שלום לכולם, יש לי פחות או יותר חודשיים בידיוק לגיוס, אני מתאמן ותיק שנמצא בפרישה של מעל לשנה וחצי.. המטרה שלי כרגע היא להגיע לצבא כמה שיותר מוכן, אני הולך לצנחנים וכרגע אני מגדיר את עצמי על כושר מאוד גרוע. אני רוצה לשפר תוצאה בריצות (כמו 2000), אני רוצה להוריד מעצמי אחוזי שומן (אני משער שאני בסביבות ה18%), אני רוצה לשפר את הספרינטים ואני רוצה לשפר זחילות.
ברור לי שזה המון דברים לשפר, ושאולי חלקכם לא יבינו איך חדר כושר נכנס לפה אבל כבר מנסיוני הצלחתי להוריד בסביבות ה-11 ק"ג בשלושה חודשים שאני יכול להבטיח שרוב רובם היה שומן (בזכות חיטוב דל פחמימה ואימונים בחדר הכושר), מה גם שאני רוצה פחות או יותר להרגיל את השרירים שלי לעבודה קשה ואינטנסיבית, אני דיי בטוח שזה יעזור לי גם לזחילות. חשבתי על דבר כזה:
יום ראשון - ספרינטים
יום שני - אימון FBW ללא רגליים וריצה (משהו כמו 2000)
יום שלישי - ספרינטים
יום רביעי - אימון FBW ללא רגליים וריצה
יום חמישי - ספרינטים
יום שישי - אימון FBW כולל רגליים
ואת כל זה לשלב עם חיטוב דל פחמימה עם גירעון שלישי של 500 קלוריות מהRMR.
מה אתם חושבים? כדאי? יש לכם דרך לשפר את זה? משהו לציין? זה אפשרי? תודה מראש
ברור לי שזה המון דברים לשפר, ושאולי חלקכם לא יבינו איך חדר כושר נכנס לפה אבל כבר מנסיוני הצלחתי להוריד בסביבות ה-11 ק"ג בשלושה חודשים שאני יכול להבטיח שרוב רובם היה שומן (בזכות חיטוב דל פחמימה ואימונים בחדר הכושר), מה גם שאני רוצה פחות או יותר להרגיל את השרירים שלי לעבודה קשה ואינטנסיבית, אני דיי בטוח שזה יעזור לי גם לזחילות. חשבתי על דבר כזה:
יום ראשון - ספרינטים
יום שני - אימון FBW ללא רגליים וריצה (משהו כמו 2000)
יום שלישי - ספרינטים
יום רביעי - אימון FBW ללא רגליים וריצה
יום חמישי - ספרינטים
יום שישי - אימון FBW כולל רגליים
ואת כל זה לשלב עם חיטוב דל פחמימה עם גירעון שלישי של 500 קלוריות מהRMR.
מה אתם חושבים? כדאי? יש לכם דרך לשפר את זה? משהו לציין? זה אפשרי? תודה מראש