הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל באימונים, צריך מספר המלצות.

Stronghold

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לכולם,
אני בן 21 שוקל 60 ק"ג.
אני מקפיד על תזונה נכונה ואירובי כבר שמונה חודשים בערך ורציתי להכניס כבר את התחום של פיתוח הגוף.
אני עדיין משרת בצבא ככה שחדר כושר אין לי (גם לא בצבא) ולא שאני חוזר לבית.
קניתי אתמול סט משקולות חופשיות של 20 ק"ג מתברגות.
עכשיו רציתי לשאול מספר שאלות לגבי האימונים בגלל שאין לי את האפשרות לעשות את כל התרגילים כי מדובר רק בזוג מישקולות ולא בחד"כ שלם...
אז רציתי לדעת איזה סוגי תרגילים לכל שריר אפשר לבצע עם משקולות בודדות? לשלב ריצה לפני האימון או עדיף לדחות את זה ליום שלמחרת? איך לחלק את האימונים ומתי לעבוד על כל שריר..
בטוח השאלות האלו נשאלו פה אבל לא מצאתי תשובה ספציפית.

תודה רבה לעוזרים!

שלום לכולם,
אני בן 21 שוקל 60 ק"ג.
אני מקפיד על תזונה נכונה ואירובי כבר שמונה חודשים בערך ורציתי להכניס כבר את התחום של פיתוח הגוף.
אני עדיין משרת בצבא ככה שחדר כושר אין לי (גם לא בצבא) ולא שאני חוזר לבית.
קניתי אתמול סט משקולות חופשיות של 20 ק"ג מתברגות.
עכשיו רציתי לשאול מספר שאלות לגבי האימונים בגלל שאין לי את האפשרות לעשות את כל התרגילים כי מדובר רק בזוג מישקולות ולא בחד"כ שלם...
אז רציתי לדעת איזה סוגי תרגילים לכל שריר אפשר לבצע עם משקולות בודדות? לשלב ריצה לפני האימון או עדיף לדחות את זה ליום שלמחרת? איך לחלק את האימונים ומתי לעבוד על כל שריר..
בטוח השאלות האלו נשאלו פה אבל לא מצאתי תשובה ספציפית.

תודה רבה לעוזרים!

מה הגובה שלך?,
בלי קשר אני חושב שחסר לך קצת ידע, ממליץ לך להיכנס לפורטל ולקרוא קצת על עלייה במסת שריר.
חוץ מזה בעניין הדאמבלים(משקולות בודדות) תחפש ביוטיוב יש לכל שריר.(דוגמה לחזה:"bench press with dumbbells)

• פותח/ת השרשור
הגובה הוא 1.78 בערך.
תודה לגבי הייעוץ עם היוטיוב.
יש המלצות לתרגילים ספציפיים? כדי לא לעבוד על אותו שריר פעמיים .

הגובה הוא 1.78 בערך.
תודה לגבי הייעוץ עם היוטיוב.
יש המלצות לתרגילים ספציפיים? כדי לא לעבוד על אותו שריר פעמיים .

זה על גבול הבלתי אפשרי, אתה חייב לשלב מתח,ממקבילים, שכיבות סמיכה,
בנוסף לכל אלה גם עם הדאמבלים.

כן, את זה אני יודע.
השאלה איזה תרגילים לשלב, לדוגמא תרגילים ליד קידמית , כתפיים וכו' .
לדוגמא שאני לא יעשה מתח וגם משקולות שיעבוד בסופו של דבר על אותו השריר (הכוונה היא כבר לתוכנית מסודרת..) או תרגילים ספציפיים לדוגמא אני עדיין לא יודע בכתפיים על איזה חלק של הכתף כל פעם זה עובד.

Back
למעלה תחתית