הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי האימון המיוחד הזה לידיים

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
יש תוכנית שנתנו באתר שאתם מצנזרים.., שזה מין קיק של 8 שבועות לאימון ידיים, שכולל איזה 10 סטים לידיים, עם מעט חזרות וכדומה.

לדעתכם זה עובד?, לעשות את זה ב ABC 3 פעמים בשבוע, ש C זה אימון ידיים?

אין דבר כזה קיק לידיים, תנסה אם אתה רוצה.
מה שיעבוד עליך לא יעבוד על האחר, אני אישית לא מאמין ב"יחס מיוחד" לשריר מסויים, עלי זה אף פעם לא עבד.

• פותח/ת השרשור
כן, תראה משה ושאר האנשים שרוצים לעזור בפורום, יש לי מין עניין כזה, שאני לא יכול ליישר מרפקים, זה לא מפריע לי, אבל בפריצ'ר לדוגמה זה עלול להיות בעייתי אז אף פעם לא עשיתי קרלס בפריצ'ר, ניסיתי אימון שעבר לעשות בפריצ'ר, עשיתי ב2 ידיים אותו משקל שאני עושה ביד אחת ועדיין היה קשה, אז יכול להיות שהגירוי החדש הזה לשריר יעשה לי טוב ליד קדמית?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לתת קיק רק ברגליים
יש high kick ו low kick
עם הידיים נותנים פאנצ'ים, לא קיקים
לא לא, לא הבנת, זה בעצם לתת בעיטות לידיים על מנת לחשל אותם.
(חח ככה הם קראו לזה באתר שהפורום הזה מצנזר, ככה שאני הייתי צריך לכתוב קיק כדי שתבינו חח).

(חח ככה הם קראו לזה באתר שהפורום הזה מצנזר, ככה שאני הייתי צריך לכתוב קיק כדי שתבינו חח).

אחי זה לא טוב! אם אני ישתמש ברגליים יותר מדי הם יגדלו ואז אני יצטרך לזרוק את כל הג'ינסים שעלו לי 800 שקל אחי, זה לא צחוק אחי

תתרכז בלהוסיף משקל בכל התרגלי הבסיס ותראה שהידיים גדלות אפילו מבלי עבודה ישירה / מבודדת עליהם.

בקשר לתוכנית, לא רואה שום צורך או סיבה הגיונית אחת לבזבז אימון שלם על ידיים.
תחסוך את התעללות והבזבוז זמן מעצמך ותעשה תוכנית נורמלית.

תנסה לפצל את כמות הסטים שאתה נותן לידיים ליותר ימים (לדוגמא אתה עושה AB 4 פעמים בשבוע 3 סטים כל פעם תנסה לחלק את זה ל-3 ימים בשבוע 2 סטים כל פעם), למרות שלפי דעתי בנץ' ובנט אובר כבד ייתן לך את התוצאה הרצויה 😃

אני יכול להגיד לך באופן אישי שמבלי לעבוד על הידיים אני יותר חזק מרוב האנשים בחדר כושר שלי בתרגילים האלו.

• פותח/ת השרשור
נראה לי גם בלי שום קשר ריבוי בסטים לא עובד על הגוף שלי טוב, אני אוהב לעשות 6-7 סטים לשריר גדול בAB, אבל 6-7 סטים עצימים, וזה הכי טוב בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית