הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר ל ss

StartingStrength

משתמש מתחיל
108
6
נק' מוניטין:
3
108
6
ראיתי שיש שני סוגים לתוכנית אחת מהספר הראשון ועוד אחת מהשני והשלישי, שההבדל ביניהן הוא שבזאת מהספר הראשון אתה נשאר עם אותם תרגילים ובזאת מהספר השני והשלישי אתה מחליף את התרגילים לאורך התוכנית.

תוכלו לראות את זה כאן: http://startingstrength.wikia.com/wiki/FAQ:The_Program

אז אני רוצה לדעת איזו מהם לעשות ומה ההבדל.
תודה 😃

תתייחס למהדורה השלישית. התרגילים נשארו אותם תרגילים אתה יכול בהמשך להוסיף תרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
תתייחס למהדורה השלישית. התרגילים נשארו אותם תרגילים אתה יכול בהמשך להוסיף תרגילי עזר.

אבל בהתחלה לא עושים פאוור קלין ובמקום עושים עוד דדליפט, ואני עושה חתירת פנדליי, אז לעשות את החתירה מהתחלה?

ולבסוף הם אומרים לעשות או דדליפט או פאוור קלין ולהוסיף מתח, אז לעשות מתח או להמשיך עם החתירת פנדליי? כי שניהם עובדים על גב וטרפזים

A
סקוואט
בנץ'
דדליפט

B
סקוואט
פרס
מתח/חתירה/פוואר קלין

אחרי זה תוכל להוסיף תרגילי עזר
בהצלחה

נכון. אבל אני כן ממליץ להוסיף מקבילים מתישהו. תרגיל מעולה

• פותח/ת השרשור
נכון. אבל אני כן ממליץ להוסיף מקבילים מתישהו. תרגיל מעולה
על איזה שרירים הוא עובד, ומה המטרה בו, למה דווקא כדאי אותו?
ותגיד אני לא מצליח לעשות מתח ושכיבות שמיכה מלאות, אחרי ss אני יצליח?

על איזה שרירים הוא עובד, ומה המטרה בו, למה דווקא כדאי אותו?
ותגיד אני לא מצליח לעשות מתח ושכיבות שמיכה מלאות, אחרי ss אני יצליח?
סביר להניח שתצליח. למרות שבשני התרגילים יש חשיבות למשקל הגוף (ככל שתשקל יותר יהיה לך קשה יותר) וב-ss אתה אמור לעלות במשקל. מקבילים תרגיל שמערב יד אחורית, חזה, כתפיים, גב, בקיצור הכל (חוץ מפלג גוף תחתון).

סביר להניח שתצליח. למרות שבשני התרגילים יש חשיבות למשקל הגוף (ככל שתשקל יותר יהיה לך קשה יותר) וב-ss אתה אמור לעלות במשקל. מקבילים תרגיל שמערב יד אחורית, חזה, כתפיים, גב, בקיצור הכל (חוץ מפלג גוף תחתון).
מקבילים מערב גב? לא מזלזול, מסקרנות, לא ידעתי

• פותח/ת השרשור
אז מתי להוסיף את המקבילים אחרי כמה זמן כמה סטים כמה חזרות וכל זה?
ולאכול במאזן חיובי של + 500 יספיק או שצריך + 1000?

• פותח/ת השרשור
כל שבועיים שלושה תעלה ב 100-200 קלוריות. תעשה תוכנית לינארית בחיטוב, נגיד של ביל סטאר
תודה

מקבילים מערב גב? לא מזלזול, מסקרנות, לא ידעתי
ככל שהמקבילים באחיזה רחבה יותר הרחב גבי מעורב יותר (תנועה של קירוב בכתף). בגלל זוויות יישום החזה (תחתון) הוא השריר הדומיננטי ולא הרחב גבי...
ולאכול במאזן חיובי של + 500 יספיק או שצריך + 1000?
תוסיף את המקבילים אחרי 3-4 שבועות בתוכנית... 3 סטים של 5-8 חזרות.

• פותח/ת השרשור
תוסיף את המקבילים אחרי 3-4 שבועות בתוכנית... 3 סטים של 5-8 חזרות.

אה שכחתי לשאול, המקבילים הם באים במקום תרגיל מסויים?
ואם כן במקום איזה והאם הם בשני האימונים או רק באחד מהם?

אה שכחתי לשאול, המקבילים הם באים במקום תרגיל מסויים?
ואם כן במקום איזה והאם הם בשני האימונים או רק באחד מהם?
הם לא באים במקום תרגיל, הם באים בנוסף, ורק באימון אחד, מומלץ שלא באימון עם הבנץ' פרס. ואת המקבילים עושים אחרי שסיימנו עם כל התרגילי בסיס

Back
למעלה תחתית