרטון וקיבל אזהרה.

למקרה שזה לא ברור, אני אבהיר לכל מי שקורא את ההודעה הזו - אם אתם מעלים סרטוני טכניקה, אל תמחקו אותם אחרי שקיבלתם את התשובות שלכם. יש כאן אנשים שרוצים ללמוד מהסרטונים שהעלתם ומהביקורת שאנשים נתנו לכם. להוריד את הסרטון אחרי ארבעה ימים ואחרי שקיבלתם התייחסות מאנשים זה פשוט...מכעיס אותי יותר מלראות בנאדם מדדלפט עם הידיים.

אני יכול לסבול הרבה דברים בדדליפט - גב לא ישר לגמרי, מוט לא מעל אמצע כף הרגל, זווית לא נייטרלית של הצוואר, אבל אני לא מסוגל לראות דדליפט שמבוצע עם הידיים!

עכשיו, סתם בשביל הכיף, הנה סרטון של מישהו שמדדלפט עם מרפק כפוף, שים לב מה קורה ליד בסופינציה:

עריכה: הייתי רוצה עכשיו לפרט את כל הדברים שלא טובים בטכניקה, אבל פותח השרשור הסיר את הסרטון וקיבל אזהרה.

למקרה שזה לא ברור, אני אבהיר לכל מי שקורא את ההודעה הזו - אם אתם מעלים סרטוני טכניקה, אל תמחקו אותם אחרי שקיבלתם את התשובות שלכם. יש כאן אנשים שרוצים ללמוד מהסרטונים שהעלתם ומהביקורת שאנשים נתנו לכם. להוריד את הסרטון אחרי ארבעה ימים ואחרי שקיבלתם התייחסות מאנשים זה פשוט...מכעיס אותי יותר מלראות בנאדם מדדלפט עם הידיים.

איך אפשר להימנע מלמשוך ככה ?

איך אפשר להימנע מלמשוך ככה ?

להקפיד למשוך עם מרפקים ישרים, במיוחד ביד בסופינציה.
להוציא את הslack מהמוט לפני המשיכה.
"לסחוט" את המוט מהרצפה ולא להעיף אותו למעלה כשהמרפקים כפופים.
להבין שהידיים צריכות להיות כמו חבלים ואתה לא אמור להרים 200+ ק"ג עם הבייספס.

זה אחד הדברים היותר מזעזעים שראיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית