עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה?"כמה כאלה 12? "
חחח לא שמעתי את זה אפילו...תשמע את הקוקוס בסרטון שלך שואל כמה כאלה 12 ? חחחחחח 0:14
לא זנחתי, בניסיון הראשון לחצתי איתן ואחרי זה הלכתי להחליף לאולסטאר לקראת הדדליפט ואז הנחש הציע לנסות עוד אחד.מדוע זנחת את נעלי האדידס?
זה לא פוגע בכיווץ, לפעמים גם אני מוציא ככה מוט תלוי במצב רוח:bored:אגב למה אתה מרים את התחת בהוצאה של המוט מהראק? זה אמור לפגוע לך בכיווץ. תיתן לנחש עוד קצת עבודה ותישאר יותר מכווץ.
אתה לא מושך דדליפט עם האדידס? אפשר לדעת למה?לא זנחתי, בניסיון הראשון לחצתי איתן ואחרי זה הלכתי להחליף לאולסטאר לקראת הדדליפט ואז הנחש הציע לנסות עוד אחד.
באדידס יש עקב מה שמקשה על המשיכה בדדליפט, גם מגדיל את הטווח תנועה וגם פשוט לא נוח למשוך איתם.אתה לא מושך דדליפט עם האדידס? אפשר לדעת למה?
באדידס שיש לי ולו העקב שטוח בדיוק כמו באולסטאר. לכן אני לא מבין למה להחליף?באדידס יש עקב מה שמקשה על המשיכה בדדליפט, גם מגדיל את הטווח תנועה וגם פשוט לא נוח למשוך איתם.
מעולה! +1
זה לא פוגע בכיווץ, לפעמים גם אני מוציא ככה מוט תלוי במצב רוח:bored:
זה לא משנה אם זה שטוח, זה מוגבה ואני מרגיש שיותר נוח לי למשוך עם האולסטאר ולא עם האדידס.באדידס שיש לי ולו העקב שטוח בדיוק כמו באולסטאר. לכן אני לא מבין למה להחליף?
להפך, אני מרגיש שככה אני מעביר את המשקל על איזור השכמות ולא על הגב, אם אני מוציא רגיל כשאני מכווץ אני מרגיש שאני מאמץ את הגב יותר - דבר שעלול לפגוע לי בסט.אגב למה אתה מרים את התחת בהוצאה של המוט מהראק? זה אמור לפגוע לך בכיווץ. תיתן לנחש עוד קצת עבודה ותישאר יותר מכווץ.
אתה מבין שכשאתה מרים את התחת, אתה פוגע בקשת בגב (שוב, כי אי אפשר לקפל גוף ללא קונטרה), ופגיעה בקשת בגב פוגעת לך בכיווץ. תתמקם יותר קרוב לראק ותיתן לנחש לעבוד יותר כשאתה מוקשת כמה שאתה יכול ותיראה איך אתה מרים יותר.