הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט בTrap Bar

• פותח/ת השרשור uadnal
  • פורסם בתאריך

uadnal

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-4
45
0
אהלן,

אני מתאמן כרגע לפי SS, ועניין אותי האם אפשר לעשות את הדדליפט בטראפ בר שיש לי בחדכ"ש במקום עם מוט חופשי. היתרון העיקרי הוא שהרבה יותר נוח לעבוד עם הטראפ בר, גם בעבודה עצמה וגם בקטע של לשים את המשקולות על המוט.
זה מה שכתוב במאמר על זה:

שאלה: האם אני יכול לעשות Trap Bar deadlifts במקום הרגיל?
Trap Bar deadlift (ציוד נדיר בישראל) הוא תרגיל יוצא מן הכלל כתנועת עזר לדדליפט בסיס וסקוואט. הוא יכול להיות מבוצע ע"י מתאמן שלא יכול לעשות סקוואט או דדליפט באופן רגיל בשל בעיות בברכיים, כתפיים או גב. הוא גם מעולה לשיפור "הליכות חוואי" (farmer's walks) ושראגס.
בכל מקרה, כמו שאתם יכולים לנחש מתגובה שלי במקום אחר, הטראפ בר אינה הרמה שמשתמשים בה בתוכנית הזו.

אבל אני לא רואה הבדל בתנועת עבודה עם מוט חופשי ועם טראפ בר- זה אותה עמידה ואותה משיכה ואותה החזרה.
חוץ מזה, שאם אני מבין נכון לפי מה שכתוב, יש שם יותר עבודה על הטרפזים, שאצלי ספציפית זה משהו שאני מאד רוצה.

בכל מקרה, מישהו יכול להסביר לי את ההתעקשות על עבודה עם מוט חופשי ולא טראפ בר והאם היא באמת קריטית?

תודה רבה על העזרה.

התנועה יותר קצרה והסטאפ שונה = מעורבות שרירים אחרת/בעצימות שונה ולכן ההמלצה היא לא לעשות זאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית