עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה ברמה תחרותית? אם לא אז מה הבעיה עם אולסטאר?
אם כן אז מודה, אני לא בקיא בעניין:)
תשתמש בנעל אולסטאר, או כל נעל שטוחה אחרת שדומה. למי שלא מתחרה זה התעסקות בקקי, זאת דעתי.ממש לא תחרותית, אני מחפש נע שתעזו לי לשמור על יציבות, ולא סוליית גומי שמנה.
לא חייב להתחרות כדי להשתמש בציוד מסויים, יש אנשים שרוצים להיות כמה שיותר טובים בלי קשר לתחרות,תשתמש בנעל אולסטאר, או כל נעל שטוחה אחרת שדומה. למי שלא מתחרה זה התעסקות בקקי, זאת דעתי.
תשתמש בנעל אולסטאר, או כל נעל שטוחה אחרת שדומה. למי שלא מתחרה זה התעסקות בקקי, זאת דעתי.
אתה בטח מדבר על האדידאס powerlift שהם פונות יותר לקהל הקרוספיט מכיוון שהעקב שלהם דחיס ולא יספק תוצאה אופטימלית לעומת נעלי הרמת משקולות סטנדרטיות.מסכים שבשביל המתאמן הממוצע לא צריך להשקיע מאות שקלים בנעליים,
אבל ראיתי באתר של roguefitness כמה ב70$ שזו לא השקעה גדולה במיוחד ואני בטוח שתעשה את העבודה.
אתה בטח מדבר על האדידאס powerlift שהם פונות יותר לקהל הקרוספיט מכיוון שהעקב שלהם דחיס ולא יספק תוצאה אופטימלית לעומת נעלי הרמת משקולות סטנדרטיות.
אני התכוונתי נעלי do win של rouge
תכננת להשקיע 100$ תאמין לי ה-20 $ החסרים לא יהרסו אותך..נכון, לאלה התכוונתי.
לא תכננתי להשקיע 120$ אז אנסה כמה כשאנחת.
תכננת להשקיע 100$ תאמין לי ה-20 $ החסרים לא יהרסו אותך..
אל תשכח אותי אם יש לך מקום במזוודה ;)
איפה ראית אותה ואת ההנחה?אני הייתי משקיע עוד קצת והולך על הPP2 של אדידס, ויש גם 20% הנחה אז בכלל.