נק' מוניטין:
0
- 67
- 0
אתמול אחרי שבוע וקצת של כאבים הולכים ובאים באשך שמאל אורולוג קבע שיש לי וריקוצלה.
בעקבות זה יש לי כמה שאלות לגבי האימונים ובכללי למי שעבר או עדין יש את זה:
האם מותר לי בכלל להתאמן? כדי? מה מותר לי לעשות ואסור? האורולוג אמר שאפשר להתאמן, אבל הכאב נגרם בגלל התאמצות, ואם אני אתאמץ אז זה יכאב...משמע אי אפשר להתאמן?
מה עושים אם יש כאב באמצע האימון?
לאלה שעברו את זה...קבעתי תור ל3.10 לאולטרהסאונד צבע, הגיוני שהתור כל כך רחוק?
מה קורה במצב שבוא הכאב יחמיר? הרופא אמר לי לחכות עד שיגיעו הבדיקות ואז נראה
מה לגבי ניתוח? מישהו עבר פה? יכול לספר איזה הוא עשה ומה קרה אחרי הניתוח? האם זה חזר, המשיך לכאוב, נרפה וכו
הכאבים שלי הם קלים, באים פעם-כמה פעמים ביום ל5-10דק והולכים, האם הדרגה שלי היא 1? [הרופא בכלל לא ציין שיש דרגות, רק אחרי שקראתי בבית הבנתי שיש דרגות...]
אם מישהו רואה לנכון להוסיף חומר או משהו אישי, בבקשה, אני לא ממש יודע איך לאכול את זה[בעיקר בגלל שזה פוגע באימונים, בסיכוי שזה יפגע בפוריות אם אני לא אנתח ואם אני כן אנתח יש סיכוי לסיבוך]
בעקבות זה יש לי כמה שאלות לגבי האימונים ובכללי למי שעבר או עדין יש את זה:
האם מותר לי בכלל להתאמן? כדי? מה מותר לי לעשות ואסור? האורולוג אמר שאפשר להתאמן, אבל הכאב נגרם בגלל התאמצות, ואם אני אתאמץ אז זה יכאב...משמע אי אפשר להתאמן?
מה עושים אם יש כאב באמצע האימון?
לאלה שעברו את זה...קבעתי תור ל3.10 לאולטרהסאונד צבע, הגיוני שהתור כל כך רחוק?
מה קורה במצב שבוא הכאב יחמיר? הרופא אמר לי לחכות עד שיגיעו הבדיקות ואז נראה
מה לגבי ניתוח? מישהו עבר פה? יכול לספר איזה הוא עשה ומה קרה אחרי הניתוח? האם זה חזר, המשיך לכאוב, נרפה וכו
הכאבים שלי הם קלים, באים פעם-כמה פעמים ביום ל5-10דק והולכים, האם הדרגה שלי היא 1? [הרופא בכלל לא ציין שיש דרגות, רק אחרי שקראתי בבית הבנתי שיש דרגות...]
אם מישהו רואה לנכון להוסיף חומר או משהו אישי, בבקשה, אני לא ממש יודע איך לאכול את זה[בעיקר בגלל שזה פוגע באימונים, בסיכוי שזה יפגע בפוריות אם אני לא אנתח ואם אני כן אנתח יש סיכוי לסיבוך]