הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם ביד קידמית

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
מאז תחילת החיטוב שהייתי שמן עד סופו ועד חודש וחצי בתקופת המסה בחייים לא זזתי מה-10 קילו ליד בכפיפת מרפקים
במוט W זה הופך בערך ל 24

היד שלי ממש לא גודלת , היד האחורית ממש טיפה אבל זהו

מזה למה זה קורה ?1

א. כי אתה לא יודע לעבוד.
ב. 10 קילו לבייספ זה מספיק אם אתה לא הופך את זה לתרגיל לכתף והאגן.
ג. אתה חודש וחצי במסה.

• פותח/ת השרשור
התוכנית שלי זה

לחיצת חזה 3X8
דדליפט 3X8
לחיצת כתפיים 3X8
מקבילים 3X8
משיכת פולי עליון 3X8
מוט דבליו 2X8
סקוואט 3X8

התוכנית שלי זה

לחיצת חזה 3X8
דדליפט 3X8
לחיצת כתפיים 3X8
מקבילים 3X8
משיכת פולי עליון 3X8
מוט דבליו 2X8
סקוואט 3X8
אתה עושה את כל זה באימון אחד?
אתה מסיים כל סט גמור או רק בשביל לסמן וי?

אם אתה נותן את המקסימום במורכבים ואוכל כמו שצריך תצטרך להיעזר בסבלנות. הידיים יגדלו עם הגוף וזה לא יקרה בשבוע או חודש ברמה שתבחין בה.

לומר שהבייספ גדל מסקאווט זה כמו לומר שהחזה גדל מדדליפט. מספיק עם הבולשיט הזה. קח משקולות בודדות ותעשה חזרות בטווח תנועה מלא. הידיים גדלות מהר, לא צריך משקל כבד או הרבה סטים.

לומר שהבייספ גדל מסקאווט זה כמו לומר שהחזה גדל מדדליפט. מספיק עם הבולשיט הזה. קח משקולות בודדות ותעשה חזרות בטווח תנועה מלא. הידיים גדלות מהר, לא צריך משקל כבד או הרבה סטים.
איפה הבנת פה שבייספס גדל מסקוואט?

תחליף פולי במתח, אפילו CHIN UPS אם אתה לחוץ על הידיים, ותן זמן.

אה, ותפצל את האימון, לא נראה לי הגיוני לעשות אימון כזה במכה ובעצימות גבוהה.

איך אתם מציעים לסדר את התוכנית אז ? אני רוצה FBW
FBW זה תוכנית שתיהיה מאוד מוגבלת בכמה שאפשר להתקדם בה ואם אפשר זה מצריך ממך רמה גבוהה של רגש כדי לסחוט כל שריר עד הסוף וגם כאן תיהיה עצירה בסופו של דבר.. הכי קרוב שאתה יכול לעשות זה SS ולהוסיף קצת יד קידמית ואחורית אם אתה רוצה.

FBW זה תוכנית שתיהיה מאוד מוגבלת בכמה שאפשר להתקדם בה ואם אפשר זה מצריך ממך רמה גבוהה של רגש כדי לסחוט כל שריר עד הסוף וגם כאן תיהיה עצירה בסופו של דבר.. הכי קרוב שאתה יכול לעשות זה SS ולהוסיף קצת יד קידמית ואחורית אם אתה רוצה.

זה קישקוש הכי גדול ששמעתי פה... מוגבלת? אנשים מגבילים את עצמם בה ולא מתקדמים כמו בכול תוכנית... אימוני ה FBW היו התוכנית אימון היחידה שבדיבילדרים התאמנו בשנות ה 40\50 לפני שנכנסו הסטרואידים לשוק.. והם הגיעו לתוצואות הלוואי על כולם.

בנוסף מחקרים הוכיחו שמספיק תרגיל מורכב אחד לחלק גוף על מנת לגרום לו לגדול (פרשנות :כול הבידודים זה ביזבוז זמן).

מאז תחילת החיטוב שהייתי שמן עד סופו ועד חודש וחצי בתקופת המסה בחייים לא זזתי מה-10 קילו ליד בכפיפת מרפקים
במוט W זה הופך בערך ל 24

היד שלי ממש לא גודלת , היד האחורית ממש טיפה אבל זהו

מזה למה זה קורה ?1

הזמן שאתה במסה יחסית קצר, יד קדמית זה שריר כמו כול השרירים (רק קטן) וצריך לקבל אותה תשומת לב כמו כול שריר בגוף.
אתה יכול לגוון על מנת לגרות את השריר הזה כמה שיותר , משקל גבוהה בהתחלה ל 5-6 חזרות לדוגמה ואחרי זה לרדת במשקל ולעבוד על חזרות גבוהות יותר...
הרבה אומרים שדווקא משקל גבוהה וחזרות נמוכות גורמות לשריר הספציפי הזה לגדול הכי יעיל.

זה קישקוש הכי גדול ששמעתי פה... מוגבלת? אנשים מגבילים את עצמם בה ולא מתקדמים כמו בכול תוכנית... אימוני ה FBW היו התוכנית אימון היחידה שבדיבילדרים התאמנו בשנות ה 40\50 לפני שנכנסו הסטרואידים לשוק.. והם הגיעו לתוצואות הלוואי על כולם.

בנוסף מחקרים הוכיחו שמספיק תרגיל מורכב אחד לחלק גוף על מנת לגרום לו לגדול (פרשנות :כול הבידודים זה ביזבוז זמן).

הזמן שאתה במסה יחסית קצר, יד קדמית זה שריר כמו כול השרירים (רק קטן) וצריך לקבל אותה תשומת לב כמו כול שריר בגוף.
אתה יכול לגוון על מנת לגרות את השריר הזה כמה שיותר , משקל גבוהה בהתחלה ל 5-6 חזרות לדוגמה ואחרי זה לרדת במשקל ולעבוד על חזרות גבוהות יותר...
הרבה אומרים שדווקא משקל גבוהה וחזרות נמוכות גורמות לשריר הספציפי הזה לגדול הכי יעיל.
בלידרים בשנות ה50 לא ידעו שום דבר מהחיים שלהם אני ממש לא מבין מה הנקודה שלך.
ולהגיד מחקרים הוכיחו שמספיק תרגיל מורכב אחד לחלק גוף על מנת לגרום לו לגדול זה עוד פעם השאלה על מי המחקרים האלה. כי כמו שאמרתי בשלב מסוים צריך לעלות עצימות כמו כל דבר אחר שבו אתה רוצה להתקדם.

פשוט תעשה תוכנית שמבוססת על 4 מורכבים(סקוואט, בנץ פרס, דדליפט ופרס) תוסיף על זה חתירה מתח ומקבילים ואתה תגדל מצווין. עבודה בעצימות נמוכה(5-6 חזרות) לבערך של 3 סטים. ועלייה של לפחות פעמיים בסקוואט ובתרגילים האחרים לפחות פעם בשבוע. כמובן שאתה יכול לבצע SS אך זו תוכנית שהיא יותר תובענית ומצריכה גם עליה גדולה יותר במשקל. לא לצאת עליי אני בעצמי עושה SS אבל היא אומנם תוכנית מעולה אבל לא כל אחד יכול לבצע אותה.
אתה יכול לתת פשיטות מרפקים/כפיפות מרפקים באימון האחרון של השבוע וגם עבודה על הבטן, אבל זה מיותר לטעמי וסתם פוגע לך בהתאוששות.
וכמובן הכי חשוב הוא להנות מהדרך(מזכיר לי פוסט קודם שכתבתי בנושא) כי בלי זה זה לא שווה כלום.

המון בהצלחה. לכל שאלה או שאלה אתה מוזמן לפנות אליי.

בלידרים בשנות ה50 לא ידעו שום דבר מהחיים שלהם אני ממש לא מבין מה הנקודה שלך.
ולהגיד מחקרים הוכיחו שמספיק תרגיל מורכב אחד לחלק גוף על מנת לגרום לו לגדול זה עוד פעם השאלה על מי המחקרים האלה. כי כמו שאמרתי בשלב מסוים צריך לעלות עצימות כמו כל דבר אחר שבו אתה רוצה להתקדם.

החוקרים עד כמה שאני זוכר היו בכמה מחקרים מגרמניה או רוסיה...
אתה רוצה לראות תמונות של בילדרים משנות ה 40 \ 50 שאתה מזלזל בהם?
עם תוצאות לא מתווכחים , זה אנשים חייבים להכניס טוב טוב למוח.

כול הזבל הזה שנקרא פיצולים זה חרא שהועתק מהפלקס מאגזין ומ MD שאלו עיתונים של בילדרים שרשמו מה תוכנית האימון שלהם ואנשים העתיקו לחדרי הכושר רק שכחו שהם לא משתמשים בחומרים כמו הבילדרים...

קח סרטון דוגמית תשמע ותבין על מה דברים מדברים , הבן אדם הזה לירוי הבילדר הראשון בהיסטוריה שהיתה לו יד 21 איינץ והוא רשום בהיכל התהילה העולמי של הבילדרים בכול הזמנים על זה !

אז כבוד !

רק תיקון קטן: העצימות גבוהה, זה הנפח שקטן.
צודק טעות שלי, אתקן.
פשוט תעשה תוכנית שמבוססת על 4 מורכבים(סקוואט, בנץ פרס, דדליפט ופרס) תוסיף על זה חתירה מתח ומקבילים ואתה תגדל מצווין. עבודה בעצימות גבוהה (5-6 חזרות) לבערך של 3 סטים(נפח קטן). ועלייה של לפחות פעמיים בסקוואט ובתרגילים האחרים לפחות פעם בשבוע. כמובן שאתה יכול לבצע SS אך זו תוכנית שהיא יותר תובענית ומצריכה גם עליה גדולה יותר במשקל. לא לצאת עליי אני בעצמי עושה SS אבל היא אומנם תוכנית מעולה אבל לא כל אחד יכול לבצע אותה.
אתה יכול לתת פשיטות מרפקים/כפיפות מרפקים באימון האחרון של השבוע וגם עבודה על הבטן, אבל זה מיותר לטעמי וסתם פוגע לך בהתאוששות.
וכמובן הכי חשוב הוא להנות מהדרך(מזכיר לי פוסט קודם שכתבתי בנושא) כי בלי זה זה לא שווה כלום.

המון בהצלחה. לכל שאלה או שאלה אתה מוזמן לפנות אליי.
תיקון על טעות שעשיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית