עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני התכוונתי מה המשקל שלו בתחרות עצמהזה המשקל של דניס וולף בoff season.
זה רק אני או שהתאומים של דניס וולף ממש לא סימטרים?
מר אולימפיה הכי כבד..לא אמרו שרוני קולמן היה המתחרה הכי כבד והוא שקל 129 ק"ג?
הבנתי, תודה.מר אולימפיה הכי כבד..
לא מתחרה
יש את טוני פרימן ששוקל איזה טון
היה קאסט ממש טוב, מרוצה שקאי לא לקח אפילו שקיוויתי שדניס וולף יקח שני. דנה לין ביילי נראית מדהים, קטגוריה מנצחת בדיוק בשבילה... וכמו שציינו פה הבילדינג נשים זה חתיכת freakshow, לא מבין למה מעודדים את זה ולא מורידים את הקטגוריה הזאת מהאולימפיה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בודי בילדינג נשים זה פריק שואו ... אבל להגיד שדנה ביילי נראת מדהים....יש פה קצת סטירה. בכל זאת, לדנה ביילי יש 12 קוביותהיה קאסט ממש טוב, מרוצה שקאי לא לקח אפילו שקיוויתי שדניס וולף יקח שני. דנה לין ביילי נראית מדהים, קטגוריה מנצחת בדיוק בשבילה... וכמו שציינו פה הבילדינג נשים זה חתיכת freakshow, לא מבין למה מעודדים את זה ולא מורידים את הקטגוריה הזאת מהאולימפיה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בודי בילדינג נשים זה פריק שואו ... אבל להגיד שדנה ביילי נראת מדהים....יש פה קצת סטירה. בכל זאת, לדנה ביילי יש 12 קוביות
נראה לי ששוקלים להוריד את התחום מאולימפיה אם אני לא טועה.היה קאסט ממש טוב, מרוצה שקאי לא לקח אפילו שקיוויתי שדניס וולף יקח שני. דנה לין ביילי נראית מדהים, קטגוריה מנצחת בדיוק בשבילה... וכמו שציינו פה הבילדינג נשים זה חתיכת freakshow, לא מבין למה מעודדים את זה ולא מורידים את הקטגוריה הזאת מהאולימפיה.
אני חושב סטיב קוק מייקל אנדרסון וג'רמי בואנדה נראו הכי טוב.mens phisique. השופטים צריכים לשטוף תעיניים. זה שזכה ראשון נראה פשוט חרא לעומת כמה חברה שלא היו אפילו בחמישייה
החלום זה לעלות לבמה במצב כמו של הנרי ..הנרי ב212 מדהים פשוט.
מאוכזב קצת מהתוצאות של המר אולימפיה עצמו, כנראה השופטים ראו דברים שאי אפשר להעביר דרך תמונות