עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת סותר את הטענה של ריפטוי, למרות שאני נוטה לחשוב עם הזמן שזה לא כזה משנה לאן מסתכלים שעושים בנץ', כל עוד המוט לא בורח קדימה או אחורה.Important reminder: keep your eyes on the bar.
קצת סותר את הטענה של ריפטוי, למרות שאני נוטה לחשוב עם הזמן שזה לא כזה משנה לאן מסתכלים שעושים בנץ', כל עוד המוט לא בורח קדימה או אחורה.
אני דווקא נוטה יותר עם מה שריפטוי ממליץ לגבי המבט כשראיתי איך אנשים לוחצים כשהם מביטים על התקרה או מביטים על המוט.
אני גם קצת תוהה מדוע הכתפיים מקבלות פחות עומס לטענתו של טייט, אם מעיפים את המוט אחורה לכיון הראש כשדוחקים. פשוט לא עולה לי הסבר לזה חוץ מלאמץ נורא את הלאטס (וזה נורא טיפשי בעייני). חבל שהוא לא מסביר את זה במאמר חוץ מלזרוק אמירה שכזו (שהיא די לא מבוססת?).
מי זה ריפטוי? מאמן צרפתי?🙄
אני חושב שריפטו מדבר על מבט לנקודה בתקרה בשביל לעזור למתאמנים חדשים להיות עקביים בתנועה שלהם, זאת לא בדיוק "טענה" ואני חושב שהקהל שאליו הוא מדבר הוא קצת שונה משל דייב טייט.
דווקא יש סתירה הרבה יותר משמעותית בין הדברים שהם אומרים - טייט אומר להוציא מרפקים בעליה, בניגוד גמור למה שריפטו אומר לגבי שמירה על זוית אחידה בין הזרוע לטורסו לאורך כל התנועה. יש למישהו אולי משהו אחר של דייב טייט עם קצת יותר הסבר על העניין הזה?
איזה מלך אתה 👑מי זה ריפטוי? מאמן צרפתי?🙄
אני חושב שריפטו מדבר על מבט לנקודה בתקרה בשביל לעזור למתאמנים חדשים להיות עקביים בתנועה שלהם, זאת לא בדיוק "טענה" ואני חושב שהקהל שאליו הוא מדבר הוא קצת שונה משל דייב טייט.
דווקא יש סתירה הרבה יותר משמעותית בין הדברים שהם אומרים - טייט אומר להוציא מרפקים בעליה, בניגוד גמור למה שריפטו אומר לגבי שמירה על זוית אחידה בין הזרוע לטורסו לאורך כל התנועה. יש למישהו אולי משהו אחר של דייב טייט עם קצת יותר הסבר על העניין הזה?
סע סעמה אתה מבין, אתה לא עשית בנץ' בחיים שלך 😛
למה אחי, Decline Smith Machine Bench Press זה לא בנץ'?מה אתה מבין, אתה לא עשית בנץ' בחיים שלך 😛
למה אחי, Decline Smith Machine Bench Press זה לא בנץ'?