הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 140x1x6 **::PUMP::** x

לגבי הטכניקה , ממה שאני רואה (ובמידה וחזרות 1-3 שבור מקביל) נירא מצוין , רק תקפיד שהמרפקים יהיו יותר למטה (אתה מרים אותם יותר מידי) ואתה נח יותר מידי בין החזרות וזה סתם מתיש...

• פותח/ת השרשור
זה הזווית כמעט 100%.

צריך לתת ל-5 משתמשים לפני שאתן לך אבל אל תדאג אתה עוד תקבל ממני מוניטין ;)

חחח סגור תודה

לגבי הטכניקה , ממה שאני רואה (ובמידה וחזרות 1-3 שבור מקביל) נירא מצוין , רק תקפיד שהמרפקים יהיו יותר למטה (אתה מרים אותם יותר מידי) ואתה נח יותר מידי בין החזרות וזה סתם מתיש...

המנוחה כי זה היה הסט השלישי, והיה את כל הבאלגן עם האייפוד שהציק לי ונפל, ושהתבלבלתי 😃

• פותח/ת השרשור
תוציא את המוט מהראק כששני הרגליים מתחת למוט ולא רגל רגל.
נראה שהבירכיים גולשות.
משנה רגל אחת או 2?, הרבה יותר נוח לי עם אחת.
והכוונה לגולשות זה "קורסות" פנימה? אם כן זה לא ממש קורה לי.
תודה שוקיסט

• פותח/ת השרשור
משנה מאוד, הרבה פחות בטיחותי רגל רגל.
גולשות זה לא קורסות, גולשות זה שהן גולשות קדימה.

הבנתי, ה2 סטים האחרים שעשיתי צילמתי מהפרופיל, שם רואים בוודאות שאני לא עובר את הקו על האצבעות עם הברכיים, אבל תודה!

הבנתי, ה2 סטים האחרים שעשיתי צילמתי מהפרופיל, שם רואים בוודאות שאני לא עובר את הקו על האצבעות עם הברכיים, אבל תודה!
זה לא הכוונה אלא שברגע שאתה שולח ברכיים קדימה הם צריכות להישאר שם ואם בתחתית הן זזות קצת קדימה אז הן "גולשות"

• פותח/ת השרשור
הוא ציטט אותך כדי שתקבל התראה (דבילי, כי גם ככה זה פוסט שלך) ואת עצמו עם שאלה ששאל ולא ענית עליה, מה קשה להבין פה?
לא ראיתי את הקודם...

מה זה הדופן למטה שדרכת עליו?

לפני שאני מוציא את המוט? סתם ברזל כזה שמחובר לכלוב, הוא מפריע להוציא את המוט כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית