הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ואימון SS

FunnyCallsW

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם וחג שמח,
יש לי שאלה לגבי התזונה שלי קודם כול,אני דיי שחיף 1.74 52 קילו,אפילו ממש שחיף אבל התחלתי לקחת את עצמי ביידים ועליתי בחודשיים 5 קילו

בעקרון אני אוכל שש ארוחות שהם כאלה

בוקר לפני אימון- יוגורט שזה 250 קלוריות
שוקו 200 מ"ל שאני מכין עם חלב ושוקולית לא יודע ממה כמעט קלוריות זה יוצא

בוקר אחרי אימון- פיתה עם קערית סלט,חביתה עם שתי כפיות שמן זית,100 גרם חומוס וחריף קצת לטעם :D

צהריים- חזה עוף,3-4 תפוחי אדמה קטנים עם חתיכות בטטה וסלט בורגול

נשנוש- טונה 100 גרם

ערב ולילה- קוטג' חצי גביע או גביע עם פיתה אחרי זה 60 שקדים עם דבש

אני יודע שזה תפריט פח אז אשמח אם תעזרו לי לשנות אותו
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לגבי האימון
אני כבר שבועיים בSS
אני שוקל מתחת ל70 קילו ככה שקשה לי להעלות כול אימון 5 קילו בסקוואט ו10 קילו דדליפט אז להעלות פחות במשקלים?

שלום לכולם וחג שמח,
יש לי שאלה לגבי התזונה שלי קודם כול,אני דיי שחיף 1.74 52 קילו,אפילו ממש שחיף אבל התחלתי לקחת את עצמי ביידים ועליתי בחודשיים 5 קילו

בעקרון אני אוכל שש ארוחות שהם כאלה

בוקר לפני אימון- יוגורט שזה 250 קלוריות
שוקו 200 מ"ל שאני מכין עם חלב ושוקולית לא יודע ממה כמעט קלוריות זה יוצא

בוקר אחרי אימון- פיתה עם קערית סלט,חביתה עם שתי כפיות שמן זית,100 גרם חומוס וחריף קצת לטעם :D

צהריים- חזה עוף,3-4 תפוחי אדמה קטנים עם חתיכות בטטה וסלט בורגול

נשנוש- טונה 100 גרם

ערב ולילה- קוטג' חצי גביע או גביע עם פיתה אחרי זה 60 שקדים עם דבש

אני יודע שזה תפריט פח אז אשמח אם תעזרו לי לשנות אותו
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לגבי האימון
אני כבר שבועיים בSS
אני שוקל מתחת ל70 קילו ככה שקשה לי להעלות כול אימון 5 קילו בסקוואט ו10 קילו דדליפט אז להעלות פחות במשקלים?

*תחשב את סה"כ הערכים היומיים שלך ותחזור לפה, אי אפשר לענות לך ככה.
*כן אתה יכול להעלות פחות.

אתה לא אמור להעלות כל החיים במשקלים האלה, רק אימונים הראשונים.

אחי... בלי לחשב לך הדבק הכי משמין בתפריט שלך זה השוקו בבוקר... אתה בקושי אוכל

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מספיק כדי להגיד לך אבל בטוח שלא להחליף אלא להוסיף
אחלה יש לך הצעה למה להוסיף?
אם אפשר דברים כמה שיותר מהירים להכנה,אני לא שף וגם בקושי יש לי זמן וזה הקטע שדופק אותי במסה
לא להחליף, להוסיף.
מה יש להוסיף לתפריט אחי? :D

פותח האשכול , אתה מחפש שיעשו לך את העבודה , שיגידו לך מה לאכול , מה להוסיף , מה להוריד וכו' וכו' .
תיקח את עצמך בידיים תשב שעה עם עצמך ותפתח מחשבון קלוריות , תגיע לערכיים שאתה מגיע כל יום ותעלה לפה שוב על מנת לקבל ביקורת רק אז יעזרו לך ויגידו לך מה כדי להוסיף.

• פותח/ת השרשור
פותח האשכול , אתה מחפש שיעשו לך את העבודה , שיגידו לך מה לאכול , מה להוסיף , מה להוריד וכו' וכו' .
תיקח את עצמך בידיים תשב שעה עם עצמך ותפתח מחשבון קלוריות , תגיע לערכיים שאתה מגיע כל יום ותעלה לפה שוב על מנת לקבל ביקורת רק אז יעזרו לך ויגידו לך מה כדי להוסיף.
קלוריות-2223.59
חלבון-130 גרם
פחמימות-170 גרם

עבדתי עם מחשבון לאט לאט ובדקתי כמה פעמים

קלוריות-2223.59
חלבון-130 גרם
פחמימות-170 גרם

עבדתי עם מחשבון לאט לאט ובדקתי כמה פעמים
תעלה עוד כ300 קלוריות שיגיעו מפחמימה .
דוגמא: לחמניה גדולה , 100 גרם אורז לפני בישול , פיתה עם חומוס ,עוד 4-3 תפוחי אדמה בינוניים-קטנים וכו'

• פותח/ת השרשור
תעלה עוד כ300 קלוריות שיגיעו מפחמימה .
דוגמא: לחמניה גדולה , 100 גרם אורז לפני בישול , פיתה עם חומוס ,עוד 4-3 תפוחי אדמה בינוניים-קטנים וכו'
להוסיף עוד פיתה עם חומוס ונגמר הסיפור?

להוסיף עוד פיתה עם חומוס ונגמר הסיפור?
כן , ברגע שתתחיל להיתקע במשקלי עבודה (במידה ואתה מקפיד על כל שאר הכללים כגון: טכניקה נכונה, שינה מספקת וכו') תוסיף עוד אוכל 200-300 קלוריות כל פעם.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כן , ברגע שתתחיל להיתקע במשקלי עבודה (במידה ואתה מקפיד על כל שאר הכללים כגון: טכניקה נכונה, שינה מספקת וכו') תוסיף עוד אוכל 200-300 קלוריות כל פעם.

בהצלחה
תודה רבה גבר

Back
למעלה תחתית