אחר החלטתי לעבוד כבד אחושילינג חח

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
בקיצור, החלטתי בכל תרגיל לעבוד כבד אחושילינג, בסקוואט זה כבר מבוצע, וגם ברוב התרגילים, אבל החלטתי ככה לתת עוד קצת, עם מספר חזרות ממש קטן, וברוב התרגילים שלא יהיה ממש בעייתי לעשות 5 חזרות (כמו פרפר בקרוס אובר חח) אני יעשה 5 חזרות של קריעת תחת, ולמרות שאני עובד עם סקוואט בסמית'... אני יודע שזה לא משהו.. אני גם יעשה דדליפט חופשי, וברגע שאני יוכל אני יתחיל את 5X5 של מארק ריפטו ויתחיל להעלות במשקלים, מה שכן, טווח של 5 חזרות שמפעיל את הסיבים הלבנים מסוג II לא אמור גם להביא לי היפרטרופיה עצבנית ויותר טובה משל 8-12 חזרות? בלי שום קשר לתוספת כוח.

בקיצור, החלטתי בכל תרגיל לעבוד כבד אחושילינג, בסקוואט זה כבר מבוצע, וגם ברוב התרגילים, אבל החלטתי ככה לתת עוד קצת, עם מספר חזרות ממש קטן, וברוב התרגילים שלא יהיה ממש בעייתי לעשות 5 חזרות (כמו פרפר בקרוס אובר חח) אני יעשה 5 חזרות של קריעת תחת, ולמרות שאני עובד עם סקוואט בסמית'... אני יודע שזה לא משהו.. אני גם יעשה דדליפט חופשי, וברגע שאני יוכל אני יתחיל את 5X5 של מארק ריפטו ויתחיל להעלות במשקלים, מה שכן, טווח של 5 חזרות שמפעיל את הסיבים הלבנים מסוג II לא אמור גם להביא לי היפרטרופיה עצבנית ויותר טובה משל 8-12 חזרות? בלי שום קשר לתוספת כוח.

למה ברגע שתאכל?
להפך אתה צריך להתחיל אותה עכשיו אם אתה באמת רוצה להעלות במשקלים ולקבל עוד ניסיון אם התרגילים המורכבים

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לעשות אותה כרגע כי אני לא יכול לבצע סקוואט חופשי, בגלל המכון חח, ואם אני יעשה סקוואט בסמית' זה לא יחשב התוכנית, אז אין לי מה לעשות, בנתיים נסתדר עם עבודה כבדה אחושילינג, 5 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית