הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לPL

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
אני טס בקרוב לארה"ב ורוצה להביא נעליים להרמת משקולות, עדיפות גדולה לנעליים שלא יעברו את ה100$.
המלצות?

אתה ברמה תחרותית? אם לא אז מה הבעיה עם אולסטאר?
אם כן אז מודה, אני לא בקיא בעניין:)

אין קשר לרמה תחרותית . נעל אולימפיות תשפר את הטכניקה בצורה משמעותית, אולסטר היא נעל מצויינת ומספיקה לכל אדם ששולט בטכניקה אבל אולסטר לא מייצב את כף הרגל כמו שנעל איכותית כן עושה.
לפותח השרשור, בתקציב שלך יש נעל של חברת rouge באתר rougefitness.com אם אתה מצבע לואו באר הייתי הולך על עקב של חצי אינץ אם הי בר לך על 0.75 .. אם יש לך ג'ובות להשקיע לך על הadidas adipower או Nike romealo נעלים שעולות 200$ אבל מספקות (לפי ביקורות) יציבות מדהימה .
אם ישלך מקום במזוודה אשמח להצטרף לקנייה 😃

ממש לא תחרותית, אני מחפש נע שתעזו לי לשמור על יציבות, ולא סוליית גומי שמנה.
תשתמש בנעל אולסטאר, או כל נעל שטוחה אחרת שדומה. למי שלא מתחרה זה התעסקות בקקי, זאת דעתי.

תשתמש בנעל אולסטאר, או כל נעל שטוחה אחרת שדומה. למי שלא מתחרה זה התעסקות בקקי, זאת דעתי.
לא חייב להתחרות כדי להשתמש בציוד מסויים, יש אנשים שרוצים להיות כמה שיותר טובים בלי קשר לתחרות,
זה כמו צמיגים לאוטו , הסחורה הרגילה תעשה את העבודה בצורה טובה מאוד אפילו אבל עדיין אנשים קונים גרמניות שמשפרות את איכות הנסיעה והנוחות ומצמידים את האוטו לכביש כדי להיות בטוחים יותר.
מקווה שצלחתי להעביר את המסר

• פותח/ת השרשור

מסכים שבשביל המתאמן הממוצע לא צריך להשקיע מאות שקלים בנעליים,
אבל ראיתי באתר של roguefitness כמה ב70$ שזו לא השקעה גדולה במיוחד ואני בטוח שתעשה את העבודה.

מסכים שבשביל המתאמן הממוצע לא צריך להשקיע מאות שקלים בנעליים,
אבל ראיתי באתר של roguefitness כמה ב70$ שזו לא השקעה גדולה במיוחד ואני בטוח שתעשה את העבודה.
אתה בטח מדבר על האדידאס powerlift שהם פונות יותר לקהל הקרוספיט מכיוון שהעקב שלהם דחיס ולא יספק תוצאה אופטימלית לעומת נעלי הרמת משקולות סטנדרטיות.
אני התכוונתי נעלי do win של rouge

• פותח/ת השרשור
אתה בטח מדבר על האדידאס powerlift שהם פונות יותר לקהל הקרוספיט מכיוון שהעקב שלהם דחיס ולא יספק תוצאה אופטימלית לעומת נעלי הרמת משקולות סטנדרטיות.
אני התכוונתי נעלי do win של rouge

נכון, לאלה התכוונתי.

לא תכננתי להשקיע 120$ אז אנסה כמה כשאנחת.

• פותח/ת השרשור
תכננת להשקיע 100$ תאמין לי ה-20 $ החסרים לא יהרסו אותך..
אל תשכח אותי אם יש לך מקום במזוודה ;)

אני לא אשכח, אבל בכל מקרה הסיכוי קלוש בהתחשב ברשימת קניות (שלי ושל אחרים) שצריכה להדחס למזוודה שלי 😃

בכללי לפאוורליפטינג לא הייתי ממליץ להקשיע יותר מידי על נעליים , זאת אומרת לא לקנות אדידס או נייק .

יש חנות באשדוד שמוכרת Wei Rui באזור ה300 - 350 שח תלוי אם אתה מתמקח איתו .
לפאוורליפטיג זה מפסיק ביותר , להרמת משקולות כשאתה מתחרה ואתה עם הנעליים האלה לפחות כמה שעות ביום אז כמובן שעדיף להשקיע קצת יותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית