הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאמר של דייב טייט על בנץ

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
Important reminder: keep your eyes on the bar.
קצת סותר את הטענה של ריפטוי, למרות שאני נוטה לחשוב עם הזמן שזה לא כזה משנה לאן מסתכלים שעושים בנץ', כל עוד המוט לא בורח קדימה או אחורה.
אני דווקא נוטה יותר עם מה שריפטוי ממליץ לגבי המבט כשראיתי איך אנשים לוחצים כשהם מביטים על התקרה או מביטים על המוט.

אני גם קצת תוהה מדוע הכתפיים מקבלות פחות עומס לטענתו של טייט, אם מעיפים את המוט אחורה לכיון הראש כשדוחקים. פשוט לא עולה לי הסבר לזה חוץ מלאמץ נורא את הלאטס (וזה נורא טיפשי בעייני). חבל שהוא לא מסביר את זה במאמר חוץ מלזרוק אמירה שכזו (שהיא די לא מבוססת?).

נערך לאחרונה:
קצת סותר את הטענה של ריפטוי, למרות שאני נוטה לחשוב עם הזמן שזה לא כזה משנה לאן מסתכלים שעושים בנץ', כל עוד המוט לא בורח קדימה או אחורה.
אני דווקא נוטה יותר עם מה שריפטוי ממליץ לגבי המבט כשראיתי איך אנשים לוחצים כשהם מביטים על התקרה או מביטים על המוט.

אני גם קצת תוהה מדוע הכתפיים מקבלות פחות עומס לטענתו של טייט, אם מעיפים את המוט אחורה לכיון הראש כשדוחקים. פשוט לא עולה לי הסבר לזה חוץ מלאמץ נורא את הלאטס (וזה נורא טיפשי בעייני). חבל שהוא לא מסביר את זה במאמר חוץ מלזרוק אמירה שכזו (שהיא די לא מבוססת?).

לא מסוגל לא להסתכל לאן הוא יורד, וגם נותן לי יותר כוח כזה לדעת איפה הוא נמצא בכל רגע ופסיכולוגית כמה עוד ישלו לעלות 😃 וכמובן, שליטה טובה יותר על המוט 😛 (לדעתי)

אחלה מאמר רק מישו יכול לתת הסבר מהזה התרגילים?

מי זה ריפטוי? מאמן צרפתי?🙄

אני חושב שריפטו מדבר על מבט לנקודה בתקרה בשביל לעזור למתאמנים חדשים להיות עקביים בתנועה שלהם, זאת לא בדיוק "טענה" ואני חושב שהקהל שאליו הוא מדבר הוא קצת שונה משל דייב טייט.

דווקא יש סתירה הרבה יותר משמעותית בין הדברים שהם אומרים - טייט אומר להוציא מרפקים בעליה, בניגוד גמור למה שריפטו אומר לגבי שמירה על זוית אחידה בין הזרוע לטורסו לאורך כל התנועה. יש למישהו אולי משהו אחר של דייב טייט עם קצת יותר הסבר על העניין הזה?

אני חושב שריפטו מדבר על מבט לנקודה בתקרה בשביל לעזור למתאמנים חדשים להיות עקביים בתנועה שלהם, זאת לא בדיוק "טענה" ואני חושב שהקהל שאליו הוא מדבר הוא קצת שונה משל דייב טייט.

דווקא יש סתירה הרבה יותר משמעותית בין הדברים שהם אומרים - טייט אומר להוציא מרפקים בעליה, בניגוד גמור למה שריפטו אומר לגבי שמירה על זוית אחידה בין הזרוע לטורסו לאורך כל התנועה. יש למישהו אולי משהו אחר של דייב טייט עם קצת יותר הסבר על העניין הזה?

נראלי פשוט שאם שהמוט קדימה יותר (כאילו איפה שהחזה תחתון כזה) יש יותר עבודה עם היד אחורית ככל שעולים יותר עם המוט. אבל אם אתה מעלה את המוט למעלה אז אתה מכניס יותר את הכתפיים גם לעבודה
אני יורה פה לאוויר כמו שאומרים אז אל תתייחסו כל כך למה שאני אומר

איזה מלך אתה 👑

האמת זה קצת מפתיע מה שטייט אומר. בדרך כלל אומרים להכניס מרפקים. למרות שבמילא הם יוצאים החוצה כשזה כבד...

אפשר הסבר מה הכוונה ב"להוציא מפרקים"?
עד עכשיו חשבתי שצריך כמה שיותר לא לתת להם לברוח לצדדים משום שזה עלול להוביל לפציעה בכתף...
תודה.

הוא אומר להוציא כי הדבר התמוה הוא להכניס אותם מלכתחילה יותר מדי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית