הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקוואט, בנץ' ודדליפט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

קודם כל הגוד מורנינג בסקוואט הוא לא כתוצאה מ"כשל" אני פשוט עושה את זה די בכוונה אבל הבנתי שזה דבר רע (?)
ורשמתי לעצמי מה לתקן האם אני צודק? :
"פחות לנטות קדימה מלכתחילה, להוריד מרפקים ולהסתכל לא למטה כמו שאני אוהב אלה על נקודה רחוקה למטה(בקיר)...."
הדבר השני זה העמידה הרחבה אם אני מצליח להוציא ברכיים והכל זה אפשרי להיות בעמידה רחבה? (בחיים לא שמתי לב שהעמידה רחבה עד שצילמתי ביום ראשון סקוואט מהזווית הזאת).

תודה מראש 😃

שמע הגוד מורנינג שלך בסקוואט הוא רציני, אבל אתה מודע אליו, נראה לי שחובה לתקן את העניין,
חוץ מזה לא ראיתי כלום.

ושמע, המכון שלך נראה הכי ישן שראיתי עד עכשיו, שנות ה70' כזה.

עמידה רחבה מידי למתאמן מתחיל, אתה בקושי מייצר באונס.
מתסכל למטה מידי.
לא מוציא חזה מספיק.

• פותח/ת השרשור
כן תודה אני אנסה להסתכל למעלה ולהוריד מרפקים זה בד"כ עוזר אני אעלה סירטון בראשון אני מבין שבדדליפט והבנץ' הטכניקה טובה?
ו @Psycho אני אצר קצת אבל אני עדיין אעשה קצת רחב יחסית , זה הדרך היחידה שזה נוח לי .

בבנץ אתה מרים את הראש [וחבל, יפסלו אותך על זה בתחרות] ואתה לא משתמש כלל בלג דרייב.
הדדליפט של הוא יותר דדליפט רומני מאשר דדליפט, האגן במיקום ממש גבוה, ורוב המשיכה מגיעה מהגב.
וממשקל מסויים זה נראה היה פשוט שאתה אפילו לא מנסה לכווץ את הגב.

Listen to what people said, and you HAVE to hold tight and strong your back while squatting, both squat and deadlift you have to really push the chest up and hold it tight, your lower back is round, get better arch at the set up, if you need to lower your butt to get it - do it.

P.S
Why the hell are you doing Glenn Pendlay ?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה גלן פנדליי?

Listen to what people said, and you HAVE to hold tight and strong your back while squatting, both squat and deadlift you have to really push the chest up and hold it tight, your lower back is round, get better arch at the set up, if you need to lower your butt to get it - do it.

P.S
Why the hell are you doing Glenn Pendlay ?
זה היה בציניות הגלן פנדלאיי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית