הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרתי להתאמן אחרי שנה

• פותח/ת השרשור anton
  • פורסם בתאריך

anton

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
-16
149
1
היה לי סקוואט ודדליפט בינונים(נגיד 100-110 ממוצע) ובנץ' יחסית חלש(לא יודע למה כנראה שאני פשוט חלש בזה,בערך 55),
ועכשיו חזרתי להתאמן,אני לא רוצה ללכת על מסה כי אני קצת שמנמנן ואני רוצה קודם כל להתחטב ואז לראות מה עושים.

מה אתם ממליצים לי?
היום סתם עשיתי סקוואט 70 בנץ' 40 ו 90 דדליפט.

כמו כן אני אשלב קצת מתח וריצה.

המשקל שלי הוא 76 קילו,הגובה הוא 173 בערך ס"מ.

תודה רבה לכם.

היה לי סקוואט ודדליפט בינונים(נגיד 100-110 ממוצע) ובנץ' יחסית חלש(לא יודע למה כנראה שאני פשוט חלש בזה,בערך 55),
ועכשיו חזרתי להתאמן,אני לא רוצה ללכת על מסה כי אני קצת שמנמנן ואני רוצה קודם כל להתחטב ואז לראות מה עושים.

מה אתם ממליצים לי?
היום סתם עשיתי סקוואט 70 בנץ' 40 ו 90 דדליפט.

כמו כן אני אשלב קצת מתח וריצה.

המשקל שלי הוא 76 קילו,הגובה הוא 173 בערך ס"מ.

תודה רבה לכם.

הלינארית (מדקאו) מצויינת בתקופת חיטוב, במיוחד כשאתה יכול להתחזק במקביל.
ה-FBW בקילוגרם היא גם אחלה, אבל אני נוטה יותר לכיוון הלינארית.

לדעתי, תעשה תקופה קצרה SS , אני בטוח שיש לך אפשרות לעלות משקלים מאימון לאימון, ברגע שתתקע, וכנראה זה יהיה יחסית מהר בגלל שזה חיטוב (חודש +- ), תעבור כמו ש-incin אמר למדקאו. פשוט חבל על הזמן שתעלה משקלי עבודה כל שבוע אם אתה יכול לעלות כל אימון.

• פותח/ת השרשור
אוקי אתם יכולים לזרוק לי משקלים להתחיל איתם?
אני גם אתקע דיי מהר בחיטוב..נניח חודש חודשיים,3 גג,מה לעשות אז? לנסות להתחיל מסה אולי? או לחכות ולראות מה יהיה בכלל?

אוקי אתם יכולים לזרוק לי משקלים להתחיל איתם?
אני גם אתקע דיי מהר בחיטוב..נניח חודש חודשיים,3 גג,מה לעשות אז? לנסות להתחיל מסה אולי? או לחכות ולראות מה יהיה בכלל?

אם השומן ממש מפריע לך, תעשה לינארית או FBW כמה חודשים ואז תתחיל SS כמו שצריך עם 80% מהמשקלי עבודה של החיטוב.
אם אתה מעדיך להתחיל במסה תעשה SS עד הסוף כמו שצריך, תתחיל מהמשקלים של האימון שאחרון שעשית(או -10-20%)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית