הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע במשקלים..

• פותח/ת השרשור omri
  • פורסם בתאריך

omri

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
-7
57
1
שלום אני במסה תוכנית AB 4 פעמים בשבוע
התחלתי להתקע במשקלים מה לעשות ?
שמעתי שאפשר להתחיל לעבוד בטווח חזרות 5-8 ולעלות משקל
האם זה יעזור?

תודה רבה לעזורים !

שלום אני במסה תוכנית AB 4 פעמים בשבוע
התחלתי להתקע במשקלים מה לעשות ?
שמעתי שאפשר להתחיל לעבוד בטווח חזרות 5-8 ולעלות משקל
האם זה יעזור?

תודה רבה לעזורים !

או שתתחיל לאכול יותר
או תגוון באמת בטווח חזרות (תשלב טווח של 5-6 חזרות ולא רק 8-12)
או שתחליף תוכנית
או שתעשה גם הכל יחד ;)

Starting Strangth ...
תקרא בפורטל..
בהצלחה!
מספיק עם ההמלצה הגורפת על ss, דרישות התוכנית לגמרי לא פשוטות לביצוע.
המלצה על תוכנית fbw שכוללת תרגילים מורכבים, טווח חזרות נמוך והתקדמות לכל היותר שבועית תתאים הרבה יותר לקהל הרחב.

המלצה על תוכנית fbw שכוללת תרגילים מורכבים, טווח חזרות נמוך והתקדמות לכל היותר שבועית תתאים הרבה יותר לקהל הרחב.
תסביר לי למה למתאמן שמסוגל לעלות משקלים מאימון לאימון עדיפה התקדמות שבועית

תסביר לי למה למתאמן שמסוגל לעלות משקלים מאימון לאימון עדיפה התקדמות שבועית
קודם כל זה לא משהו שאפשר לצפות מראש אם תצליח לעלות במשקל מדי אימון או פעם בשבוע או אפילו פעם בשבועיים, זה מאוד תלוי ביכולת שלך לאכול טוב, לישון, טכניקה, גנטיקה ועוד אי אילו פרמטרים.
בתיאוריה נורא קל לדבר על עליה של 2.5 קילו בבנץ' או בפרס לשים את המשקל על המוט זה קצת יותר קשה. סתם לדוגמא תראה כמה אנשים (ואני בתוכם) לא מצליחים לבצע סקווט נכון במשקלים גבוהים.
חוץ מזה לא יקרה כלום לאף אחד אם הוא יעלה במשקלים פעם בשבוע ואם הוא רואה שזה קל לו יעבור לעליה על אימון שני או אפילו כל אימון.
אני לא נגד ה-SS, אבל כמות הלוגים שנפתחים ונסגרים ללא הצלחה ואפילו החלק של ריפטו שמדבר על YRNDP מראה שבפרקטיקה בכלל לא קל לבצע את התוכנית.

אם אתה חושב שלבצע FBW , 3 פעמים בשבוע, כשבכל אימון יש לך סקוואט, דדליפט, פרס, מתח/חתירה, בנץ' פרס , זה יותר פשוט, אז אתה כנראה מעולם לא עבדת עם משקלים גבוהים בטווח חזרות נמוך. אם אתה רוצה להוריד את אחד התרגילים האלה מהתוכנית, אז הדעות שלנו חלוקות. אם אתה חושב שזה בסדר לעשות באימון אחד את כל התרגילים האלה, הדעות שלנו גם חלוקות.
fbw מתאימה למתאמן שעובד בטווח חזרות גבוה (8+) יותר ולא זקוק למנוחות של 5-8 דקות בין סטים. וטווח חזרות גבוה מתאים למתאמנים יותר מתקדמים, מתאמנים מתחילים צריכים להתחיל ב-5 חזרות.

אם אתה חושב שלבצע FBW , 3 פעמים בשבוע, כשבכל אימון יש לך סקוואט, דדליפט, פרס, מתח/חתירה, בנץ' פרס , זה יותר פשוט, אז אתה כנראה מעולם לא עבדת עם משקלים גבוהים בטווח חזרות נמוך. אם אתה רוצה להוריד את אחד התרגילים האלה מהתוכנית, אז הדעות שלנו חלוקות. אם אתה חושב שזה בסדר לעשות באימון אחד את כל התרגילים האלה, הדעות שלנו גם חלוקות.
fbw מתאימה למתאמן שעובד בטווח חזרות גבוה (8+) יותר ולא זקוק למנוחות של 5-8 דקות בין סטים. וטווח חזרות גבוה מתאים למתאמנים יותר מתקדמים, מתאמנים מתחילים צריכים להתחיל ב-5 חזרות.
לא אמרתי אף אחד מהדברים שייחסת לי. אני טוען שתוכניות דוגמת אלה שיש בפורטל יתאימו לקהל רחב יותר של מתאמנים לעומת SS שדורשת מחויבות גבוהה של המתאמן בשילוב תנאי אימון כמעט אופטימליים.

לא אמרתי אף אחד מהדברים שייחסת לי. אני טוען שתוכניות דוגמת אלה שיש בפורטל יתאימו לקהל רחב יותר של מתאמנים לעומת SS שדורשת מחויבות גבוהה של המתאמן בשילוב תנאי אימון כמעט אופטימליים.
אתה חייב לטעון את אחת משתי הטענות שייחסתי לך, אחרת אתה מסכים ש-ss או תוכנית במתכונת דומה היא המתאימה לקהל הרחב.
אבל עזוב, אין לי כוח לעוד ויכוח אם ss מתאימה לקהל הרחב או לקהל ספציפי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית