הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נמאס להזמין חלבון מחו"ל, איזה תחליף זול יש במקום?

kipod26

משתמש מתחיל
88
9
נק' מוניטין:
7
88
9
יוצא לי שאני מזמין חלבון של קצת יותר משני קילו בערך ב280 ואני גומר אותו בחודש-חודש וחצי, החלטתי לחפש תחליף זול יותר וגם נמאס לי לחכות כל פעם למשלוח מחו"ל. אני רוצה משהו שכמעט לא צריך לבשל ושאפשר לאכול במהירות ובקלות.
האופציות כרגע זה תוספת של ליטר חלב ביום או חצי תבנית ביצים( עם החלמון). יש עוד רעיונות?

ליטר חלב לא פתרון טוב לדעתי, לי זה לא עשה טוב.
גם חצי תבנית ביצים.
למה לקחת את זה כזה רחוק עם כמויות? תוסיף עוד קצת בשר, טונה, קוטג', גבינה צהובה
והגעת אפילו ליותר חלבון ממה שיש באבקה.

אתה יכול לקנות שק חלבון גולמי ללא טעם וריח במשקל של 25 קילו במחיר נמוך משמעותית ממחיר אבקת חלבון ממותגת.
תדבר עם @Aviad Hezi

אל תגזים זה לא כל כך בשמיים. חלבון מטריקס 5 עולה בחו"ל 4.3₪ ל30 גרם חלבון.

נניח ואתה מקבל 100 ג' חלבון בתפריט שלך רק מאבקה, זה יוצא לך 14.5₪ זה לא כל כך הרבה...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקנות שק חלבון גולמי ללא טעם וריח במשקל של 25 קילו במחיר נמוך משמעותית ממחיר אבקת חלבון ממותגת.

תדבר עם @Aviad Hezi

אתה מדבר במקרה על אבקת חלב גולמי ולא חלבון? כי זה גועל נפש

יש נקודה לא רחוקה מהבית שלי ,תגיד משה אתה חותם על החלבון הזה לעומת חלבונים מחברות ממותגות כגון אופטימום ומטריקס לדוגמה?
האמת שזאת האבקת חלבון היחידה שיצא לי לטעום, שתיתי עם חלב (טעם בננה) והאמת שזה היה טעים למרות שעם טעם בננה יש לי עבר לא טוב..

האמת שזאת האבקת חלבון היחידה שיצא לי לטעום, שתיתי עם חלב (טעם בננה) והאמת שזה היה טעים למרות שעם טעם בננה יש לי עבר לא טוב..

הטעם זה פחות מעניין אותי , האיכות של החלבון הכי .... כולה שלוק נגמר , גם טעם רע ואיכות מעולה אצלי עובר.

משה ? יש חתימה? :D

למרות שלא ענית לי, בכל מקרה יש אבקת חלבון שנחשבת לאיכותית והכי זולה ברשת (לואי מרקו המליץ עלייה לאחרונה). היא עולה 10 דולר. הזוי. היא של חברת קוסטקו המפורסת.

kaizen-whey-isolate.jpg

נערך לאחרונה:
אם כבר מדברים על אבקות חלבון בארץ... אני לא רוצה לפתוח נושא חדש, איפה הכי אופטימלי לקנות במחיר זול?

יש נקודה לא רחוקה מהבית שלי ,תגיד משה אתה חותם על החלבון הזה לעומת חלבונים מחברות ממותגות כגון אופטימום ומטריקס לדוגמה?
כן, ראיתי כמה בדיקות מעבדה של היבואן. הסיבה היחידה שלא רוצים לפרסם את הבדיקות שלה, של SAN או בכלל לא רוצים לפרסם בזמן האחרון בדיקות מעבדה לאף חברה בישראל, זה כי ישראלים לא יודעים לקרוא בדיקות מעבדה ואם יש סטייה של 0.5 גרם ממה שמוצהר, אז החלבון הוא "זבל" לטענתם. אנשים לא מבינים שהמעבדה עצמה מצהירה סטיות של 10% בבדיקות שלה, כך שגם אם יש סטיות של 2 גרם למנה, זה עדיין יהיה תקין.
בנוסף, יש יבואנים ושרלטנים אחרים בעלי אינטרס, שעורכים את הבדיקות בפוטושופ ומעלים לכל מיני אתרים כאלו ואחרים יוצרים לאותו המוצר/ליין שם רע בכוונת תחילה, ולך תוציא צו בית משפט לחשוף את כתובת ה IP שלו וללכת לספק ולבקש את הפרטים של אותו האינדבידואל.
בקיצור, בירוקרטיה בעיקר, אבל אקסטרים נוטרישן לא היה מפורסם בפורום אם הוא לא מספק את מה שהוא מצהיר על התווית. מה גם קרם עוגיות זה מבין הטעמים הכי טובים שיצא לי לנסות באבקות חלבון עד היום ואני לא אחד שאוהב את הטעם הזה בכלל (זה מתוק, אפילו מאוד יש יגידו).

למרות שלא ענית לי, בכל מקרה יש אבקת חלבון שנחשבת לאיכותית והכי זולה ברשת (לואי מרקו המליץ עלייה לאחרונה). היא עולה 10 דולר. הזוי. היא של חברת קוסטקו המפורסת.

kaizen-whey-isolate.jpg
זה לא של Costco, זה של חברת Kaizen הקנדית. לחברת הבית של קוסטקו קוראים kirkland

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית