- פותח/ת השרשור
העניין הוא שגם עכשיו, חודש ומשהו אחרי שהפסקתי, ממשיך להעלות 1-1.5 בשבוע.הגיוני שאחרי שהפסקת את הAD תעלה כמה קילו טובים של נוזלים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העניין הוא שגם עכשיו, חודש ומשהו אחרי שהפסקתי, ממשיך להעלות 1-1.5 בשבוע.הגיוני שאחרי שהפסקת את הAD תעלה כמה קילו טובים של נוזלים.
היית שמן בעבר? לחלופין, יש לך מבנה גוף אתלט באופן טבעי?
לכל אדם יש נטייה שונה ולא רק על בסיס תפריט המזון, נראה שלך יש נטייה להשמנה\ הגדלת מסת שריר.
אתה מדבר בתור מה? מה העניין של ההתנשאות הזאת?אם אתה אוכל כל כך הרבה אז אתה עולה באחוזי שומן ופחות במסת שריר, אלא אם כן יש לך מבנה גוף של מזומורף ואז הסיפור שונה לגמריי. לפי מה שאני רואה אתה אומר "אני יודע שאני לא עולה באחוזי שומן הרבה" לפי מה אתה מסתמך? על המכשירה המעפן שבחדר כושר שיש לו סטיות תקן של 50 אחוז? אם אין לך מכשירים מיוחדים כגון dexa או בודי פוד, אין לך אפשרות לדעת מה אחוז השומן המדויק שלך. אבל אם המטרה שלך לעלות במשקלים זה בסדר שאתה אוכל כך הרבה אבל תיקח בחשבון שתצבור המון שומן בדרך ויהיה לך חיים קשים בתקופת החיטוב גם כי הגוף שלך כבר רגיל לאכול הרבה וגם שלהוריד אחוזי שומן(במיוחד אצלך שתסיים את תקופת המסה ) זה לא דבר קל