נק' מוניטין:
11
- 215
- 11
שלום אני מתכנן לקנות קריאטין ולהתחיל להשתמש.. חיפשתי מינונים הרבה פה בפורטל ובאינטרנט ולא מצאתי יש מצב מישהו כותב לי פה מינונים איך משתמשים כמה שמים וכו או שולח לי קישור ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 גרם ביום, כל יום. אתה לוקח 45 דק' לפני אימון.
שמעתי שצריך להפסיק אחרי חודש ואז להמשיך? זה נכון ? ואם כן למה ואחרי כמה זמן לחזור?ממש לא נכון !
זה לא משנה מתי אתה לוקח את ה 5 גרם היומי , העיקר שתיקח אותו .(אין משמעות לפני או אחרי אימון).
לא, קח 5 גרם כל יום, אתה לא צריך להפסיק בכלל. אתה יכול להמשיך ככה שנים בלי בעיה.שמעתי שצריך להפסיק אחרי חודש ואז להמשיך? זה נכון ? ואם כן למה ואחרי כמה זמן לחזור?
ממש לא, תשתמש כמה שאתה רוצה , אין צורך לעשות סייקל עם זה.שמעתי שצריך להפסיק אחרי חודש ואז להמשיך? זה נכון ? ואם כן למה ואחרי כמה זמן לחזור?
אני אישית לוקח 10 גרם ביום.( וכשאני בסייקל - 15 גרם.)
אם תרצה אחפש לך מאמר שתומך בזה.
אני אישית לוקח 10 גרם ביום.( וכשאני בסייקל - 15 גרם.)
אם תרצה אחפש לך מאמר שתומך בזה.
http://www.schwarzenegger.com/fitness/post/creatine-how-much-should-you-be-takingזה לא אפקטיבי יותר מ5 גרם,בזבוז של קריאטין.
My hypothesis is that this would be the minimum amount of creatine needed, daily, to maintain maximum intracellular levels
לא, אחרי חודש אתה מגיע לצריכה המקסימלית של התוסף (אם אתה לוקח במשך חודש 5 גרם ליום), לאחר חודש ממשיכים לקחת במינון של 5 גרם ליום בשביל לשמר את מה שיש...שמעתי שצריך להפסיק אחרי חודש ואז להמשיך? זה נכון ? ואם כן למה ואחרי כמה זמן לחזור?
רגע,יש לך מחקר שמוכיח שמעל 5 גרם קריאטין זה לא אפקטיבי ואפילו ביזבוז?My hypothesis is that this would be the minimum amount of creatine needed, daily, to maintain maximum intracellular levels
לא מוכח מחקרית,לא אוכל.
אתה יכול לקחת כמה שאתה רוצה,הגוף מסנטז בכל יום בערך 2גרם,בגלל שכפית זה 5 גרם,וכל המחקרים בוצעו על הכמות הזאת,זה מקובל לקחת כל יום כפית.רגע,יש לך מחקר שמוכיח שמעל 5 גרם קריאטין זה לא אפקטיבי ואפילו ביזבוז?