הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 15 רוצה להתחיל להתאמן

gal_dahan

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני בן 15 שוקל בערך לא מדדתי בזמן אחרון 60 אני 1.80 בערך אני לא אהוב לעשות מתקנים וכל זה מתח אני לא מצליח לעשות בכלל וזה מעצבן אותי אז רציתי לדעת אפשר ליתפתח רק מריצות או אם לא מה לעשות בשביל לעשות מתח ??

אני בן 15 שוקל בערך לא מדדתי בזמן אחרון 60 אני 1.80 בערך אני לא אהוב לעשות מתקנים וכל זה מתח אני לא מצליח לעשות בכלל וזה מעצבן אותי אז רציתי לדעת אפשר ליתפתח רק מריצות או אם לא מה לעשות בשביל לעשות מתח ??

במצב שלך, שזה רצה מאוד, ריצות לא תהיה התשובה להתפתח(לאף אחד בעצם)
במתח אם תתחיל לעשות על בסיס קבוע זה לא יספיק.

למה אתה לא רוצה להתחיל להתאמן רציני?

אם אתה רוצה להשתפר במתח, תעשה את התוכנית הזו:
http://50pullups.com/

היא הביאה אותי מ 2 מתח ל 15 מתח

• פותח/ת השרשור
במצב שלך, שזה רצה מאוד, ריצות לא תהיה התשובה להתפתח(לאף אחד בעצם)
במתח אם תתחיל לעשות על בסיס קבוע זה לא יספיק.

למה אתה לא רוצה להתחיל להתאמן רציני?
מזאת אומרת רציני אני רוצה רציני קבוע אבל לא בחדר כושר לא כיף יש לי מישהו שאני מכיר אמר לי לעשות מתח ועוד כמה מתקנים שאני יכול מנוחה עד דקה 3 סטים אבל זה עוזר אני עושה מתח אחד מה אני יעשה אז כאילו שלוש מתח ??

תודה רבה אני יסתכל

המישהו שאמר לך טועה, או יותר נכון חצי טועה, מחוץ לחדר כושר נורא נורא (נורא!!) קשה לפתח מסה.

• פותח/ת השרשור

המישהו שאמר לך טועה, או יותר נכון חצי טועה, מחוץ לחדר כושר נורא נורא (נורא!!) קשה לפתח מסה.
עד כדי כך ?? אני יכול להיות נגיד שנתיים בחדר כושר ואז כבר להתאמן לבד?

בתור מישהו במצב שלך אפילו יותר רזה(55 קילו על 1.83) אני לא חושב שאתה יכול להתפתח ממתח. הדרך הכי טובה היא להרשם לחדר כושר ולעבוד בתכנית טובה (שדרך אגב זה אומר בלי מכשירים) תכנס לפורטל קילוגרם ותחפש מידע על starting strength.

אתה נורא נורא (נורא!!) מגזים..
אני מכיר הרבה מאוד אנשים שהתפחתו בצורה מדהימה מאימונים על משקל גוף מחוץ לחדר כושר.
חד"כ עדיף, אבל גם אימונים על משקל גוף זה אחלה דבר

אתה נורא נורא (נורא!!) מגזים..
אני מכיר הרבה מאוד אנשים שהתפחתו בצורה מדהימה מאימונים על משקל גוף מחוץ לחדר כושר.
חד"כ עדיף, אבל גם אימונים על משקל גוף זה אחלה דבר

עד כדי כך ?? אני יכול להיות נגיד שנתיים בחדר כושר ואז כבר להתאמן לבד?
אתה בן 15, בגיל שלך החשיבות לאימוני כוח עצימים עם משקולות/מכשירים יתנו לך תוצאות מעולות לעתיד.
תמצא לך חדר כושר קרוב תתחיל להתאמן ותראה תוצאות, אחרי זמן מה שתראה את השינויים שחלים על גופך בעקבות אימוני כוח והתנגדות עם משקלות, תבין למה ממליצים לך פה שלא לוותר על מכון כושר

• פותח/ת השרשור
טוב תודה אז מה שהכי כדאי זה חדר כושר

אתה יכול לעשות מתח, מקבילים עם משקל עליך

Back
למעלה תחתית