הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני מתכנן לקנות קריאטין ולהתחיל להשתמש.. חיפשתי מינונים הרבה פה בפורטל ובאינטרנט ולא מצאתי יש מצב מישהו כותב לי פה מינונים איך משתמשים כמה שמים וכו או שולח לי קישור ?

• פותח/ת השרשור
ממש לא נכון !

זה לא משנה מתי אתה לוקח את ה 5 גרם היומי , העיקר שתיקח אותו .(אין משמעות לפני או אחרי אימון).
שמעתי שצריך להפסיק אחרי חודש ואז להמשיך? זה נכון ? ואם כן למה ואחרי כמה זמן לחזור?

אני אישית לוקח 10 גרם ביום.( וכשאני בסייקל - 15 גרם.)

אם תרצה אחפש לך מאמר שתומך בזה.

אני זוכר שמשה מנהל האתר הזכיר צריכה של מעל 5 גרם ביום רק במקרה שאתה שוקל מעל 100 קילו , והדבר הזה נבדק בניסוי על עכברים.
לכן לדעתי אתה מבזבז סתם חומר.

שמעתי שצריך להפסיק אחרי חודש ואז להמשיך? זה נכון ? ואם כן למה ואחרי כמה זמן לחזור?
לא, אחרי חודש אתה מגיע לצריכה המקסימלית של התוסף (אם אתה לוקח במשך חודש 5 גרם ליום), לאחר חודש ממשיכים לקחת במינון של 5 גרם ליום בשביל לשמר את מה שיש...
אפשר גם להגיע לצריכה המקסימלית בהעמסות אבל לדעתי זה מיותר

• פותח/ת השרשור
תודה אחים שלי.. עוד משו איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות דימנטייז זה אחלה כה? וכמה בערך עולה לקילו?

במידה ואתה קונה קריאטין מונו זה לא כ"כ משנה כי החומר הוא אותו חומר.

רגע,יש לך מחקר שמוכיח שמעל 5 גרם קריאטין זה לא אפקטיבי ואפילו ביזבוז?
אתה יכול לקחת כמה שאתה רוצה,הגוף מסנטז בכל יום בערך 2גרם,בגלל שכפית זה 5 גרם,וכל המחקרים בוצעו על הכמות הזאת,זה מקובל לקחת כל יום כפית.
אתה יכול לקחת 10 גרם,יש כאלה שזה יעשה להם כאבי בטן,אבל אם לך זה לא עושה שום השפעות שליליות אז לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית