- פותח/ת השרשור
אבל סעיד הביא לפה בדיקות דם -_-אני הולך לנפץ לך עכשיו את המציאות. הם מ-ז-ר-י-ק-י-ם
דבר שני אבי אסף נגיד ויש סיכוי
אבל איך לדעתך הגעתה למסקנה שהם מזריקים אם אפשר לשאול 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל סעיד הביא לפה בדיקות דם -_-אני הולך לנפץ לך עכשיו את המציאות. הם מ-ז-ר-י-ק-י-ם
בדיוק מהסיבה שכל הצמרת בטור דה פראנס לא חוקיים, וזה גם עונה לך על אנשים שטוענים שהם "לא מזריקים", (ראה דוגמה לאנס אמסטרונג)אבל סעיד הביא לפה בדיקות דם -_-
תמשיך לחיות על טיעוני הגנטיקה כי אם לא אז הם מזריקים כל אחד יכול להגיע רחוק עם אימונים בנפח מתאים אני רואה במכון המון אנשים שגודלים יפה מאוד והם לא ליפטריםבדיוק מהסיבה שכל הצמרת בטור דה פראנס לא חוקיים, וזה גם עונה לך על אנשים שטוענים שהם "לא מזריקים", (ראה דוגמה לאנס אמסטרונג)
אני לא הולך להתווכח איתך או עם אף אחד אחר אם מישהו מזריק או לא, כי זה לא מעניין אותי, אבל אם אתה שואל את דעתי, אז כן, בשביל להראות כמו שאנשים מסוימים נראים צריך להזריק. אלא אם יש לך גנטיקה של אל , שזה אחד למיליון (בהצלחה בסטטיסטיקה אולי אתה אחד מהם)
תמשיך לחיות על טיעוני הגנטיקה כי אם לא אז הם מזריקים כל אחד יכול להגיע רחוק עם אימונים בנפח מתאים אני רואה במכון המון אנשים שגודלים יפה מאוד והם לא ליפטרים
יש לנו מישהו שעובד לך כפיפת מרפקים עם 12KG ויש לו בייספס שהרבה ליפטרים יכולים לחלום עליו
זה לא משנה זה רק מוכיח את הטענה שלי שאתה יכול לגדול טוב מאוד ממשקל נמוך ושאתה לא צריך לקחת חומרים כדי שהשיטה הזאת תעבוד עליך דבר שני אם כל הכבוד ולא אכפת לכם מפורפורציות אל תצחקו על כאלה שיש להם רגלי ציפור בבקשהתבין שוב, לא מעניין אף ליפטר איך נראה הבייספס שלו.
וגם אני בתור קרוספיטר/מתאמן אימוני כוח לשעבר ופוטבול לא חושב שנגעתי בתרגיל יעודי לבייספס משהו כמו שנה+
זה לא משנה זה רק מוכיח את הטענה שלי שאתה יכול לגדול טוב מאוד ממשקל נמוך ושאתה לא צריך לקחת חומרים כדי שהשיטה הזאת תעבוד עליך דבר שני אם כל הכבוד ולא אכפת לכם מפורפורציות אל תצחקו על כאלה שיש להם רגלי ציפור בבקשה
אני גם חושב שזה מצחיק בדיוק כמו מישהו עם רגליים גדולות תחת שמן ובייספס קטן או כל חלק אחר קטן אבל בכללי יש הרבה אנשים שלא חושבים שזה מצחיק ואני לא עושה דברים בשביל אחרים אני עושה בשביל עצמי ובשביל המטרות שלי אני מפתח רגליים כי אני רוצה להיות בעתיד מפתח גוף ורגליים זה חשוב מאוד לבמהאם אתה בא ומציג את עצמך בתור "בונה גוף" ומתאמן בהתאם ואתה ליצן ששכחת שחצי מהגוף שלך הם השרירים ברגליים אז סביר להניח שייצחקו עליך, לא רק הליפטרים אלא כולם ואל תגיד לי שזה לא מצחיק בעיניך
![]()
חוצמזה יש הבדל בין לא לעבוד ביספס(שריר מאד קטן) ללשכוח להתאמן על חצי מהגוף!!
אני גם חושב שזה מצחיק בדיוק כמו מישהו עם רגליים גדולות תחת שמן ובייספס קטן או כל חלק אחר קטן אבל בכללי יש הרבה אנשים שלא חושבים שזה מצחיק ואני לא עושה דברים בשביל אחרים אני עושה בשביל עצמי ובשביל המטרות שלי אני מפתח רגליים כי אני רוצה להיות בעתיד מפתח גוף ורגליים זה חשוב מאוד לבמה
זה שהרגליים זה % גדול מהגוף לא אומר שזה יותר חשוב מגב/חזה/ידיים אני אוהב לראות פאוורליפטרים שמכניסים עבודה כמו של באדיבילדרים בתוכנית לא רק שהם מוסיפים עוד משקל למוט הם גם מקבלים יותר פורפורציות
למרות שכל הליפטרים ה"גדולים" מוזרקים הם עדיין נראים טוב בגלל כל הנפח שהם מוסיפים והמשקל במוט בלי הנפח הם היו הרבה פחות מאסיביים
גם לך שיהיה המון בהצלחה בדרך שלך ושתגיע הכי רחוק שאפשר 😃אח שלי, שיהיה רק בהצלחה זה ויכוח עקר.
אני כן גודל מה אתה לא מבין אני אומר לך שאני גודל מה אתה אומר דברים עליי אני לא מאכיל את עצמי בשטויות תנסה להצטלם בתאורה חרא תצא לרוב לא משהו גם אם יש לך ידיים היקף 45 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/858368_427053244036273_1465522354_o.jpg
זה לפני
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/919423_488580441216886_1601840160_o.jpg
זה אחרי רואים שהוא גדל למרות שלקחתי את היד אחורה וככה מתחתי את החזה אחורה (יוצא יותר שטוח)
זה הגב שלי הנה הוא אחרי
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1091166_499763583431905_503306330_o.jpg
לפני
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/883121_437812042960393_1357919717_o.jpg
עובד חתירות ופולי עליון
הנה תמונה מלפני כמה ימים של גב
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1264400_513194668755463_1137148547_o.jpg
זה לפני
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/886177_437814912960106_2056570902_o.jpg
שים לב לכתפיים ולידיים איך הם גם השתנו
שום דבר לא בפאמפ או משהו כזה
רגליים היו בהתחלה היקף 56 היום הם 65
ידיים 39.5 היו פעם 35
אם הם גדלו אז כנראה שכל מה שעבדתי עליו גדל
ואני שוב אומר לכם אני לא שולל את האימוני כוח אני משלב הכל באימונים שלי
ניסיתי אותה היא נתנה לי בסיס אבל הייתי מקשיב להמלצות של ריפטו להפציץ בחלב ונהייתי סתם שמן, היא תביא מסה אבל אתם צריכים להבין שהיא לא התוכנית הכי טובה ,השינוי שלך הוא בסדר אבל בלפני אתה עושה פוזה אחרת ובגלל זה ההשוואה שלך לא נכונה סתכל איך אתה מכווץ את השכמות ברור שתראה יותר קטןבתמונות של הפריסה לא ידעתי להבדיל מה לפני ומה אחרי....
השינויים שלך לא כאלה מרשימים ל7 חודשים...
לפני-אחרי של חצי שנה מסה מלוכלכת שהיה בה FBW על בסיס כוח וSS
(היה גם חיטוב אחרי המסה התמונה של האחרי היא גם אחרי חיטוב)
![]()
זה מחצי שנה של מסה בשיטה של הפורום הזה....
כמו שאתה רואה התחלתי גם די שחיף...
אני לא מתיימר להיות ליפטר או בילדר....
אני לא מחפש רק כוח על המוט... בכלל לא...
ובכל זאת אני עושה סבב שני של SS...
יודע למה? כי הבחורים פה צודקים ;)
אני החלטתי לבדוק את שתי השיטות...
התחלתי בFBW פשוטה התקדמתי מעולה ואחרי חודש נתקעתי
עברתי לAB ודרכתי במקום חודש מכל בחינה אפשרית (משקלי עבודה,משקל גוף)
באותה תזונה עשיתי SS והתקדמתי פצצה וגם דפקתי גדילה מטורפת...
אני לא פה בשביל להתכסח איתך ;)
אני פה לטובתך שתצא מהבועה הזאת....
למה שלא תתן חודשיים SS? רק חודשיים... מה זה כבר?
מבטיח לך שאתה תבין על מה אני מדבר...
הייתי בהתחלה כמוך הייתי אנטי SS ורק משמינים ממנה וזה נטו לכוח...
בחור בFXP אמר לי רק תנסה את התוכנית לפני שאתה נובח כל כך הרבה...
ניסיתי ושיניתי את הדעה שלי מקצה לקצה... eyesss
למה להגיד שמשהו לא טוב שעוד לא ניסית אותו בכלל?
תנסה... תעשה הכל כמו שצריך...
אני מבטיח שתתחיל להבין על מה הם מדברים איתך פה:sporty074:
סעיד מתאמן 6 שניםאבל סעיד הביא לפה בדיקות דם -_-
ניסיתי אותה היא נתנה לי בסיס אבל הייתי מקשיב להמלצות של ריפטו להפציץ בחלב ונהייתי סתם שמן, היא תביא מסה אבל אתם צריכים להבין שהיא לא התוכנית הכי טובה ,השינוי שלך הוא בסדר אבל בלפני אתה עושה פוזה אחרת ובגלל זה ההשוואה שלך לא נכונה סתכל איך אתה מכווץ את השכמות ברור שתראה יותר קטן
בתמונה של לפני תסתכל טוב ועל האחרי כי השינוי הוא גדול ברוחב גבי , המותן שלי נהייתה רחבה יותר אז יכול להיות שזה יראה שהרוחב לא נהיה רחב יותר אבל אני שם לב בקלות בתמונות סתכל על הכתפיים לפני ואחרי ועל הידיים אני ראיתי גדילה מעולה ל6~7 חודשי מסה שכבר לקראת הסוף השינוי לא היה טוב ובהתחלה עוד של המסה הקשבתי פה לפורום שאומר שאין הבדל בין נוטלה למשהו אחר כל קלוריה זאת קלוריה ועליתי מלוכלך קצת אבל אני רואה את השינוי וסתכל שוב על הגב בפריסות סתכל טוב מאוד .
אני מאמין שהדרך הכי טובה לגדול זה לשלב גם אימוני כוח וגם אימוני נפח באותו אימון אני ראיתי אנשים כבר שמתאמנים נפח וכאלה שכוח אם משלבים את השיטות שלהם ביחד אפשר להגיע ממש רחוק מבחינת מסת שריר ..
ואגב אם לא התקדמתה בAB אז פשוט תבדוק את התזונה שלך בAB אתה שורף יותר קלוריות בכללי וגם הכל תלוי בתזונה גדילה תלויה בתזונה.
מזה משנה כמה זמן הוא מתאמן , משנה מה הוא עשה כל הזמן הזה , תבין זה רק מראה לך שאפשר להגיע רחוק בצורה טבעית פשוט צריך לדעת להתאמן ולאכול , האימוני נפח שלו הוכיחו את עצמם וזה הוכיח שלא צריך להזריק כדי לגדול מהאימונים הללו.סעיד מתאמן 6 שנים
אתה מתאמן 6 שנים ?
ניסיתי כבר היא תוכנית טובה לבסיס שוב, אבל לא למטרת פיתוח גוף והיא תפגע לי בפורפורציות ,דבר שני אני מתעסק בפוזות כי אני חוקר על עולם הפיתוח גוף התחרותי ואני יודע מה מותר להשוות ומה לא , איך שאתה עושה את הפוזה לפני לא רא שקשה מאוד לראות את הLATS היא לא כמו הפוזה בתמונה שנייה זה כמו שאני יעלה תמונה של גב רפוי וגב פרוס ואז יגיד לפני ואחרי, שינוי אני בטוח שהיה אבל לא יודע כמה לפי התמונות האלה, תגיד שלפי דעתך יש יותר שינוי אצלך אל תשכח שאתה מתאמן מתחיל אם אתה עושה SS אני כבר לא,עשיתי פעם SS גדלתי ממנה אבל לא כמתוכנן אין מה לעשות...איפה אמרתי שהיא התוכנית הכי טובה?
מה אתה משחק לי בקקה בפוזה? ;)
רואים את השינוי ככה או ככה...
ולא בקטע רע... בתמונה שלי יש יותר שינוי לדעתי
אם אתה חושב שאצלך רואים שינוי יותר גדול אז נחכה לתגובה אחרת שתכריע 😃 (מה שיגידו אני יקבל את זה)
איפה בפורום הזה אומרים שנוטלה זה כמו לחם מלא?!?!
זה שטויות במיץ שכל פעם אתם מפליצים פה..
220 גרם פחמימה יש לי בתפריט מתוכם 90% פחמימה מלאה
למה שהאכילה שלך תיהיה קשורה לתוכנית שלך? (אולי מבחינת הפלוס הקלורי)
למה אם אתה עושה SS אתה חייב לשתות מלא חלב ואוראו?
כל כך שטויות ותירוץ מפגר של אנשים שלא הצליחו בתוכנית כי הם עשו ממנה אכול כפי יכולתך של כל דבר שהם רוצים
תנסה SS חודשיים.... מה יש לך להפסיד? כולה חודשיים 😃
אני אגיד לך טוב אחי ואפרוש מהדיון הזהמזה משנה כמה זמן הוא מתאמן , משנה מה הוא עשה כל הזמן הזה , תבין זה רק מראה לך שאפשר להגיע רחוק בצורה טבעית פשוט צריך לדעת להתאמן ולאכול , האימוני נפח שלו הוכיחו את עצמם וזה הוכיח שלא צריך להזריק כדי לגדול מהאימונים הללו.
ניסיתי כבר היא תוכנית טובה לבסיס שוב, אבל לא למטרת פיתוח גוף והיא תפגע לי בפורפורציות ,דבר שני אני מתעסק בפוזות כי אני חוקר על עולם הפיתוח גוף התחרותי ואני יודע מה מותר להשוות ומה לא , איך שאתה עושה את הפוזה לפני לא רא שקשה מאוד לראות את הLATS היא לא כמו הפוזה בתמונה שנייה זה כמו שאני יעלה תמונה של גב רפוי וגב פרוס ואז יגיד לפני ואחרי, שינוי אני בטוח שהיה אבל לא יודע כמה לפי התמונות האלה, תגיד שלפי דעתך יש יותר שינוי אצלך אל תשכח שאתה מתאמן מתחיל אם אתה עושה SS אני כבר לא,עשיתי פעם SS גדלתי ממנה אבל לא כמתוכנן אין מה לעשות...
דבר שני ריפטו עצמו ממליץ על חלב ובפורומים של הפאוורליפטינג היה נהוג לדבר על זה שצריך לאכול כמה שיותר אני פשוט הייתי מושפע מזה דווקא הצלחתי גם עם התזונה הזאת אבל מה שכן גם השמנתי מאוד מה שבתפריט שלך הוא בתפריט שלך
ואני לא יודע מי יגיב אחרי זה אולי עוד מישהו שרוצה לחזק את דבריך אז יגיד שאצלך יש יותר שינוי...
אני לא מתחרה עם אף אחד עדיין לא עליתי לבמה תחרותית זה אני מתכנן לעשות רק בגיל 21 המשך יום נעים
תודה שתרמת לי מהידע שלך 😃אני אגיד לך טוב אחי ואפרוש מהדיון הזה
מזה משנה כמה זמן הוא מתאמן , משנה מה הוא עשה כל הזמן הזה , תבין זה רק מראה לך שאפשר להגיע רחוק בצורה טבעית פשוט צריך לדעת להתאמן ולאכול , האימוני נפח שלו הוכיחו את עצמם וזה הוכיח שלא צריך להזריק כדי לגדול מהאימונים הללו.
ניסיתי כבר היא תוכנית טובה לבסיס שוב, אבל לא למטרת פיתוח גוף והיא תפגע לי בפורפורציות ,דבר שני אני מתעסק בפוזות כי אני חוקר על עולם הפיתוח גוף התחרותי ואני יודע מה מותר להשוות ומה לא , איך שאתה עושה את הפוזה לפני לא רא שקשה מאוד לראות את הLATS היא לא כמו הפוזה בתמונה שנייה זה כמו שאני יעלה תמונה של גב רפוי וגב פרוס ואז יגיד לפני ואחרי, שינוי אני בטוח שהיה אבל לא יודע כמה לפי התמונות האלה, תגיד שלפי דעתך יש יותר שינוי אצלך אל תשכח שאתה מתאמן מתחיל אם אתה עושה SS אני כבר לא,עשיתי פעם SS גדלתי ממנה אבל לא כמתוכנן אין מה לעשות...
דבר שני ריפטו עצמו ממליץ על חלב ובפורומים של הפאוורליפטינג היה נהוג לדבר על זה שצריך לאכול כמה שיותר אני פשוט הייתי מושפע מזה דווקא הצלחתי גם עם התזונה הזאת אבל מה שכן גם השמנתי מאוד מה שבתפריט שלך הוא בתפריט שלך
ואני לא יודע מי יגיב אחרי זה אולי עוד מישהו שרוצה לחזק את דבריך אז יגיד שאצלך יש יותר שינוי...
אני לא מתחרה עם אף אחד עדיין לא עליתי לבמה תחרותית זה אני מתכנן לעשות רק בגיל 21 המשך יום נעים
מאוד נחמד לדון איתך אתה נעים לשיחה .איזה פורפורציות ייפגעו???
והבאת דוגמא נוראית עם הגב רפוי וגב פרוס... לא קרוב אפילו...
בשתי התמונות אני מקווץ... בשתי התמונות אני אחרי ריצה....
אז הפוזה טיפה שונה... אז עזוב את הגב תסתכל על הידיים והכתפיים ;)
ששם לא משנה זה אותה פוזה כמעט בדיוק (אולי בלפני אפילו כיווצתי יותר את הידיים)
מה המשקלים שלך שאתה כבר לא מתאמן מתחיל?? עזוב מה היה פעם...
כרגע מה המשקלי עבודה שלך בסקוואט,בנץ',דדליפט,פרס
בדיוק מה שאתה עושה בתוכנית תרשום פה גם את החזרות והסטים
אם אתה עושה באימון 4X12 של סקוואט תגיד מה המשקל שאתה עובד איתו ולא כמה עשית לפני כמה X חודשים ל3 חזרות ;)
אבל זה שהשמנת לא קשור לתוכנית זה קשור לתזונה שלך...
אז אני יעשה ABCD ויאכל 5000 קלוריות ביום ויבכה שABCD זה משמין?
זה בדיוק מה שאתה עושה פה... השמנת בגלל התזונה שלך עצמך..
SS וחלב לא באות בחבילה בסופר...
אתה בחרת לעשות את זה ככה...
המשך יום נעים תקבל בסוף הדיון שלנו 😃
מאוד נחמד לדון איתך אתה נעים לשיחה .
בשביל לשמר פורפורציות בגוף צריך לתת לגוף עבדוה בצורה שווה ולא לתת כל יום רגליים המצב שנוצר זה רגליים גדולות וחלקי גוף אחרי קטנים יותר כמובן שיש כאלה שיתקדמו בלחיצות ולי זה לא הלך הכי טוב בSS
אני רואה שגדלתה בידיים ובכתפיים כמו שאמרתי לך תסתכל גם על הכתפיים והידיים שלי , גדלתה יפה ללא ספק אני לא יכול לשקר אבל בגב אי אפשר להשוות,המשקלים שלי אם זה מעניין אותך 80KG בנץ ל10
120KG סקוואט ל10 היה גם 130 פעם
לחיצת כתפיים עם משקולות יד 25 כל יד ועם מוט 60KG ל6
חתירה עם מוט קטן 25KG כל צד ל15
אני יכול יותר כבד אבל עם טכניקה גרועה לדעתי
בכללי אני לא מכוון על משקלים גבוהים זאת לא המטרה של התוכנית בתרגילים אחרים אני בכלל עובד עם משקל נמוך אבל עם כיווץ טוב ,למשל פולי עליון עם 55 LBS
צודק שלהשמין זה תלוי בתזונה אפשר לעשות SS בצורה נקייה גם , אבל כל הקטע שאנשים שמתחילים בדרך כלל SS פחות דואגים לתזונה נכונה ויותר ללאכול כמה שיותר (לא מכליל) אין לי עם זה בעיה כל אחד ודרכו
חחחח יגבר תודה רבה 😃קודם כל תודה רבה וגם אתה ;)
זאת הסיבה היחידה שאני ממשיך את הדיון הזה....
הרגליים שלי תמיד היו גדולות ביחס לגוף (בהשוואה לחברים שלי נגיד)
לא חושב שאני יצליח לשנות את הפורפורציה הזאת...
ואנשים שהתחילו עם רגליים קטנות כנראה שלא יזיק להם להגדיל אותם לא?
אבל יש גם לחיצות ועבודה על גב כל אימון
וכמה כבר פורפורציות נהרסות ב3-4 חודשים??
זה סתם טיפשי להגיד שזה פוגע בפורפורציות לדעתי...
עכשיו שאני חושב על זה... בSS הידיים צריכות גם להיכנס בחלק הזה שהתוכנית יוצרת חוסר פורפורציה...
אבל החלק שהכי גדל אצלי בSS הקודמת הוא ללא ספק הידיים
אבל אתה יודע מה אני חושב שקרה? הידיים תמיד היו חלק חזק אצלי.. (גם לפני שהתאמנתי וסתם הייתי שמן שאלו אותי עם אני מתאמן רק בגלל הידיים)
ככה המבנה שלי הידיים ביחס לגוף נראות מאסיביות
לדעתי פשוט גדלתי כמו שאני... וכמו שתמיד הידיים היו חלק חזק מאוד אצלי...
גם אחרי הSS הם היו... וגם עכשיו :sporty019:
סקוואט 120 3X10? ככה אתה עובד באימון שלך קבוע?
אם כע לדעתי אתה כבר ברמה של לעבוד פיצולים 😃
גם הפרס שלך יפה מאוד
חוזר בי... אין לך מה לעשות SS כנראה...
נראה שיש לך באמת בסיס טוב...
ועברת את השלב הזה
מה המשקל גוף??
וכאן מבחינתי נגמר הדיון שלנו...
המשך יום נעים! שבת שלום! ובהצלחה!:sporty074: