הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טוסטרון נמוך

בעיקר עייפות כרונית (מתבטא לידי ביטוי בעיקר לאחר ארוחת הערב, כאשר רמות הטסט כבר בשפל של היממה), חוסר מוטיבציה, חוסר חשק, דיכאון במידה כזו או אחרת. במקרים קיצוניים גם חוסר בחשק מיני.

בדיקת דם פשוטה של Test Free ו Total תאשש את החשש אם יש או אין לך טסט נמוך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי,יש לי את התסמינים האלה.
בעבר התזונאי שאני עובד איתו המליץ לי לעשות את הבדיקה הנ״ל מכיוון שהייתי מתאמן כמו שצריך אוכל לפי התפריט והייתי ב+ קלורי ועדיין הייתי קטן בהיקפים ולא גדל.
בנוסף חשבו שאני חולה במחלת הנשיקה כי הייתי פשוט קם בבוקר ונרדם לאחר שעה שוב.לא הצלחתי לסיים אימונים.
היום מבחינת עייפות אני הרבה יותר גרוע.
אני חייל,איפה אני עושה בדיקה כזאת באופן פרטי?
ותודה רבה על ההתייחסות

בעבר התזונאי שאני עובד איתו המליץ לי לעשות את הבדיקה הנ״ל מכיוון שהייתי מתאמן כמו שצריך אוכל לפי התפריט והייתי ב+ קלורי ועדיין הייתי קטן בהיקפים ולא גדל.
בנוסף חשבו שאני חולה במחלת הנשיקה כי הייתי פשוט קם בבוקר ונרדם לאחר שעה שוב.לא הצלחתי לסיים אימונים.
ותודה רבה על ההתייחסות

אם אתה חייל פשוט לך לרופא היחידה ותסביר לו את המצב שיתן לך הפנייה לבדיקות( ולא גימלים)

תרגיש טוב

נערך לאחרונה:
ותודה רבה על ההתייחסות

אין קשר בין מחלת הנשיקה לבין מה שתיארת - ולכן מי שאבחן אותך ככזה צריך לבצע בדיקות בעצמו.
אתה לא חייב לבצע את הבדיקה באופן פרטי - בדיקה לרמות טסט' זה דבר שכדאי ורצוי לבצע.
פשוט גש לרופא שלך וספר לו שאתה מרגיש עייף, ללא חשק מיני או אפילו קצת מדוכא לגילך והיית מעוניין לבדוק רמות טסט'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית