נק' מוניטין:
58,704
- 103,265
- 12,427
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😣😣😣😣😣😣אי אפשר לגדול עד כמה שרוצים כי יש גבול של עיכול חלבון בגוף.
משהו כמו 10~ גרם לשעה, זאת אומרת שאתה יכול לעכל 240 גרם חלבון ביום מקסימום.
מעל משקל מסוים כבר לא יהיה מספיק חלבון לגדילה ואז תתקע.
😣😣😣😣😣😣
תפסיק לקרוא YNET זה לא בריא.
אי אפשר לגדול עד כמה שרוצים כי יש גבול של עיכול חלבון בגוף.
משהו כמו 10~ גרם לשעה, זאת אומרת שאתה יכול לעכל 240 גרם חלבון ביום מקסימום.
מעל משקל מסוים כבר לא יהיה מספיק חלבון לגדילה ואז תתקע.
איפה כתבתי, אם היית עוד קורא מה שאני רושם, מדובר על 10 גרם היידרולייט בשעה.
ראינו מפלצות גודל חסרי פרופורציה (קולמן, ג'יי)ב 280 פאונד, וזה נראה לי טוב מאד שאי אפשר לגדול ל 400 פאונד . אם כבר צריך להנדס גנטית, אז שיצא כמו פלקס ווילר.
יש גם חלבון שייספג רק 1.8 בשעה כמו בשר למשל. מי אמר שיש לזה משמעות רלוונטית לאימונים אבל?
הכל ייספג בסופו של דבר, כשחלבון עודף יומר לגלוקוז או לשומןמה זאת אומרת משמעות רלוונטית לאימונים? כדי להתאושש אתה צריך כמות מסוימת של חלבון ואם מסת השריר שלך דורשת מספר של מסוים של חלבון שהגוף לא יכול לספוג אז אתה לא תתאושש.
(כמובן שזה לא רוולנטי אלינו, אלה אם אתה מפלצת של 130 קילו שריר)
חסר פורפורציה? איך אתה יכול להגיד דבר כזה.ראינו מפלצות גודל חסרי פרופורציה (קולמן, ג'יי)ב 280 פאונד, וזה נראה לי טוב מאד שאי אפשר לגדול ל 400 פאונד . אם כבר צריך להנדס גנטית, אז שיצא כמו פלקס ווילר.
הכל ייספג בסופו של דבר, כשחלבון עודף יומר לגלוקוז או לשומן
מאיפה אתה ממציא את הדברים האלה?בוא נקח מצב היפוטתי.
אתה צריך 100 גרם חלבון ביום בשביל להתאושש מהאימונים, הגוף שלך מסוגל לספוג פנימה רק 80 גרם חלבון ביום.
בגלל שלא נספג מספיק חלבון בגוף אתה לא יכול לתחזק את המסה שיש לך. אבל מצב כזה לא יקרה אף פעם, כי אתה תגדל בהתאם ליכולות של הגוף שלך. זאת אומרת שלא תגיע למצב שאתה צריך 100 גרם חלבון להתאוששות כי מראש אתה יכול לספוג רק 80 אז הגוף "יתקע" על המסה המקסימלית שהוא יכול להחזיק.
מאיפה אתה ממציא את הדברים האלה?
אם הגוף צריך X חלבון והוא זמין לו אז למה שהוא לא יעשה בו שימוש?