הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה למסה

shalev12

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אוקיי, אז אני מנסה לבנות מסת שריר גדולה ויפה (יחסית) מבלי לאכול שטויות ולעלות יותר מידי באחוז השומן בניתי לי תפריט ורציתי להתעייץ איתכם איך הוא:
בבוקר אני אוכל קורנפלקס (פייבר1) עם חלב, בסביבות ה 2 3 כוסות חלב
אחרי זה שתי טוסטים מי לחם חיטה מלאה, רסק עגבניות וגביניה צהובה (אחוז שומן קטן יחסית)
לאחר האימון אני שותה אבקת חלבון (syntrx matrix)
חוזר הביתה ואוכל פחית טונה או חזה עוף או בשר מסוג אחר, עם פחמימה כלשהי (פסטה אורז, או תפוח אדמה)
שתי פרוסת לחם מי חיטה מלאה עם חמאת בוטנים
ולערב אני אוכל חביתה עם אורז/תפוח אדמה

בן 14 שוקל 67 קילו, 1.86 מאז שהתחלתי להתאמן במכון כושר עליתי 10 קילו, (לא ממש רואים)
ועכשיו אני לא עולה ממש אז בניתי את התפריט הזה כמה קלוריות בערך יש בו? והאם זה עלייה בריאה ונכונה למסה? (בלי עלייה כול כך גבוהה באחוז השומן)
והמאמן שלי אמר לי שאני צריך לעלות ל 85 קילו, זה הגיוני לדעתכם? (לכמה אתם הייתם ממליצים לי לעלות בשבל לפתח מסת שריר גדולה ויפה)

אוקיי, אז אני מנסה לבנות מסת שריר גדולה ויפה (יחסית) מבלי לאכול שטויות ולעלות יותר מידי באחוז השומן בניתי לי תפריט ורציתי להתעייץ איתכם איך הוא:
בבוקר אני אוכל קורנפלקס (פייבר1) עם חלב, בסביבות ה 2 3 כוסות חלב
אחרי זה שתי טוסטים מי לחם חיטה מלאה, רסק עגבניות וגביניה צהובה (אחוז שומן קטן יחסית)
לאחר האימון אני שותה אבקת חלבון (syntrx matrix)
חוזר הביתה ואוכל פחית טונה או חזה עוף או בשר מסוג אחר, עם פחמימה כלשהי (פסטה אורז, או תפוח אדמה)
שתי פרוסת לחם מי חיטה מלאה עם חמאת בוטנים
ולערב אני אוכל חביתה עם אורז/תפוח אדמה

בן 14 שוקל 67 קילו, 1.86 מאז שהתחלתי להתאמן במכון כושר עליתי 10 קילו, (לא ממש רואים)
ועכשיו אני לא עולה ממש אז בניתי את התפריט הזה כמה קלוריות בערך יש בו? והאם זה עלייה בריאה ונכונה למסה? (בלי עלייה כול כך גבוהה באחוז השומן)
והמאמן שלי אמר לי שאני צריך לעלות ל 85 קילו, זה הגיוני לדעתכם? (לכמה אתם הייתם ממליצים לי לעלות בשבל לפתח מסת שריר גדולה ויפה)

לא קראתי כלום ממה שרשמת
תביא ערכי תזונה סופיים אף אחד לא יענה לך פה, ולא נחשב בשבילך את הערכים.

נ.ב. אתה תעלה גם שומן.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי כלום ממה שרשמת
תביא ערכי תזונה סופיים אף אחד לא יענה לך פה, ולא נחשב בשבילך את הערכים.

נ.ב. אתה תעלה גם שומן.
תשמע גבר אם אין לך תשובה בשבלי, פשוט אל תרשום תגובה כי אתה לא עוזר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית