קיצר , יש כאלה שמכירים אותי פה ויודעים שהרזיתי בהתחלה 20 קילו לרמה של שחיף , לאחר מכאן חטפתי ריבאונד של שומן ולא יצא כלום אז שוב חיטבתי ועכשיו עוד פעם התחלתי מאזן חיובי אחרי אולי דיאטה מסודרת עם העמסות כמו שצריך ונייטרלי של שבועיים ועוד ..
למרות שהעלייה במשקל לא הייתה הגיונית , עליתי בחודשיים 9 קילו וזה מחרפן אותי אז עכשיו קיצר אני מתחיל חיטוב שוב במאזן שלילי קל בינתיים.
זה תמונה מלפני:
זה תמונה אחרי ( לא כל כך אוהב להצטלם מול המראה מצטער ) ...
קיבלתי דווקא הרבה תגובות שגדלתי וכאלה אבל אני מקשיב רק לעצמי ומה שאני רואה מול המראה ועל המשקל שאני עומד..
האמת שגם לא אכפת לי מצידי לשמוע תגובות רעות .. או אפילו שלא להתחיל חיטוב עכשיו אבל זה מה יש וזאת ההחלטה שלי כי העלייה מטורפת וכבר אני מתבייש באיך שאני נראה..
תודה על הקריאה.
למרות שהעלייה במשקל לא הייתה הגיונית , עליתי בחודשיים 9 קילו וזה מחרפן אותי אז עכשיו קיצר אני מתחיל חיטוב שוב במאזן שלילי קל בינתיים.
זה תמונה מלפני:
זה תמונה אחרי ( לא כל כך אוהב להצטלם מול המראה מצטער ) ...
קיבלתי דווקא הרבה תגובות שגדלתי וכאלה אבל אני מקשיב רק לעצמי ומה שאני רואה מול המראה ועל המשקל שאני עומד..
האמת שגם לא אכפת לי מצידי לשמוע תגובות רעות .. או אפילו שלא להתחיל חיטוב עכשיו אבל זה מה יש וזאת ההחלטה שלי כי העלייה מטורפת וכבר אני מתבייש באיך שאני נראה..
תודה על הקריאה.