עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום אני במסה תוכנית AB 4 פעמים בשבוע
התחלתי להתקע במשקלים מה לעשות ?
שמעתי שאפשר להתחיל לעבוד בטווח חזרות 5-8 ולעלות משקל
האם זה יעזור?
תודה רבה לעזורים !
מספיק עם ההמלצה הגורפת על ss, דרישות התוכנית לגמרי לא פשוטות לביצוע.Starting Strangth ...
תקרא בפורטל..
בהצלחה!
תסביר לי למה למתאמן שמסוגל לעלות משקלים מאימון לאימון עדיפה התקדמות שבועיתמספיק עם ההמלצה הגורפת על ss, דרישות התוכנית לגמרי לא פשוטות לביצוע.
המלצה על תוכנית fbw שכוללת תרגילים מורכבים, טווח חזרות נמוך והתקדמות לכל היותר שבועית תתאים הרבה יותר לקהל הרחב.
קודם כל זה לא משהו שאפשר לצפות מראש אם תצליח לעלות במשקל מדי אימון או פעם בשבוע או אפילו פעם בשבועיים, זה מאוד תלוי ביכולת שלך לאכול טוב, לישון, טכניקה, גנטיקה ועוד אי אילו פרמטרים.תסביר לי למה למתאמן שמסוגל לעלות משקלים מאימון לאימון עדיפה התקדמות שבועית
אם אתה חושב שלבצע FBW , 3 פעמים בשבוע, כשבכל אימון יש לך סקוואט, דדליפט, פרס, מתח/חתירה, בנץ' פרס , זה יותר פשוט, אז אתה כנראה מעולם לא עבדת עם משקלים גבוהים בטווח חזרות נמוך. אם אתה רוצה להוריד את אחד התרגילים האלה מהתוכנית, אז הדעות שלנו חלוקות. אם אתה חושב שזה בסדר לעשות באימון אחד את כל התרגילים האלה, הדעות שלנו גם חלוקות.מספיק עם ההמלצה הגורפת על ss, דרישות התוכנית לגמרי לא פשוטות לביצוע.
המלצה על תוכנית fbw שכוללת תרגילים מורכבים, טווח חזרות נמוך והתקדמות לכל היותר שבועית תתאים הרבה יותר לקהל הרחב.
לא אמרתי אף אחד מהדברים שייחסת לי. אני טוען שתוכניות דוגמת אלה שיש בפורטל יתאימו לקהל רחב יותר של מתאמנים לעומת SS שדורשת מחויבות גבוהה של המתאמן בשילוב תנאי אימון כמעט אופטימליים.אם אתה חושב שלבצע FBW , 3 פעמים בשבוע, כשבכל אימון יש לך סקוואט, דדליפט, פרס, מתח/חתירה, בנץ' פרס , זה יותר פשוט, אז אתה כנראה מעולם לא עבדת עם משקלים גבוהים בטווח חזרות נמוך. אם אתה רוצה להוריד את אחד התרגילים האלה מהתוכנית, אז הדעות שלנו חלוקות. אם אתה חושב שזה בסדר לעשות באימון אחד את כל התרגילים האלה, הדעות שלנו גם חלוקות.
fbw מתאימה למתאמן שעובד בטווח חזרות גבוה (8+) יותר ולא זקוק למנוחות של 5-8 דקות בין סטים. וטווח חזרות גבוה מתאים למתאמנים יותר מתקדמים, מתאמנים מתחילים צריכים להתחיל ב-5 חזרות.
אתה חייב לטעון את אחת משתי הטענות שייחסתי לך, אחרת אתה מסכים ש-ss או תוכנית במתכונת דומה היא המתאימה לקהל הרחב.לא אמרתי אף אחד מהדברים שייחסת לי. אני טוען שתוכניות דוגמת אלה שיש בפורטל יתאימו לקהל רחב יותר של מתאמנים לעומת SS שדורשת מחויבות גבוהה של המתאמן בשילוב תנאי אימון כמעט אופטימליים.