הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench Press 120X3

מצב
השרשור נעול

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
סוף סוף עברתי את משבר ה-120!
היה ניסיון לשלשה עם כשל לשלישית היום גם כן, כמה דקות לאחר מכן בהמלצת הנחש נכנסתי לעוד סט שהיה מוצלח, 3 ננעלו! 😃

• פותח/ת השרשור
98 משקל בוקר של היום.

הצעקה בשלישית הפילה את כל המדפים של קפה גרג למטה...
gotta love PR friday

אגב למה אתה מרים את התחת בהוצאה של המוט מהראק? זה אמור לפגוע לך בכיווץ. תיתן לנחש עוד קצת עבודה ותישאר יותר מכווץ.

מעולה! +1

אגב למה אתה מרים את התחת בהוצאה של המוט מהראק? זה אמור לפגוע לך בכיווץ. תיתן לנחש עוד קצת עבודה ותישאר יותר מכווץ.
זה לא פוגע בכיווץ, לפעמים גם אני מוציא ככה מוט תלוי במצב רוח:bored:

מעולה! +1

זה לא פוגע בכיווץ, לפעמים גם אני מוציא ככה מוט תלוי במצב רוח:bored:

אתה טועה, ברור שזה פוגע בכיווץ, אם אתה מרים את התחת, הגב מתיישר כי כלום לא יקער אותו מהכיוון של הרגליים. זה כמו שתנסה לכופף מקל רק מצד אחד. עכשיו אתה יכול להגיד שהרגליים מהוות תחליף זמני בהרמה של התחת אבל זה ממש לא מספיק.

• פותח/ת השרשור
באדידס שיש לי ולו העקב שטוח בדיוק כמו באולסטאר. לכן אני לא מבין למה להחליף?
זה לא משנה אם זה שטוח, זה מוגבה ואני מרגיש שיותר נוח לי למשוך עם האולסטאר ולא עם האדידס.
להפך, אני מרגיש שככה אני מעביר את המשקל על איזור השכמות ולא על הגב, אם אני מוציא רגיל כשאני מכווץ אני מרגיש שאני מאמץ את הגב יותר - דבר שעלול לפגוע לי בסט.

אתה מבין שכשאתה מרים את התחת, אתה פוגע בקשת בגב (שוב, כי אי אפשר לקפל גוף ללא קונטרה), ופגיעה בקשת בגב פוגעת לך בכיווץ. תתמקם יותר קרוב לראק ותיתן לנחש לעבוד יותר כשאתה מוקשת כמה שאתה יכול ותיראה איך אתה מרים יותר.

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שכשאתה מרים את התחת, אתה פוגע בקשת בגב (שוב, כי אי אפשר לקפל גוף ללא קונטרה), ופגיעה בקשת בגב פוגעת לך בכיווץ. תתמקם יותר קרוב לראק ותיתן לנחש לעבוד יותר כשאתה מוקשת כמה שאתה יכול ותיראה איך אתה מרים יותר.

תשמע, מבלי להעליב, אבל לא נראה לי הגיוני שאתה מנסה להדריך אותי איך ללחוץ כשאין לך אפילו 90 קילו על המוט לחזרות.:stop:
אני לוחץ ככה כי ככה אני מרגיש כיווץ טוב יותר, ברגע שאני מרים את התחת, אני מחזיר אותו בדיוק למקום שאני צריך בעזרת הרגליים(מן לג דרייב), ניסיתי המון וריאציות וזאת הכי נוחה לי, כנ"ל לגבי האחיזה הרחבה.
ככה הולך לי הכי טוב וככה אני מתקדם, אז מה בעצם הבעיה...?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית