הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מזה חמישה שבועות אני בחיטוב
עד השבוע הזה ירדתי בצורה טובה ( כק"ג בשבוע )

השבוע הזה לא ירדתי במשקל בכלל ( הכי נמוך ששקלתי זה בדיוק כמו לפני שבוע ומדובר על שקילת בוקר ) .
למרות זאת מבחינה ויזואלית יש שינוי משמעותי וברור

א. איך זה יתכן
ב. אני על 200 פחמימה מתחילת החיטוב . יתכן שאני צריך לחתוך פחמימה ?
פשוט זה מעט פחמימה למשקל ולא"ש שלי

מה עם חלבון ? שומן? אירובי? וכן 200 פחמימה זה די הרבה לחיטוב תנסה להוריד ל 150 ולשלב עוד אירובי עם אתה מכניס מספיק חלבון ושומן.

• פותח/ת השרשור
מה עם חלבון ? שומן? אירובי? וכן 200 פחמימה זה די הרבה לחיטוב תנסה להוריד ל 150 ולשלב עוד אירובי עם אתה מכניס מספיק חלבון ושומן.

אני שוקל 100-101 על איזה 18 אש
זה לא נראלי הגיוני להוריד מעכשיו ל150 כשיש לי עוד נצח שלם בחיטוב

עזוב חלבון ושומן

אירובי שעה 6 בשבוע

תשקל בבוקר איך שאתה קם (אחרי הפיפי) לא בשעות שונות, ואם נשקלת באותה שעה ועל אותו תפריט בערך אז כנראה שסתם הגוף שלך עשה משהו שונה בדרך. אם מבחינה ויזואלית יש שינוי, מה אכפת לך מה המשקל הראה?

• פותח/ת השרשור
תשקל בבוקר איך שאתה קם (אחרי הפיפי) לא בשעות שונות, ואם נשקלת באותה שעה ועל אותו תפריט בערך אז כנראה שסתם הגוף שלך עשה משהו שונה בדרך. אם מבחינה ויזואלית יש שינוי, מה אכפת לך מה המשקל הראה?

כי אני רוצה מדד מוחלט
וזה גם מדאיג אותי שנתקעתי או משו

כי אני רוצה מדד מוחלט
וזה גם מדאיג אותי שנתקעתי או משו

"נתקעתי" זה מושג מפגר אם אתה מסתכל על המטרה שלך לאורך זמן . יכול להיות שהגוף שלך התרגל טיפה, אז תשנה לו משהו - תחתוך פחמימה\תוסיף קצת אירובי או שתאכל נייטרלי איזה יום יומיים ואז תחזור שוב לרדת. תעשה ניסוי וטעיה ותראה מה עובד אתה מכיר את הגוף שלך יותר טוב מכל אחד אחד וראיתי אותך פעם יחסית חטוב זכור לי אז יאללה לעבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית