היי אני בת 19 משקל 58 גובה 1.63
בזמן האחרון התחלתי להתעניין וממש להכנס לכל הנושא של פיטנה תזונה נכונה וחיטוב הגוף.
המטרה שלי כרגע זה להוריד אחוזי שומן בצורה משמעותית ולחטב את הגוף.
אמרו לי שכדי להגיע למטרה הראשונית שלי אני צריכה לאכול ביום 70 ג' חלבון ו 100 גר' פחמימה וכשומן איכותי כפית שמן זית או 7 שקדים לחילופין. ולהתאמן אימונים אירוביים של כחצי שעה במשך 5 ימים בשבוע.
זה השבוע השני שאני עושה את זה ואני לא רואה שינוי בכלל, בתור אחת שלא הייתה עושה ספורט בכלל כבר שבועיים לבצע ריצות של חצי שעה בחדר כושר ולאכול נכון לפי התפריט הבא:
ארוחה 1 : פרוסת לחם מלא + ביצה קשה (רק חלבון) 2 כפות קוטג' וירקות
ארוחה 2 : יוגורוט ביו 0% + 30 ג' גרנולה
ארוחה 2 : 50 גר' חזה עוף\ סלמון + 70 גר' פחמימה ( אורז מלא, קינואה) + ירקות
ארוחה 3 : פרוסת לחם עם חצי קופסאת טונה + ירקות או כמו הארוחה השניה.
ארוחה 4 : שתי ביצים קשות\חביתה\ חזה עוף + 70 גר' פחמימה או פרוסת לחם מלא + ירקות
ארוחה 5 : חצי קופסאת טונה בסלט.
לפני חדר כושר אני אוכלת בננה ואחרי בד"כ ארוחה 4.
השאלה שלי האם התפריט הזה נכון בכלל ואחרי כמה זמן מתחילים לראות שינויים וירידה באחוזי השומן ?
בזמן האחרון התחלתי להתעניין וממש להכנס לכל הנושא של פיטנה תזונה נכונה וחיטוב הגוף.
המטרה שלי כרגע זה להוריד אחוזי שומן בצורה משמעותית ולחטב את הגוף.
אמרו לי שכדי להגיע למטרה הראשונית שלי אני צריכה לאכול ביום 70 ג' חלבון ו 100 גר' פחמימה וכשומן איכותי כפית שמן זית או 7 שקדים לחילופין. ולהתאמן אימונים אירוביים של כחצי שעה במשך 5 ימים בשבוע.
זה השבוע השני שאני עושה את זה ואני לא רואה שינוי בכלל, בתור אחת שלא הייתה עושה ספורט בכלל כבר שבועיים לבצע ריצות של חצי שעה בחדר כושר ולאכול נכון לפי התפריט הבא:
ארוחה 1 : פרוסת לחם מלא + ביצה קשה (רק חלבון) 2 כפות קוטג' וירקות
ארוחה 2 : יוגורוט ביו 0% + 30 ג' גרנולה
ארוחה 2 : 50 גר' חזה עוף\ סלמון + 70 גר' פחמימה ( אורז מלא, קינואה) + ירקות
ארוחה 3 : פרוסת לחם עם חצי קופסאת טונה + ירקות או כמו הארוחה השניה.
ארוחה 4 : שתי ביצים קשות\חביתה\ חזה עוף + 70 גר' פחמימה או פרוסת לחם מלא + ירקות
ארוחה 5 : חצי קופסאת טונה בסלט.
לפני חדר כושר אני אוכלת בננה ואחרי בד"כ ארוחה 4.
השאלה שלי האם התפריט הזה נכון בכלל ואחרי כמה זמן מתחילים לראות שינויים וירידה באחוזי השומן ?