הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב

9.8
פרונט סקוואט 102.5 5-5-5
כפיפת רגליים פלטה של 130 5-5-5
בנצ' פרס עם גומיות, משקל בין 50-60 קילו כשזה עולה כאילו מ50... סביבות ה7 סטים 3 חזרות, (ה60 קילו זה נראה לי משו כמו 75 קילו למטה ו105-110 קילו למעלה, אבל אני לא בטוח)

11.8
(שכחתי לעדכן)
סתם אימון קל :]
לא זוכר מה היה בו אבל בעיקר חזה ויד אחורית

13.8
פרונט סקוואט 105 קילו 5 חזרות
אחרי הסט הראשון מישו הוריד את המשקולות רק מצד אחד של המוט ואז המוט נפל ואז כל החדר כושר עשה בלאגן כי "מישו יכל למות" ולא נתנו לי להמשיך :( חבל כי היה לי יום בן זונה והייתי מצליח 3 סטים...
הבנתי שאני לא כל כך משתמש בבאונס כזה אז אני אתחייל להשתמש בו יותר :]
הייתי מעוצבן אז סתם עשיתי חזה בקרוס אובר בשביל לתפוס לכולם את המכשירים (זה תופס להם את המתח ו2 מקומות לעשות יד קידמית או אחורית D: )
ובטן קצת :]
בני זונות מקווה שיתנו לי להמשיך :(

איך ת'נותן לאנשים לגעת לך במוט, המוט שלך זה דבר קדוש!
לא נורא שבוע הבא תעשה אותם אקרוס...

17.8
פרונט סקוואט 105 קילו 5-5-5 :]
T-BAR:
60 קילו 5-5-5
80 קילו 2 חזרות
יד קידמית
בטן

ורק שתבינו, זה אימון אחרי 7 שעות שינה, אחרי שלא ישנתי יומיים לפני זה :]
אני שמח D:

תגיד לא הגיע הזמן להפסיק לחטב?? אתה כבר 3 חודשים בחיטוב

אני רוצה.. אבל אין לי מה להפסיק לחטב כי אני פצוע והרופא לא מביא לי כדורים כי אני צעיר מידי אז אני תקוע עם משחות ששוות לזין

הרופא לא מביא לך כדורים כי אתה צעיר מידי? לך לרופא אחר. ומה הקשר בין זה לבין החיטוב לא הבנתי...

הרופא לא מביא לך כדורים כי אתה צעיר מידי? לך לרופא אחר. ומה הקשר בין זה לבין החיטוב לא הבנתי...

אני רוצה תוכנית כוח...
ואני לא יכול לעשות תוכנית כוח בלי סקוואט שאני לא יכול לעשות ובלי פרס ובלי דדליפט
ככה שלא שווה לי

מה? לא הבנתי מה הקשר בין הפציעה שלך לבין זה שאתה עדיין בחיטוב.
איזו פציעה יש לך?

מה? לא הבנתי מה הקשר בין הפציעה שלך לבין זה שאתה עדיין בחיטוב.
איזו פציעה יש לך?

אינלי מה לעשות מסה אם אני לא יכול לעשות חצי מהתרגילים...
בעצם הבריח... עוד שבועיים יעבור אני מניח

יאללה נתי אנחנו נותנים לך זמן לחזור להיות רציני עד שהפציעה עוברת, אם היא עוברת ואתה עדיין ליצן אנחנו נדאג לטפל בך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית