נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גומיה, פלטות שמנות ונגמר המקום על המוט...מה זה הירוק הזה מסביב למוט?
ומשקל יפה מאד!
נראה לי שההוצאה של האוויר לפני שהמוט שוב על הריצפה... זה הניחוש שלי 😃אם תעביר ביקורת על עצמך, מה תגיד שלא בסדר כאן?
(אני מקווה שזה בסדר ששמן פרוק כתף מעביר עליך ביקורת 😃 )
1) אני יפה מידיאם תעביר ביקורת על עצמך, מה תגיד שלא בסדר כאן?
(אני מקווה שזה בסדר ששמן פרוק כתף מעביר עליך ביקורת 😃 )
התחלתי בשנה של מודיפיקציה של SS, עברתי דרך SMOLOV בגרסאות מקוצרות, תוכניות ווליום נמוך וכמה שנים של ויטליפטינג.חזק מאוד וגם לא שמן .
ישמצב אתה מספר קצת על היסטוריה אימונים (בכלליות , איזה תוכניות עברת ...)
יפה מאוד , בתור תל אביבי , לא הבנתי עדיין איפה אתם ממוקמים ?התחלתי בשנה של מודיפיקציה של SS, עברתי דרך SMOLOV בגרסאות מקוצרות, תוכניות ווליום נמוך וכמה שנים של ויטליפטינג.
היום האימונים שלי משלבים קרוספיט, פאוורליפטינג, ויטליפטינג וג'ימנסטיקס.
כיום אני מאמן אישי ומאמן ראשי בCrossFit White City בתל אביב
כשהקוודס חזקים זה לא מפריע במיוחד, בעיקרון בדדליפט לא ממש משנה לי אם אני עם הנאנו 2 או הדאדיפאוור.נוח לך לדדלפט עם הadipower(זה adipower נכון אני לא טועה?) ? או בכלל נעל WL עם הגבהה.
גרשון ש"ץ 6 שכונת מוטיפיורי 400 מטר דרומית מעזריאלי
כשהקוודס חזקים זה לא מפריע במיוחד, בעיקרון בדדליפט לא ממש משנה לי אם אני עם הנאנו 2 או הדאדיפאוור.
אתה באמת חושב שהנדנד שאתה עושה לפני כל סט ומתיישב אחורה יגרום לך להפעיל יותר את הקוואדס? תסתכל בוידאו שלך...You "yank" the bar using mostly your hams and back, which doesn't mean it's wrong, just your quads are not helping as much as they can, or your back is just much much stronger.
אתה באמת חושב שהנדנד שאתה עושה לפני כל סט ומתיישב אחורה יגרום לך להפעיל יותר את הקוואדס? תסתכל בוידאו שלך...
זה לא אומר שזה מפעיל יותר את הקוואדס, שמח שמצאת משהו שעוזר לךIt helps, period. My form wasn't perfect because of other reasons, the fact is I'm breaking PR's and it feels much better.