הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב בנפח גבוהה

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
קלעי גבעתיים למה?

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את רוב סוגי התכניות מFBW עד ABCDE , לתכניות בחלוקה של 4+ הרגשתי שאני לא ממצא את השריר מאימון אחד בשבוע ומתכניות סטייל AB וFBW הרגשתי שאני מגיע עייף לשרירים האחרונים באימון לדוג אחרי רגליים אני בקושי יכול לנשום אז שלא לדבר לעשות עוד שרירים אחרי זה. בכל מקרה מכל מה שניסיתי הכי התחברתי לABC ואף פעם לה הרגשתי שאני לא מתאושש מזה אלה להפך אני מגיע לאימונים ומרים כל פעם משקל גדול יותר
אולי אני ינסה להוריד קצת נפך במשך החיטוב אם אני ירגיש שאני לא מתאושש

בשנה ועשרה חודשים הפסקת לעשות 10 תוכניות אימון?

התגובה שלך היא בדיוק הפוכה למצב שתיארת, אם הרגשת שאתה מגיע לשרירים האחרונים עייף כשזה בתכנית מאוזנת, אז איך אתה מסיים אימון עם 30 סטים?
ואם הגעת לכל אימון והצלחת להרים עוד ועוד משקל זה רק מחזק את זה שאתה לא היית צריך לבחור תכנית כמו שבחרת. מה רע בעומס פרוגרסיבי

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שאני לא אהבתי להתאמן על כלכך הרבה קבוצות שרירים כל אימון
ובכל מקרה באימונים כבדים שלי אני עובד על שתי קבוצות שריר לדוג בC1
אני נותן לחזה 11סטים ולבייספס 7 זה ממש לא הרבה באימון , רק האימונים עם כתפיים יוצאים עמוסים אבל גם זה אפשרי לא יותר מדי לדעתי..

• פותח/ת השרשור
היה אימון טוב היום
A1
Weighted Pull-up משקל גוף 8 חזרות היה סבבה בינתיים אני נישאר על משקל גוף ועושה את התרגיל בתור "חימום"
T-bar חופשי 5 פלטות של 20 ,8 חזרות היה דיי קל , עלייה של 10 קילו מאימון קודם 4 סטים
Cable Seated Row היה קשה.. 8 חזרות אותו משקל כמו אימון קודם 4 סטים
Dumbbell Pullover עלייה של 5 קילו מאימון קודם משקולת של 37.5 12 חזרות סט שני הגעתי לכשל בחזרה עשירית
Barbell Preacher Curl מוט W היה סבבה 12.5 קילו כל צד , אותו משקל כמו אימון קודם(מתאושש מפציעה באמה, כנראה דלקת)
Cable Curl אותו משקל כמו אימון קודם 12 חזרות דרופ סט בסט השני היה קשה
Dumbbell Hammer Curl היה בסדר עשיתי כפיפות רגילות ולא פטישים 17.5 כל יד 10 חזרות היה קל
Barbell Military Press היה קשה 6 חזרות 70 קילו 4 סטים.. עלייה של 5 קילו מאימון קודם
Barbell Upright Row היה קשה גם כן 20 קילו כל צד 8 חזרות מוט W עלייה של 5 קילו כל צד מאימון קודם
Barbell Shrug היה קל דווקה 185 קילו במוט אולימפי 10 חזרות יפות 3 סטים

סה"כ אני מרוצה מהעלייה, היו כמה אנשים שבלבלו לי את השכל קצת אז האימון התארך וויתרתי על האירובי ..

• פותח/ת השרשור
יב , לומד בקלעי

אני בן 17, מתאמן שנה וחצי עוד מעט
והשיאים שלי ממש קרובים לשיאים שלך ואני שוקל 20 קילו פחות...
אז אל תתרץ
מה השם משפחה שלך? D: אם אפשר לדעת

המשקלים שלו מטורפים לבן אדם ששוקל 60 קילו, לא 100.
ואף אחד לא בא לזלזל או לרדת עליו, הנושא הוא התכנית, לא המתאמן.

מחזק, לא רואה כאן תוצאות מי יודע מה לבנאדם ששוקל 100 ק"ג.

לדעתי אתה תגדל יותר אם תחתוך בחצי את התכנית
יש לך שם יותר מדי תרגילים מיותרים

תפסיקו לזיין תשכל , אין לו תוצאות של elite .
אבל יש לו אחלה נתונים , אגב תעלה סרטונים של הדדליפט והסקוואט
כי קשה לי להאמין שאתה עובד בטכניקה נכונה ...

ולכל מי שאין לו דדליפט של 200 קילו שבבקשה לא יגיב על מספרים של אחרים .

אני מוכן להתערב , שאם הבנאדם היה נותן את הנתונים שלו ומעלה סרטונים + תמונות והיה אומר שהוא היה עובד בתוכנית עם נפח נמוך כל התגובות פה היו אחרות .

לבנאדם הזה מגיע כל הכבוד , הוא משקיע מאוד , מעלה במשקלים , מתאמן כמו שצריך , אוכל כמו שצריך ויש לו גם תוצאות .
אני גם לא בעד תוכנית בעל נפח גבוהה (אבל רק מכיוון שהתנסתי בזה וזה לא השפיע עליי לטובה) אבל אם עליו זה משפיע לטובה (ומי יכול להגיד שלא לאחר ההישגים שלו ) אז למה להגיד שהתוכנית הזאת לא טובה ולא מעילה ?

שאתם מתכוונים שהוא התקדם יותר בתוכנית עם חצי מהתרגילים שיש לו , אתם באמת חושבים שהוא היה מגיע עם תוכנית אחרת לדד ליפט ברמה הרבה יותר גבוהה מימה שהוא עושה עכשיו ? או סקוואט או בנץ ?

• פותח/ת השרשור
בכל הכנות אני אומר שדדליפט אני עובד בטווח חזרות ממש נמוך ובגלל זה גם המשקל משמעותית יותר גבוהה מהבנץ והסקוואט.. בכל מקרה מי שמכיר את השמות לוליק, אורן ארצי,עמית ספיר
הם בעיקר האנשים שמבקרים לי את הטכניקה של התרגילים והתכניות אימונים.. ומה אני יכול להגיד so far so good , סרטונים של דדליפט אני יעלה יום שני וסקוואט יום חמישי בכל מקרה מבחינת סקוואט אני בבעיה עם הנעליים (לא סובל נעלי אולסטר אז אני מחפס נעל אחרת שתתאים) בינתיים אני עובד 120 קילו ככה HIGH BAR עם רגליים כמעט צמודות.
אם למישהו יש עצות לגבי נעליים אשמח לשמוע.
לגבי האנשים שמחרטטים לי פה על משקלי עבודה ביחס למשקל גוף אני יגיד עוד פעם..
אני מחפס לגדול כמה שיותר והמשקלים הם רק הכלי אני לא יגביל את העלייה שלי רק בגלל שזה לא יחשב טוב בגלל המשקל גוף.. וזו גם הגישה של כל BB
בכל מקרה אני בטוח ב100% שאם הייתי בתכנית שהמטרה שלה זה כוח המשקלים שלי בסקוואט,דדליפט ובנץ היו יותר גדולים אבל כיוון שאני גם בטוח שלא היתה עלי אותה המאסה של עכשיו.. על הזין שלי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מחזק, לא רואה כאן תוצאות מי יודע מה לבנאדם ששוקל 100 ק"ג.
כמה פעמים לחזור על זה.. התוצאה היא 100 קילו השאר זה רק הכלים שבשימוש..

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה תגדל יותר אם תחתוך בחצי את התכנית
יש לך שם יותר מדי תרגילים מיותרים
לגדול יותר אני לא בטוח כיוון שבאמת אני מרוצה מתכנית לפחות במאסה..
במשך החיטוב שהגרעון יגדל אני ללא צל של ספק יוריד כמות משמעותית של ווליום

• פותח/ת השרשור
אני בן 17, מתאמן שנה וחצי עוד מעט
והשיאים שלי ממש קרובים לשיאים שלך ואני שוקל 20 קילו פחות...
אז אל תתרץ
מה השם משפחה שלך? D: אם אפשר לדעת
כל הכבד שהשאים שלך קרובים לשלי .. אצלי הם רק שיאים..אצלך זה התוצאה, התוצאה אצלי נבחנת במשקל גוף ומבחינתי התוצאה שלי היא 100 קילו בתוך פחות משנתיים אימונים

מקווה שהבהרתי כמה דברים בתגובות האחרונות

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית