הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודשיים של מאזן חיובי.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
קיצר , יש כאלה שמכירים אותי פה ויודעים שהרזיתי בהתחלה 20 קילו לרמה של שחיף , לאחר מכאן חטפתי ריבאונד של שומן ולא יצא כלום אז שוב חיטבתי ועכשיו עוד פעם התחלתי מאזן חיובי אחרי אולי דיאטה מסודרת עם העמסות כמו שצריך ונייטרלי של שבועיים ועוד ..

למרות שהעלייה במשקל לא הייתה הגיונית , עליתי בחודשיים 9 קילו וזה מחרפן אותי אז עכשיו קיצר אני מתחיל חיטוב שוב במאזן שלילי קל בינתיים.

זה תמונה מלפני:

bzon.jpg

זה תמונה אחרי ( לא כל כך אוהב להצטלם מול המראה מצטער ) ...

pc7p.jpg

1iiu.jpg

קיבלתי דווקא הרבה תגובות שגדלתי וכאלה אבל אני מקשיב רק לעצמי ומה שאני רואה מול המראה ועל המשקל שאני עומד..

האמת שגם לא אכפת לי מצידי לשמוע תגובות רעות .. או אפילו שלא להתחיל חיטוב עכשיו אבל זה מה יש וזאת ההחלטה שלי כי העלייה מטורפת וכבר אני מתבייש באיך שאני נראה..

תודה על הקריאה.

תפסיק להיות כוסית ותמשיך לעלות אין לך בכלל מה לחשוב על חיטוב
גם אני עליתי איזה 8-9 קילו מסוף החיטוב תזכור שחלק זה גם נוזלים
ורואים שגדלת אז תמשיך ככה

• פותח/ת השרשור
תפסיק להיות כוסית ותמשיך לעלות אין לך בכלל מה לחשוב על חיטוב
גם אני עליתי איזה 8-9 קילו מסוף החיטוב תזכור שחלק זה גם נוזלים
ורואים שגדלת אז תמשיך ככה

כבר ציינתי למעלה אחי שכבר החלטתי ללכת על זה ,אני לא אוהב להיות עם יותר מדי שומן זה מוריד לי תביטחון , אני לא יודע גם אם זה נוזלים או פשוט ריבאונד של שומן מהחיטוב האחרון , אני רק רוצה לדעת אם יש שינוי בין התמונות.

אני נשקלתי בהבדל של חודש וחצי אז אני לא יודע בכלל מה הלך עם המשקל כל שבוע , אני לא הייתי בארץ בכלל.

תעלה תמונה בלי חולצה שנראה עד כמה "שמן אתה"
ואם עשית נייטרלי אין סיבה שיהיה לך ריבאונד
אמרתי לך כבר שאתה חייב לצאת מהמחשבה של האנורקס שכול קילו מפריע לו
ולגבי המוריד תביטחון להיות שחיף זה מעלה לך תביטחון?(בלי להעליב)

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה בלי חולצה שנראה עד כמה "שמן אתה"
ואם עשית נייטרלי אין סיבה שיהיה לך ריבאונד
אמרתי לך כבר שאתה חייב לצאת מהמחשבה של האנורקס שכול קילו מפריע לו
ולגבי המוריד תביטחון להיות שחיף זה מעלה לך תביטחון?(בלי להעליב)

חחח רואים פה כל מה שצריך לראות אחי.

כן להיות רזה יותר נותן יותר ביטחון.

בהמשך אני יעלה בלי חולצה , בהזדמנות אני צריך לצלם תמונה.

התקדמות מעולה, אבל אתה עדיין שחיף יחסית לדעתי אין לך מה לחטב תמשיך במסה...

• פותח/ת השרשור
התקדמת יפה
לא שמן לדעתי פשוט חסר מסה

התקדמות מעולה, אבל אתה עדיין שחיף יחסית לדעתי אין לך מה לחטב תמשיך במסה...

באמת שמעלה חיוך לשמוע את המחמאות אחרי מלא טעויות וכשלונות בעבר אבל מה שמטריד אותי זה הקטע עם העלייה במשקל שקורה באופן די מוזר , אולי קשור לכמות האוכל שאכלתי יום לפני אין לי שמץ , אני עוד מתלבט לאן להמשיך כרגע , תודה רבה 😃

באמת שמעלה חיוך לשמוע את המחמאות אחרי מלא טעויות וכשלונות בעבר אבל מה שמטריד אותי זה הקטע עם העלייה במשקל שקורה באופן די מוזר , אולי קשור לכמות האוכל שאכלתי יום לפני אין לי שמץ , אני עוד מתלבט לאן להמשיך כרגע , תודה רבה 😃

אתה פשוט עלית הרבה קילו של נוזלים, אל תפחד ממה שהמשקל מראה כל מה שמשנה זה מה שאתה חושב על עצמך ומה האחוז שומן שלך,הכל בראש!
מקווה שתבחר בדרך הנכונה שזה להמשיך מסה, בכל מקרה התקדמות מצוניית בהצלחה בהמשך !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית